Libnet.ro
UNICEF

14:15

Klaus Iohannis, declaratie de presa, la ora 19:30, dupa retragerea lui Florin Citu

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis, declaratie de presa, la ora 19:30, dupa retragerea lui Florin Citu

Presedintele Klaus Iohannis sustine joi, de la ora 19. 30, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa, a anuntat Administratia Prezidentiala. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis, declaratii de presa la 19.30 dupa ce Citu si-a depus mandatul

Presedintele Klaus Iohannis urmeaza azi, de la ora 19. 30, sa sustina o declaratie de presa, anunta Administratia Prezidentiala. Iesirea acestuia vine in contextul in care premierul desemnat, Florin Citu, s-a retras inaintea votului de investitura din Parlament.

VIDEO Presedintele Klaus Iohannis: Fac un apel ca romanii sa renunte pentru o vreme la deplasarile care nu sunt absolut necesare

Presedintele Klaus Iohannis le-a cerut marti seara romanilor sa renunte pentru o vreme la deplasarile care nu sunt absolut necesare si a avertizat ca eforturile autoritatilor de a limita raspandirea noului coronavirus nu pot fi suficiente fara cooperarea totala a cetatenilor.

Klaus Iohannis, declaratii de presa la ora 19:30

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, va sustine astazi, 12 martie a. c. , ora 19. 30 , la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa acces pentru reporterii si redactorii acreditati; oportunitati de imagine pentru cameramanul si fotograful oficiali; imaginile video vor fi difuzate presei acreditate prin sistemul unic de transmisie in direct; declaratia va fi transmisa live la: https:bit. lyLIVEPR).

Klaus Iohannis, masuri de ultima ora in contextul raspandirii coronavirusului

Klaus Iohannis face declaratii despre situatia coronavirusului din Romania si despre masurile luate pentru a limita raspandirea virusului.

Avocatului Poporului cere presedintelui Klaus Iohannis sa declare starea de urgenta

Avocatul Poporului solicita presedintelui Klaus Iohannis sa declare starea de urgenta, iar Parlamentului Romaniei sa o incuviinteze, pentru limitarea raspandirii infectarii cu coronavirus.

Klaus Iohannis: Nu luati cu asalt magazinele si farmaciile!

Klaus Iohannis a facut un apel catre cetatenii romani, carora le-a cerut sa evite formarea de cozi la magazine si farmacii.

Klaus Iohannis, videoconferinta cu liderii UE pe tema epidemiei de coronavirus: Presedintele va sustine o declaratie de presa la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis va participa, marti, la o videoconferinta cu sefii de stat sau de guvern din statele membre ale Uniunii Europene pe tema masurilor privind gestionarea COVID-19, potrivit unui anunt.

Presedintele Klaus Iohannis va prezida prima reuniune a grupului de lucru GLI-ECOROM

ACTUALIZARE- Ludovic Orban a declarat ca se vor face consultari in scopul de a realiza o analiza a situatiei economice si a modului in care aceasta va fi afectata, mentionand ca impactul viruslui asupra economiei trebuie redus. --- Presedintele Romaniei s-a intalnit, miercuri, cu Ludovic Orban si cu Florin Citu, pentru a discuta despre efectele epidemiei de coronavirus, informeaza Administratia Prezidentiala. in urma intrevederii s-a decis ca presedintele Klaus Iohannis sa prezideze, la ora 16. 00, prima intalnire a Grupului de Lucru Interinstitutional pentru evaluarea impactului economic, financiar si bugetar asupra Romaniei, generat de efectele COVID-19.

KLAUS IOHANNIS: Siguranta si santatea cetatenilor este prioritatea zero

Riscul unei pandemii este ridicat iar combaterea coronavirusului implica un efort coordnat la nivel national si global, a declarat presedintele Klaus Iohannis dupa videoconferinta cu sefii de stat sau de guvern din statele membre ale Uniunii Europene pe tema masurilor privind gestionarea COVID-19.

Klaus Iohannis, declaratii oficiale despre coronavirus. Ce mesaj le transmite romanilor

Presedintele Romaniei a luat masurile oficiale in cadrul conferintei cu liderii Uniunii Europene, pentru a prevenii infectia cu Covid-19. Cum se pregateste Romania in urma declaratiilor luate de Iohannis? Klaus Iohannis, declaratii oficiale despre coronavirus Presedintele Klaus Iohannis, participa astazi la o videoconferinta impreuna cu liderii Uniunii Europene. Sedinta are ca scop gestionarea crizei si .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )