Libnet.ro
UNICEF

07:30

Klaus Iohannis, declaratii la Cotroceni, de la 18.00. Respinge sau nu presedintele propunerile PSD?

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, declaratii la Cotroceni, de la 18.00. Respinge sau nu presedintele propunerile PSD?

Presedintele Klaus Iohannis va avea joi, de la ora 18. 00, o declaratie de presa. Seful statului ar trebui sa vina cu un raspuns in ceea ce priveste acceptarea sau nu a ministrilor interimari propusi de PSD. continuă pe Adevărul

Presedintele Klaus Iohannis, declaratii la ora 18:00, la Palatul Cotroceni. LIVE TEXT si VIDEO

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine joi, ora 18:00, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa. Un militar roman a fost ucis, joi, in Kabul, Afganistan. Decesul a survenit in urma unei.

Klaus Iohannis merge din nou in SUA. Presedintele va participa la cea de-a 74-a sesiunii a Adunarii Generale a ONU

Presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa faca o noua vizita in SUA, de data asta la New York, intre 24-26 septembrie, pentru a participa la cea de-a 74-a sesiune a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite ONU).

Klaus Iohannis, o noua vizita in SUA: Presedintele Romaniei va participa la cea de-a 74-a sesiune a Adunarii Generale a ONU

Presedintele Klaus Iohannis va efectua o noua vizita in SUA, in perioada 24-26 septembrie, unde va participa la la segmentul la nivel inalt al celei de-a 74-a sesiuni a Adunarii Generale a Organizatiei.

KLAUS IOHANNIS: PSD este specialist in a taragana lucrurile

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca PSD este specialist in a taragana lucrurile, sperand ca oamenii sa uite de fapt cui revine responsabilitatea, referindu-se la raspunsul Guvernului la solicitarea sa privind luarea de masuri in cazul Caracal.

Klaus Iohannis: Resping categoric propunerile inaintate pentru ministrii interimari. Actuala criza politica poate duce inclusiv la intarzieri in plata pensiilor si salariilor (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi ca respinge propunerile de ministri interimari transmise de premierul Viorica Dancila. intr-o declaratie de presa, de la Palatul Cotroceni, seful statului a subliniat.

Klaus Iohannis: Resping categoric propunerile inaintate pentru ministri interimari - LIVE TEXT si VIDEO

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine joi, ora 18:00, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa. Anuntul apare la o zi dupa un schimb dur de replici intre Iohannis sI Viorica Dancila pe tema.

Klaus Iohannis: Criza in care ne aflam e generata de PSD - LIVE TEXT si VIDEO

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine joi, ora 18:00, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa. Un militar roman a fost ucis, joi, in Kabul, Afganistan. Decesul a survenit in urma unei.

Klaus Iohannis, despre cazul Caracal: PSD, preocupat de solutionarea crizelor interne, ignora rezolvarea urgentelor. Asa arata o guvernare esuata. PSD a facut mult rau Romaniei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un nou atac dur la adresa guvernarii PSD, intr-o declaratie de presa de la Palatul Cotroceni. in contextul tragediei de la Caracal, seful statului i-a reprosat Executivului co.

Klaus Iohannis anunta ca il decoreaza pe diplomatul roman ucis in atentatul terorist din Afganistan

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, intr-o declaratie de presa de la Palatul Cotroceni ca il va decora post-mortem pe diplomatul ropman care a fost ucis in atentatul terorist din capitala.

Viorica Dancila, la mana lui Klaus Iohannis. Ce mesaj ii transmite pentru a urgenta avizul presedintelui

Viorica Dancila a facut un apel urgent catre presedintele Romaniei. Conflictele dintre Dancila si Iohannis sunt departe de a-si gasi sfarsitul. Ce mesaj aproape disperat i-a transmis premierul lui Klaus Iohannis? Acuzatii extrem de dure din partea premierului catre presedintele Romaniei! Viorica Dancila, la mana lui Iohannis Conflictul vesnic dintre Dancila-Iohannis legat de ministrii este .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )