Libnet.ro
UNICEF

18:30

Viorica Dancila, la mana lui Klaus Iohannis. Ce mesaj ii transmite pentru a urgenta avizul presedintelui

Playtech Playtech,
Viorica Dancila, la mana lui Klaus Iohannis. Ce mesaj ii transmite pentru a urgenta avizul presedintelui

Viorica Dancila a facut un apel urgent catre presedintele Romaniei. Conflictele dintre Dancila si Iohannis sunt departe de a-si gasi sfarsitul. Ce mesaj aproape disperat i-a transmis premierul lui Klaus Iohannis? Acuzatii extrem de dure din partea premierului catre presedintele Romaniei! Viorica Dancila, la mana lui Iohannis Conflictul vesnic dintre Dancila-Iohannis legat de ministrii este . continuă pe Playtech

Klaus Iohannis, mesaj cu prilejul Zilei Limbii Romane

Statul roman are datoria de a incuraja si sustine cu masuri concrete educatia in limba romana in diaspora, pentru a permite fiecarui cetatean sa isi educe copiii in spiritul culturii romanesti, se.

VIDEO Viorica Dancila, dupa ce a anuntat ca il da in judecata pe Iohannis: Nu am avut niciodata probleme de coruptie

Viorica Dancila a declarat, sambata, dupa CEx, ca va depune plangere penala pe numele presedintelui Klaus Iohannis, ca urmare a afirmatiilor acestuia cu privire la faptul ca Guvernul este corupt. Presedintele PSD nu a putut spune care este infractiunea de care s-ar face vinovat presedintele, dar a subliniat ca guvernul nu a avut niciodata probleme de coruptie.

Dancila l-a sunat pe Iohannis. Ce se intampla cu ministrii interimari

Premierul Viorica Dancila si presedintele Klaus Iohannis au discutat la telefon in aceasta dimineata pe tema remanierii guvernamentale dupa ce ALDE si-a retras ministrii din Executiv. Dancila a propus ministri interimari, insa seful statului a refuzat pana acum sa semneze decretele de investire.

Viorica Dancila condamna atacul terorist din Afganistan, in care si-a pierdut viata un diplomat roman: Acest act de o cumplita cruzime nu ne abate de la angajamentul nostru

Premierul Viorica Dancila condamna ferm, intr-un mesaj postat pe Facebook, atentatul terorist din Afganistan in urma caruia un reprezentant al misiunii diplomatice a Romaniei la Kabul a murit, iar altul a fost ranit, ea notand ca acest act de o cumplita cruzime nu ne clatina determinarea si nu ne abate de la angajamentul nostru, alaturi de partenerii internationali, in lupta impotriva terorismului.

Viorica Dancila, mesaj ferm pentru Klaus Iohannis: Romania are nevoie de un guvern functional

Viorica Dancila a transmis un mesaj ferm pentru Klaus Iohannis caruia ii cere un raspuns pentru propunerile de ministri interimari. Astept din partea presedintelui Iohannis un raspuns privind.

Viorica Dancila, plangere penala impotriva lui Klaus Iohannis: de ce ia Guvernul aceasta decizie

Guvernul va depune o plangere penala pe numele presedintelui Klaus Iohannis, au decis social-democratii in sedinta de la Mamaia. Premierul Viorica Dancila e cea care ar fi propus acest lucru, deranjata de unele declaratii facute de seful statului. Guvernul va depune o plangere penala impotriva presedintelui Klaus Iohannis. Executivul se va adresa procurorilor chiar luni .

Convorbire de gradul zerointre Klaus Iohannis si Viorica Dancila

Convorbire de gradul zerointre Klaus Iohannis si Viorica Dancila. Premierul l-a sunat pe presedinte pentrua-i cere lamuriri in legatura cu propunerile de ministri interimari pentru portofoliile.

Viorica Dancila: il vom actiona in judecata pe Klaus Iohannis pentru afirmatia ca este corupt Guvernul. Este usor de lipit etichete, dar trebuie sa aiba fundament (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat, sambata, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD, ca partidul pe care il conduce il va da in judecata pe presedintele Klaus Iohannis, pentru ca acesta a.

Viorica Dancila a anuntat ca, luni, Guvernul depune o plangere penala impotriva presedintelui Klaus Iohannis: Care este motivul

Premierul Viorica Dancila a anuntat, in sedinta CEx a PSD, ca luni, Guvernul va depune o plangere penala impotriva presedintelui Klaus Iohannis. Asta dupa ce zilele trecut, seful statului a catalogat drept.

Viorica Dancila anunta ca Guvernul se va adresa CCR daca presedintele Iohannis nu accepta propunerile de interimari la ministerele care au fost conduse de membri ai ALDE

Premierul Viorica Dancila a anuntat sambata, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD, ca daca presedintele Klaus Iohannis nu va semna decretele pentru numirea celor trei ministri interimari la.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )