Libnet.ro
UNICEF

21:30

Klaus Iohannis a decorat compania Transgaz pentru rezultatele meritorii obtinute de-a lungul timpului. Unde s-ar inscrie gazoductele BRUA si Ungheni-Chisinau (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis a decorat compania Transgaz pentru rezultatele meritorii obtinute de-a lungul timpului. Unde s-ar inscrie gazoductele BRUA si Ungheni-Chisinau (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a decorat compania Transgaz pentru dezvoltarea sectorului energetic, atatdin Romania, cat si din regiune, prin proiecte precum gazoductul BRUA si Ungheni-Chisinau, se arata. continuă pe B1

Klaus Iohannis a decorat Transgaz pentru ca a finalizat o investitie: Efectele toxice ale guvernarii din ultimii ani au fost resimtite de fiecare roman, prin preturi record la gaze si energie electrica

Sectorul energetic a fost grav perturbat, in ultimul an, de masuri hazardate, precum cele ale vestitei deja, vestite in sensul cel mai negativ, Ordonante 114, a declarat presedintele Klaus Iohannis, joi, la inaugurarea Statiei de Comprimare gaze naturale Podisor, o investitie de peste 22 milioane de euro. Cu aceasta ocazie, Iohannis a acordat companiei Transgaz Ordinul Meritul Industrial si Comercial in grad de comandor.

Mihai Constantinescu, decorat post-mortem de Klaus Iohannis cu Ordinul National Pentru Merit in grad de Cavaler

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind decorarea post-mortem a cantaretului Mihai Constantinescu cu Ordinul National Pentru Merit in grad de Cavaler.

Mihai Constantinescu, decorat post-mortem de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul de decorare post-mortem a interpretului de muzica usoara Mihai Constantinescu. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, seful statului a.

Gestul special pe care l-a facut Klaus Iohannis, la scurt timp inainte de inmormantarea artistului Mihai Constantinescu. Anunt de ultima ora

Vestea ca Mihai Constantinescu a murit a curpins o tara intreaga, mai ales dupa vestile din ultima vreme care indicau o oarecare imbunatatire. Klaus Iohannis a decis sa faca un gest special pentru a onora numele regretatului artist. Ce va face presedintele Romaniei? Gestul lui Klaus Iohannis, dupa inmormantarea lui Mihai Constantinescu Pentru a-i rasplati .

Adrian Papahagi: Klaus Iohannis are datoria sa-si explice mandatul la o dezbatere, nu pentru contracandidati, ci pentru electorat. Pana si Iliescu s-a confruntat cu Ratiu si Campeanu, in `90

Daca pentru ceilalti candidati dezbaterea electorala este o posibilitate, pentru Klaus Iohannis este o obligatie, a scris, joi seara, Adrian Papahagi, pe pagina sa de Facebook, explicand ca presedintele in.

Klaus Iohannis, inca un atac la PSD: Este cauza principala pentru care Romania nu s-a dezvoltat mai bine

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut joi, la o intalnire cu reprezentanti ai PNL si simpatizanti organizata la Targoviste, ca PSD este principala cauza pentru care Romania nu s-a putut dezvolta mai mult s.

Viorica Dancila: Klaus Iohannis vrea sa fie presedintele Romaniai, sa conduca Guvernul si Parlamentul. Daca ar conduce totul in directia buna, poate nu ar fi rau. Dar directia e una gresita

Viorica Dancila a explicat ce inseamna Romania normala pentru Klaus Iohannis, care vrea sa fie presedintele tarii, sa conduca Guvernul si Parlamentul. Daca ar conduce totul in directia buna, poate.

Viorica Dancila: Klaus Iohannis vrea sa fie presedintele Romaniei, sa conduca Guvernul si Parlamentul. Daca ar conduce totul in directia buna, poate nu ar fi rau. Dar directia e una gresita

Viorica Dancila a explicat ce inseamna Romania normala pentru Klaus Iohannis, care vrea sa fie presedintele tarii, sa conduca Guvernul si Parlamentul. Daca ar conduce totul in directia buna, poate.

Klaus Iohannis: PSD-ul mereu si mereu s-a intors. Cu alte fete, alte nume, dar aceleasi metehne

Presedintele Klaus Iohannis a adus un nou atac PSD-ului intr-o vizita electorala la Targoviste. Seful Statului i-a comparat pe social-democrati cu comunisti si a subliniat ca PSD trebuie inlaturat de la putere pentru o perioada ineajuns de lunga.

OFICIAL! Klaus Iohannis, anunt important pentru viitorii MEDICI. Decretul a fost promulgat

Examenul de rezidentiat se va organiza in data de 8 decembrie. Presedintele Klaus iohannis a semnat, joi, decretulprivind promulgarea Legii pentru modificarea si completarea Ordonantei Guvernului nr.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )