Libnet.ro
UNICEF

13:45

Klaus Iohannis a demisionat azi din functia de primar al Sibiului. A fost o onoare si o placere sa le fiu sibienilor primar timp de 14 ani si jumatate

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis a demisionat azi din functia de primar al Sibiului. A fost o onoare si o placere sa le fiu sibienilor primar timp de 14 ani si jumatate

Klaus Iohannis, presedintele ales al Romaniei, a demisionat, azi, din functia de primar al Sibiului, post pe care il ocupa de 14 ani. Anuntul l-a facut in cadrul unei conferinte de presa. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis demisioneaza marti din functia de primar al Sibiului

Presedintele ales Klaus Iohannis va demisiona marti din functia de primar al municipiului Sibiu, functie pe care a ocupat-o timp de 14 ani.

Klaus Iohannis isi da azi demisia din functia de primar al Sibiului. Ce au insemnat mandatele lui pentru oras

Klaus Iohannis, presedintele ales al Romaniei, demisioneaza, azi, din functia de primar al Sibiului, post pe care il ocupa de 14 ani. Anuntul il va face in cadrul unei conferinte de presa.

Klaus Iohannis a demisionat si din functia publica din AGA a SC APA CANAL, vizata de procesul cu ANI

Presedintele ales Klaus Iohannis si-a depus marti demisia din functia de primar al municipiului Sibiu, dar si din celelalte functii publice detinute, inclusiv cea de reprezentant in AGA a societatii comerciale SC APA CANAL SA Sibiu, vizata de procesul cu Agentia Nationala de Integritate, informeaza Agerpres.

Klaus Iohannis demisioneaza marti de la Primaria Sibiului

Presedintele ales, Klaus Iohannis, va demisiona marti din functia de primar al Sibiului. Dupa 14 ani in fruntea orasului, Iohannis se pregateste sa preia, peste trei saptamani, conducerea tarii. Dupa ce.

UPDATE. Klaus Iohannis a demisionat din functia de primar al Sibiului, pentru a putea prelua mandatul de presedinte

Presedintele ales, Klaus Iohannis, va demisiona marti din functia de primar al Sibiului, dupa 14 ani in care a detinut aceasta functie, conform B1. ro.

Klaus Iohannis isi anunta, marti, demisia din functia de primar al Sibiului

Presedintele ales, Klaus Iohannis, va demisiona marti din functia de primar al Sibiului, dupa 14 ani in care a detinut aceasta functie, conform B1. ro.

Klaus Iohannis si-a depus mandatul de primar al Sibiului: O sa fie un ceas si la Cotroceni, de undeva trebuie data ora exacta in Romania

Klaus Iohannis a anuntat, marti, ca si-a depus mandatul de primar al Sibiului, pentru a putea prelua in cateva zile mandatul de presedinte al Romaniei. Multumesc sibienilor care de patru ori mi-au.

Klaus Iohannis a demisionat din functia de reprezentant in AGA a SC APA CANAL SA Sibiu, vizata de procesul cu ANI

Presedintele ales Klaus Iohannis si-a depus marti demisia din functia de primar al municipiului Sibiu, precum si din celelalte functii publice detinute, inclusiv cea de reprezentant in AGA a societatii.

Vladimir Putin l-a felicitat pe Klaus Iohannis: As vrea sa confirm interesul in dezvoltarea relatiilor ruso-romane constructive

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a transmis felicitari lui Klaus Iohannis pentru alegerea in functia de presedinte al Romaniei, liderul de la Kremlin mentionand in mesaj ca doreste sa confirme interesul in dezvoltarea relatiilor ruso-romane constructive, a cooperarii bilaterale reciproc avantajoase in domenii diferite.

UPDATE Ziua Nationala a Romaniei la Alba Iulia: Klaus Iohannis participa la evenimentele din capitala de suflet a tarii

Manifestarile de 1 Decembrie de la Alba Iulia cuprin evenimente atractive pentru cei peste 20. 000 de participanti asteptati in Cetatea Alba Carolina. Programul a fost pregatit de organizatori in doua parti distincte, una solemna si una denumita Festival de Romania. La momentele solemne va participa si presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )