Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis a demisionat din functia de reprezentant in AGA a SC APA CANAL SA Sibiu, vizata de procesul cu ANI

B1 B1,
Klaus Iohannis a demisionat din functia de reprezentant in AGA a SC APA CANAL SA Sibiu, vizata de procesul cu ANI

Presedintele ales Klaus Iohannis si-a depus marti demisia din functia de primar al municipiului Sibiu, precum si din celelalte functii publice detinute, inclusiv cea de reprezentant in AGA a societatii. continuă pe B1

Klaus Iohannis a demisionat si din functia publica din AGA a SC APA CANAL, vizata de procesul cu ANI

Presedintele ales Klaus Iohannis si-a depus marti demisia din functia de primar al municipiului Sibiu, dar si din celelalte functii publice detinute, inclusiv cea de reprezentant in AGA a societatii comerciale SC APA CANAL SA Sibiu, vizata de procesul cu Agentia Nationala de Integritate, informeaza Agerpres.

UPDATE. Klaus Iohannis a demisionat din functia de primar al Sibiului, pentru a putea prelua mandatul de presedinte

Presedintele ales, Klaus Iohannis, va demisiona marti din functia de primar al Sibiului, dupa 14 ani in care a detinut aceasta functie, conform B1. ro.

Klaus Iohannis: Alegerile din Moldova arata ca majoritatea electoratului doreste o continuare accelerata a parcursului european al tarii

Presedintele ales Klaus Iohannis afirma, intr-un comunicat de presa, ca rezultatul alegerilor din Republica Moldova este limpede: electoratul isi doreste un guvern reformist, decis sa continue efortul de modernizare in sens european a Republicii Moldova.

Klaus Iohannis a demisionat azi din functia de primar al Sibiului. A fost o onoare si o placere sa le fiu sibienilor primar timp de 14 ani si jumatate

Klaus Iohannis, presedintele ales al Romaniei, a demisionat, azi, din functia de primar al Sibiului, post pe care il ocupa de 14 ani. Anuntul l-a facut in cadrul unei conferinte de presa.

Cristian Dulca a demisionat din functia de antrenor al Gaz Metan Medias

Antrenorul Cristian Dulca a demisionat de pe banca tehnica a formatiei Gaz Metan Medias. Echipa sa inregistrase un esec in ultima partida, scor 0-2 cu Chiajna.

Klaus Iohannis isi da azi demisia din functia de primar al Sibiului. Ce au insemnat mandatele lui pentru oras

Klaus Iohannis, presedintele ales al Romaniei, demisioneaza, azi, din functia de primar al Sibiului, post pe care il ocupa de 14 ani. Anuntul il va face in cadrul unei conferinte de presa.

Klaus Iohannis demisioneaza marti din functia de primar al Sibiului

Presedintele ales Klaus Iohannis va demisiona marti din functia de primar al municipiului Sibiu, functie pe care a ocupat-o timp de 14 ani.

Klaus Iohannis isi anunta, marti, demisia din functia de primar al Sibiului

Presedintele ales, Klaus Iohannis, va demisiona marti din functia de primar al Sibiului, dupa 14 ani in care a detinut aceasta functie, conform B1. ro.

Klaus Iohannis isi da DEMISIA. Cine va veni in locul lui la Primaria Sibiului

Astazi este ultima zi a lui Klaus Iohannis in calitate de primar al Sibiului. Iohannis trebuie sa renunte la functia de edil pentru a o prelua pe cea de presedinte al Romaniei. Dupa ce isi va depune demisia, co.

Klaus Iohannis sustine astazi la 13.00 ultima conferinta de presa ca primar al Sibiului

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, sustine astazi, de la ora 13. 00, ultima conferinta de presa ca primar al Sibiului. Iohannis isi va anunta astazi demisia din functia de primar, locul sau urmind sa fie ocupat interimar de viceprimarul Astrid Fodor, de la Forumul Democrat al Germanilor din Romania FDRG), dupa cum HotNews. ro a anuntat in premiera.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )