Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, despre acordul UE-Canada: Sper ca vom putea ajunge la un acord cu partea canadiana pentru liberalizarea vizelor pentru romani, daca ajungem ne retragem rezervele privind acest acord (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, despre acordul UE-Canada: Sper ca vom putea ajunge la un acord cu partea canadiana pentru liberalizarea vizelor pentru romani, daca ajungem ne retragem rezervele privind acest acord (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a tinut o conferinta de presa in care a prezentat temele cu care Romania se va prezenta la Consiliul European de la Bruxelles ce va avea loc joi si vineri. Sunt 3. continuă pe B1

Klaus Iohannis, despre intrarea in lupta a lui Ciolos: Este un pas bun aceasta platforma, dar este nevoie si de alti pasi. Mitingul de sustinere este foarte bun

Presedintele Klaus Iohannis a spus ca platforma lansata de premierul Dacian Ciolos este un pas foarte bun, insa este nevoie de mult mai mutl de atat. Seful statului a spus ca Guvernul care se va forma dupa alegeri va fi unul politic. Totodata, Iohannis a apreciat mitingul de sustinere a alui Ciolos pe care il va organiza PNL.

Klaus Iohannis, despre indemnul facut de Tariceanu parlamentarilor, privind cererile DNA: Sunt cunoscute demersurile acestui individ impotriva Justitiei

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, despre seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, ca sunt cunoscute demersurile sale impotriva Justitiei.

Klaus Iohannis, despre Platforma Romania 100: E bine sa ne ghideze in viata politica

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, la Cernavoda, ca platforma de valori anuntata de premierul Dacian Ciolos este buna.

Klaus Iohannis, despre Platforma Romania 100: Banuiesc ca Dacian Ciolos doreste sa arate ca este dispus sa mearga mai departe. Pe ce pozitie? Asta depinde in primul rand de alegator

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, la Cernavoda, ca platforma de valori anuntata de premierul Dacian Ciolos este buna.

Acordul UE-Canada, discutat astazi

Acordul de liber schimb dintre Uniunea Europeana si Canada va fi discutat astazi, la Luxemburg, de catre ministrii responsabili de comert ai tarilor membre UE. intelegerea ar trebui semnata pana la finalul acestei luni, dar exista in continuare tensiuni, iar Romania a spus ca se va opune, daca Guvernul de la Ottawa nu va elimina vizele pentru cetatenii romani.

Romania nu va semna acordul UE-Canada, din cauza mentinerii vizelor

Romania nu este de acord cu semnarea de catre Uniunea Europeana a unui acord comercial esential cu Canada, potrivit Ministerului Afacerilor Externe.

Klaus Iohannis, somat sa se exprime pro crestinism: Daca nu, ne vom exprima noi pro schimbare, inclusiv a dumneavoastra

Foarte implicati in demersurile de modificare a Constitutiei, reprezentantii Bisericii, care au adunat 3. 000 de semnaturi in acest sens, vor cu orice pret aceasta schimbare, cerandu-i si presedintelui Klaus Iohannis o reactie. Chiar daca ne-ati promis fapte, va rugam frumos sa incepeti cu niste vorbe, scrie pastorul Viorel Iuga, presedinte al Aliantei Evanghelice din Romania, intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Klaus Iohannis: Platforma lui Dacian Ciolos este foarte buna. Dupa alegeri vom avea un premier politic (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a facut marti o serie de comentarii cu privire la platforma lansata de premierul Dacian Ciolos. Seful statului sustine ca Platforma 100 este una care contine principii.

Ion Cristoiu: Klaus Iohannis incearca sa il imite pe Basescu. ii sedea mai bine ca dulap, ca morisca ii sta rau, rau de tot

In Gandul de miercuri, Ion Cristoiu scrie despre Klaus Iohannis si precizarea sa privind rugamintea lui Popescu Tariceanu ca Guvernul sa ignore cererile DNA. Astfel, Iohannis spune ca Acum, cu.

Klaus Iohannis: Premierul Dacian Ciolos, impreuna cu ministrul Raluca Pruna, trebuie sa analizeze decizia deputatilor de a adopta motiunea simpla pe Justitie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, despre adoptarea motiunii simple pe Justitie in Camera Deputatilor, ca premierul Dacian Ciolos ar trebui sa faca o analiza, impreuna cu ministrul Raluca Pruna.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )