Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis: Premierul Dacian Ciolos, impreuna cu ministrul Raluca Pruna, trebuie sa analizeze decizia deputatilor de a adopta motiunea simpla pe Justitie

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis: Premierul Dacian Ciolos, impreuna cu ministrul Raluca Pruna, trebuie sa analizeze decizia deputatilor de a adopta motiunea simpla pe Justitie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, despre adoptarea motiunii simple pe Justitie in Camera Deputatilor, ca premierul Dacian Ciolos ar trebui sa faca o analiza, impreuna cu ministrul Raluca Pruna. continuă pe România Liberă

Victor Ponta, atac la Klaus Iohannis si Dacian Ciolos. in Europa servitorii sunt tratati politicos si batuti pe spate

Victor Ponta i-a criticat vehement pe Klaus Iohannis si Dacian Ciolos, pentru ca problema intrarii Romaniei in spatiul Schengen nu este o prioritate pentru autoritatile europene, considerand ca.

Klaus Iohannis si Dacian Ciolos ne-au pacalit bine referitor la intrarea Romaniei in Spatiul &171;Schengen &187;

Victor Ponta i-a criticat astazi pe Klaus Iohannis si pe Dacian Ciolos, pentru ca problema intrarii Romaniei in spatiul Schengen nu este o prioritate pentru autoritatile europene, considerand ca cei doi sunt responsabili pentru acest esec.

Premierul Dacian Ciolos a lansat Platforma Romania 100. in doua ore a strans 15.000 de adeziuni pe Internet. Alina Gorghiu anunta ca Platforma 100 e compatibila cu ideile PNL

Premierul Dacian Ciolos a lansat, luni seara, Platforma Romania 100, o platforma care trece in revista 10 principii ale unei guvernari pentru cetateni, insotite de mai multe proiecte nationale despre care prim-ministrul in functie crede ca ar trebui continuate sau incepute de guvernul viitor.

Romania se poate guverna cu onestitate, corectitudine si integritate. Premierul Dacian Ciolos a lansat Platforma Romania 100 (FOTO)

Premierul Dacian Ciolos a anuntat pe pagina sa de Facebook initierea platformei numita Platforma Romania 100. Dacian Ciolos a subliniat faptul ca, asa cum s-a exprimat initial, nu va.

Premierul Dacian Ciolos lanseaza Platforma Romania 100

Prim-ministrul Dacian Ciolos a lansat luni seara Platforma Romania 100, o platforma care trece in revista 10 principii ale unei guvernari pentru cetateni, insotite de mai multe proiecte nationale.

Dacian Ciolos o sustine in continuare pe Raluca Pruna: Trebuie sa gestioneze mai departe portofoliul Justitiei

Premierul Dacian Ciolos considera ca Raluca Pruna trebuie sa gestioneze mai departe portofoliul Justitiei, a declarat marti purtatorul de cuvant al Guvernului, Liviu Iolu. Ciolos a luat nota de.

Telespectatorii Antena 3, revoltati ca ministrul Raluca Pruna nu a fost demisa de premier

Cazul ministrului Justitiei Raluca Pruna, care nu a fost demisa de premierul Dacian Ciolos, dupa ce motiunea simpla a trecut de Parlament, a starnit revolta in randul unei parti a clasei.

Klaus Iohannis, despre Platforma Romania 100: E bine sa ne ghideze in viata politica

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, la Cernavoda, ca platforma de valori anuntata de premierul Dacian Ciolos este buna.

Klaus Iohannis: Platforma lui Dacian Ciolos este foarte buna. Dupa alegeri vom avea un premier politic (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a facut marti o serie de comentarii cu privire la platforma lansata de premierul Dacian Ciolos. Seful statului sustine ca Platforma 100 este una care contine principii.

Klaus Iohannis, despre Platforma Romania 100: Banuiesc ca Dacian Ciolos doreste sa arate ca este dispus sa mearga mai departe. Pe ce pozitie? Asta depinde in primul rand de alegator

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, la Cernavoda, ca platforma de valori anuntata de premierul Dacian Ciolos este buna.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )