Libnet.ro
UNICEF

23:45

Klaus Iohannis, despre amenintarile lui Dragnea: Nu sunt extrem de interesat de parerea dumnealui

B1 B1,
Klaus Iohannis, despre amenintarile lui Dragnea: Nu sunt extrem de interesat de parerea dumnealui

Presedintele Klaus Iohannis a ras, marti, de amenintarile lui Liviu Dragnea privind suspendarea din functie pentru intarzierea de isi anunta decizia privind revocarea din functie a Laurei Codruta Kovesi,. continuă pe B1

Klaus Iohannis, despre o eventuala suspendare: Nu exista NICIUN MOTIV si NU are cine sa faca suspendarea! Ce spune seful statului despre decretul de revocare a lui Kovesi

Presedintele Klaus Iohannis a reiterat, sambata, ca nu se teme de o eventuala suspendare, precizand ca deciziile pe care le adopta le ia pentru ca le considera corecte pentru Romania si nu pentru ca se.

Declaratii Klaus Iohannis: despre anuntul candidaturii, o eventuala suspendare si revocarea Codrutei Kovesi

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a facut, sambata, la Sibiu, declaratii referitoare la anuntul privind candidatura pentru un alt mandat la Presedintie, la procedura de suspendare, motiunea de cenzura initiata de PNL privind demiterea Guvernului,.

Klaus Iohannis, despre motiunea de cenzura depusa de opozitie: AR FI BINE sa treaca

Presedintele Klaus Iohannis considera ca ar fi bine ca motiunea de cenzura depusa de opozitie sa treaca in Parlament. Motiunea de cenzura ar fi bine sa treaca, dar asta e o procedura.

Klaus Iohannis: Dupa a doua condamnare, Dragnea ar trebui sa dispara din viata publica romaneasca

Liderul PSD, Liviu Dragnea, 039;039;dupa a doua condamnare, ar trebui sa dispara pur si simplu din viata publica romaneasca039;039;, a declarat, sambata, la Sibiu, presedintele Klaus Iohannis, scrie Agerpres.

Iohannis, dupa ce Dragnea l-a amenintat cu suspendarea:Sincer, nu sunt extrem de interesat de parerea dumnealui

Dupa ce luni Liviu Dragnea a spus ca suspendarea presedintelui nu este exclusa din cauza ca a intarziat nepermis de mult anuntare deciziei privind revocarea lui Kovesi, Klaus Iohannis a raspuns ca nu prea il intereseaza opinia liderului PSD.

Klaus Iohannis, reactie EXTREM de DURA dupa a doua condamnare a liderului PSD: Dragnea trebuie SA DISPARA din viata publica. Cel mai mare partid se constituie intr-un grup de lobby pentru un INFRACTOR

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat vehement dupa decizia instantei supreme de a-l condamna la doi ani si jumatate de inchisoare cu executare pe liderul PSD, Liviu Dragnea, in dosarul angajarilor.

Klaus Iohannis, reactie EXTREM de DURA dupa a doua condamnare a liderului PSD: Dragnea trebuie SA DISPARA din viata publica. Cel mai mare partid se constituie intr-un grup de lobby pentru un INFRACTOR (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat vehement dupa decizia instantei supreme de a-l condamna la doi ani si jumatate de inchisoare cu executare pe liderul PSD, Liviu Dragnea, in dosarul angajarilor.

Mihai Chirica, de partea lui IOHANNIS in conflictul cu Dragnea

Ales primar al Iasiului din partea PSD, Mihai Chirica este de parere ca anuntul lui Klaus Iohannis privind o noua candidatura la presedintie este un lucru firesc. Pozitia sa constrasteaza puternic cu reactia.

Klaus Iohannis: Sunt ferm hotarat sa candidez pentru inca un mandat de presedinte al Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis si-a anuntat sambata, la Sibiu, o noua candidatura la Presedintie. Sunt ferm hotarat sa candidez pentru inca un mandat de presedinte al Romaniei, a spus Iohannis, potrivit Agerpres.

Klaus Iohannis a facut ANUNTUL: Sunt FERM HOTARAT sa candidez pentru UN NOU MANDAT de presedinte al Romaniei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca este hotarat sa candideze pentru un nou mandat de sef al statului, informeaza Stiripesurse. ro. Prezent sambata, la Sibiu, unde a participat la un eveniment.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )