Libnet.ro
UNICEF

14:00

Klaus Iohannis, reactie EXTREM de DURA dupa a doua condamnare a liderului PSD: Dragnea trebuie SA DISPARA din viata publica. Cel mai mare partid se constituie intr-un grup de lobby pentru un INFRACTOR

B1 B1,
Klaus Iohannis, reactie EXTREM de DURA dupa a doua condamnare a liderului PSD: Dragnea trebuie SA DISPARA din viata publica. Cel mai mare partid se constituie intr-un grup de lobby pentru un INFRACTOR

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat vehement dupa decizia instantei supreme de a-l condamna la doi ani si jumatate de inchisoare cu executare pe liderul PSD, Liviu Dragnea, in dosarul angajarilor. continuă pe B1

Klaus Iohannis, reactie EXTREM de DURA dupa a doua condamnare a liderului PSD: Dragnea trebuie SA DISPARA din viata publica. Cel mai mare partid se constituie intr-un grup de lobby pentru un INFRACTOR (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat vehement dupa decizia instantei supreme de a-l condamna la doi ani si jumatate de inchisoare cu executare pe liderul PSD, Liviu Dragnea, in dosarul angajarilor.

Klaus Iohannis: Dupa a doua condamnare, Dragnea ar trebui sa dispara din viata publica romaneasca

Liderul PSD, Liviu Dragnea, 039;039;dupa a doua condamnare, ar trebui sa dispara pur si simplu din viata publica romaneasca039;039;, a declarat, sambata, la Sibiu, presedintele Klaus Iohannis, scrie Agerpres.

Iohannis: Dragnea, dupa a doua condamnare, ar trebui sa dispara pur si simplu din viata publica romaneasca

Liderul PSD, Liviu Dragnea, dupa a doua condamnare, ar trebui sa dispara pur si simplu din viata publica romaneasca, a declarat, sambata, la Sibiu, presedintele Klaus Iohannis. Eu m-am exprimat.

Prima reactie din PSD la noua candidatura a lui Klaus Iohannis la presedintie: Nu cred ca va castiga

Vicepresedinte PSD, Paul Stanescu, a declarat, sambata, in urma anuntului presedintelui Klaus Iohannis privind decizia de a candida pentru nou mandat, ca nu crede ca acesta va castiga un nou mandat. Nu.

Klaus Iohannis cere Comisiei de la Venetia sa emita ct mai curnd posibil o Opinie Interimara asupra Legilor Justitiei / Este extrem de necesara si va avea o importanta majora pentru corpul magistratilor

Presedintele Klaus Iohannis considera ca emiterea cat mai curand posibil de catre Comisia de la Venetia a unei Opinii interimare asupra modificarilor legilor Justitiei operate de majoritatea PSD - ALDE este extrem de necesara in conditiile in care, daca aceste legi intra in vigoare in forma adoptata de catre Parlament, vor avea un impact negativ asupra independentei si a functionarii sistemului judiciar din Romania, implicit asupra statului de drept.

Ludovic Orban, dupa anuntul lui Klaus Iohannis privind o noua candidatura: PNL va fi alaturi de presedinte

Liderul PNL, Ludovic Orban, a reactionat dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat, sambata, ca este ferm hotarat sa candideze pentru un nou mandat in fruntea statului. Orban a spus ca in batalia.

Liviu Plesoianu, anunt-surpriza dupa ce Klaus Iohannis si-a anuntat candidatura: Daca PSD nu ma va sustine, voi candida independent

Anunt-surpriza al unui social-democrat, imediat dupa ce Klaus Iohannis si-a anuntat candidatura pentru un nou mandat. Liviu Plesoianu a anuntat ca va candida si el la alegerile.

Liviu Plesoianu a anuntat ca va candida la alegerile prezidentiale din 2019 printr-un colaj inspirat din Game of Thrones in care ii declara razboi lui Klaus Iohannis

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a anuntat ca va candida la alegerile prezidentiale din 2019 la scurt timp dupa ce presedintele Romaniei Klaus Iohannis a confirmat ca isi doreste si al doilea mandat. Plesoianu a publicat si un colaj foto inspirat din serialul Game of Thrones, in care el este Jon Snow, iar Iohannis este infatisat drept Regele Noptii.

Klaus Iohannis face apel la PROTESTE MASIVE: Trebuie sa tragem linie si sa terminam cu acest sistem

Presedintele Klaus Iohannis cere proteste masive, in cazul in care PSD va decide sa modifice legile justitiei prin ordonanta de urgenta. Reactia vine dupa ce numerosi lideri social-democrati, in frunte cu.

Klaus Iohannis solicita Parlamentului reexaminarea legii privind CSM

Klaus Iohannis, miscare de ultima ora dupa condamnarea lui Liviu Dragnea. Presedintele a retrimis la Parlament una dintre legile justitiei. Este vorba despre legea privind Consiliul Superior al.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )