Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, despre datele anuntate de INS: O raportare de acest tip am vazut in '89. La romani nu a ajuns nimic din aceasta crestere/ Decat sa fiu marlan, mai bine pierd

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis, despre datele anuntate de INS: O raportare de acest tip am vazut in

Candidatul ACL Klaus Iohannis a declarat vineri, despre datele transmise de Institutul National de Statistica, ca este o raportare ca in 1989, trunchiata, si ca la romani nu a ajuns nimic din aceata crestere. El a afirmat ca si daca este reala, aceasta crestere va fi anul viitor inghitita de cresterile de taxe si impozite. continuă pe Hotnews

VIDEO A doua dezbatere Klaus Iohannis - Victor Ponta, la B1 TV: Iohannis l-a atacat dur pe Ponta pe temele coruptiei, plagiatului, amnistiei si gratierii, in timp ce Ponta a insistat pe paralela cu Basescu si pe faptul ca primarul Sibiului ar fi nepregat

Klaus Iohannis si Victor Ponta s-au intalnit din nou, miercuri seara, la B1 TV, in cadrul celei de-a doua dezbateri televizate dintre cei doi politicieni calificati in turul doi al alegerilor prezindentiale, moderata de Madalina Puscalau. Klaus Iohannis a parut mult mai in largul lui si l-a pus in cateva randuri in dificultate pe Victor Ponta, in special in momentul in care i-a cerut acestuia ca intre barbatii sa convoace vineri Parlamentul pentru a respinge legea amnistiei si pentru a ridica imunitatea tuturor parlamentarilor pentru care DNA a cerut acest lucru. Ponta nu a oferit un raspuns clar.

2 pentru Romania. A doua parte: Klaus Iohannis

Acest articol comenteaza si analizeaza documentarul lui Florin Iepan, 2 pentru Romania, prezentat miercuri seara, la Digi 24 TV.

Ultimul episod din Las Fierbinti, cea mai mare audienta din sezonul sase: serialul Pro TV, peste interviurile cu Victor Ponta si Klaus Iohannis

Las Fierbinti a inregistrat cele mai bune cifre de audienta din acest sezon, clasandu-se pe primul loc in fata interviurilor oferite de Victor Ponta la Antena 3 si de Klaus Iohannis la Digi24. Pe durata episodului in care Giani dorea sa faca nunta cu Geanina, Kanal D si-a asigurat un loc in primele trei pozitii.

Brokerul Cristian Sima, dezvaluiri despre Klaus Iohannis: Daca nu iubiti tradarea, e cea mai buna alegere!

Brokerul fugar Cristian Sima a relatat, pe blogul personal, culisele unei intalniri cu presedintele PNL, Klaus Iohannis. El a aratat ca primarul Sibiului este un om care nu negociaza si care i-a refuzat propunerile la prima si singura discutie pe care au avut-o.

Klaus Iohannis: La anul avem cresteri de taxe si impozite

Candidatul ACL la Presedintie, Klaus Iohannis a declarat, joi, la Digi24, ca anul viitor vom avea cresteri de impozite si taxe, mentionand ca afirma acest lucru cu toata responsabilitatea si ca, potrivit estimarilor ACL, pentru a se plati tot ce s-a promis, se ajunge la un deficit de 3%.

2 pentru Romania, documentarul despre Victor Ponta si Klaus Iohannis, are astazi premiera la Digi24

Documentarul 2 pentru Romania, care face portretul celor doi candidati la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis si Victor Ponta, are premiera astazi, 12 noiembrie, la Digi24, incepand cu ora 20:00.

Alegeri prezidentiale 2014. Adevarul Live, de la ora 14.00: Grigore Cartianu, despre atacul cu gaini indreptat impotriva lui Klaus Iohannis

Grigore Cartianu si jurnalistul Sebastian Zachmann vor comenta, la Adevarul Live, incepand cu ora 14. 00, ultimul atac indreptat impotriva candidatului ACL, Klaus Iohannis, care s-a trezit astazi cu peste 100 de gaini aruncate in curtea sediului ACL.

Klaus Iohannis la RFI: Crin Antonescu a ratat oportunitatea de a face mai buna campania; iesirea lui publica de joi nu ma ajuta

Klaus Iohannis afirma la RFI ca e bine ca fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, si-a spus parerea despre refacerea USL. Candidatul ACL la Presedintie precizeaza insa ca iesirea publica a lui Antonescu nu il ajuta, ca de obicei.

Iohannis, despre un sprijin din partea lui Antonescu: Nu ar fi fost rau, dar nu a facut-o

Klaus Iohannis, candidatul Aliantei Crestin-Liberale, intrebat daca l-ar fi ajutat ca fostul presedinte PNL Crin Antonescu sa il sprijine in turul II, Klaus Iohannis a spus: Nu ar fi fost rau, dar, din motive pe care nu le cunosc, nu a facut-o. El a mentionat ca a avut un schimb de mesaje cu Antonescu acum cateva zile, unul neutru.

Klaus Iohannis, gafa la prima dezbatere. Victor Ponta il combate pe prezidentiabilul ACL cu Constitutia

In cadrul primei dezbateri televizate dintre cei doi candidati, prezidentiabilul ACL, Klaus Iohannis, a vorbit despre imunitatea presedintelui si a invocat articolul 92 din Constitutie. Victor Ponta a replicat.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )