Libnet.ro
UNICEF

19:15

Klaus Iohannis, gafa la prima dezbatere. Victor Ponta il combate pe prezidentiabilul ACL cu Constitutia

B1 B1,
Klaus Iohannis, gafa la prima dezbatere. Victor Ponta il combate pe prezidentiabilul ACL cu Constitutia

In cadrul primei dezbateri televizate dintre cei doi candidati, prezidentiabilul ACL, Klaus Iohannis, a vorbit despre imunitatea presedintelui si a invocat articolul 92 din Constitutie. Victor Ponta a replicat. continuă pe B1

FOTO: Mesajul lui Klaus Iohannis dupa confruntarea cu Victor Ponta

La scurt dupa ce a plecat din studioul Realitatea TV, unde participase alaturi de Victor Ponta la prima dezbatere electorala, candidatul ACL la Presedintia Romaniei, Klaus Iohannis, a postat pe contul sau de Facebook un mesaj pentru simpatizantii sai in care spune ca va continua sa lupte corect si civilizat.

De ce FUGE Klaus Iohannis de dezbaterea cu Victor Ponta. Propunerea TVR nu a primit niciun raspuns

Dezbaterile dintre Iohannis si Ponta sunt in continuare sub semnul intrebarii. Desi in fata camerelor, Klaus Iohannis spune ca doreste o confruntare cu Victor Ponta, in cadrul negocierilor dintre cele doua.

PRIMA reactia a lui Klaus Iohannis, DUPA confruntarea cu Victor Ponta. Cum a imbracat esecul vazut la televizor

Prima confruntare dintre Iohannis si Ponta a fost un dezastru pentru prezidentiabilul ACL. Liderul PNL nu avea raspunsurile la el, oferindu-i mereu ocazia premierului sa raspunda in locul sau. Imediat dupa.

Prima dezbatere dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis, urmarita de peste 3,5 milioane de telespectatori

Dezbaterea dintre Klaus Iohannis si Victor Ponta, candidati la alegerile prezidentiale 2014, a fost urmarita de peste 3,5 milioane de telespectatori la toate cele cinci posturi cau au difuzat-o, scrie Paginademedia. ro.

Klaus Iohannis, mesaj dupa dezbatere: Sunt un un om al regulilor si al bunului simt (FOTO)

Duelul dintre cei doi prezidentiabili nu s-a incheiat pe sticla. La finalul dezbaterii, Klaus Iohannis a adresat sustinatorilor sai un mesaj pe facebook, in care le-a multumit pentru increderea acordata.

Ludovic Orban: Klaus Iohannis va participa miercuri seara la dezbaterea cu Ponta organizata la B1 TV

Klaus Iohannis, candidat ACL la turul doi al alegerilor prezidentiale, va particopa miercuri seara la o noua dezbatere cu Victor Ponta, candidat PSD-UNPR-PC, organizata de postul B1TV, potrivit declaratiilor facute de vicepresedintele PNL Ludovic Orban.

A doua dezbatere dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis, fara interes pentru posturile de stiri: vrajitoare la Romania TV, un numerolog la Antena 3

In timp ce B1 TV difuza cea de-a doua dezbatere televizata dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis, candidatii in cursa pentru alegerile prezidentiale 2014, celelalte posturi de stiri au preferat sa nu preia transmisiunea si sa difuzeze fie dezbaterea pentru prezidentiale de acum cinci ani, fie sa dezlege misterul gainilor moarte din curtea sediului ACL. Singurul post care a restransmis dezbarea a fost Digi24.

Ora 20.00: Iohannis se duce la Realitatea TV pentru prima dezbatere cu Ponta

Premierul Victor Ponta si contracandidatul sau, Klaus Iohannis, vor participa, in aceasta seara, incepand cu ora 20. 00, la RealitateaTV, la prima dezbatere electorala fata in fata, moderata de jurnalistul Rares Bogdan.

Victor Ponta pare sa imite o scena din serialul House of Cards, in confruntarea cu Klaus Iohannis (VIDEO)

Prima confruntare directa dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis nu a fost una lipsita de atacuri, lansate inclusiv la adresa rudelor celor doi candidati. Unul dintre cele mai tensionate momente a fost creat de Vi.

Klaus Iohannis ia parte la prima confruntare cu Ponta: Am lasat de la mine, acum am hotarat sa vin (VIDEO)

Candidatul ACL la Presedintie, Klaus Iohannis, a anuntat, pe Facebook, ca va participa, marti seara, de la ora 20. 00, la dezbaterea televizata organizata de Realitatea TV, cu premierul Victor Ponta. Am.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )