Libnet.ro
UNICEF

21:45

Klaus Iohannis a vorbit cu Juncker despre scrisoarea Vioricai Dancila: Lucrurile se vor lamuri

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis a vorbit cu Juncker despre scrisoarea Vioricai Dancila: Lucrurile se vor lamuri

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca a discutat cu presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Junker, despre scrisoarea pe care i-a trimis-o Viorica Dancila, cu privire la corespondenta dintre oficiali europeni si autoritatile de la Bucuresti, in. continuă pe Wall-Street Ro

Iohannis, despre scrisoarea Vioricai Dancila catre CE: I-am spus lui Juncker ca e o preocupare legitima

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la Bruxelles, ca a fost abordat de catre presedintele Comisiei Europene CE), Jean Claude Juncker, in legatura cu scrisoarea premierului Viorica Dancila si ca i-a spus inaltului oficial european ca este o preocupare legitima din partea opiniei publice si opiniei politice din Romania si l-a rugat ca la nivelul CE sa trateze chestiunea exhaustiv si sa vina cu niste raspunsuri pertinente.

Reactia lui Iohannis la scrisoarea trimisa de Dancila lui Juncker

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la Bruxelles, ca a fost abordat de presedintele Comisiei Europene CE), Jean Claude Juncker, in legatura cu scrisoarea premierului Viorica Dancila si ca i-a spus inaltului oficial european ca este o preocupare legitima din partea opiniei publice.

Klaus Iohannis: L-am rugat pe Juncker sa lamureasca aspectele din scrisoarea premierului Dancila / Nu cred ca este o imixtiune

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri ca a discutat cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, despre scrisoarea pe care i-a adresat-o premierul Viorica Dancila referitoare la dosarele de coruptie la nivel inalt, scrie Agerpres.

Primul raspuns al Comisiei Europene la scrisoarea Vioricai Dancila

Comisia Europeana a precizat, pentru Mediafax, ca a primit scrisoarea din partea premierului Viorica Dancila, in care aceasta cere ca institutia europeana sa spuna daca documentul din 2012 ce presupune ingerinte in justitie e unul autentic, adaugand ca ii va raspunde in timp util.

S-A TERMINAT! Raspuns EXPLOZIV al lui JUNCKER, la scrisoarea premierului DANCILA: Asa e prevazut in TRATATE! Romania trebuie sa

Comisia Europeana a precizat miercuri ca a primit scrisoarea din partea premierului Viorica Dancila, in care aceasta cere ca institutia europeana sa spuna daca documentul din 2012 ce presupune ingerinte in ju.

Klaus Iohannis, despre negocierile privind Brexit-ul: Pentru noi arata foarte bine

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la Bruxelles, ca pentru Romania stadiul negocierilor privind Brexit arata foarte bine. Despre Brexit o sa va spun mai multe probabil maine, dupa ce terminam.

Klaus Iohannis, despre discutiile pe Brexit: Pentru noi arata foarte bine

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, joi, la Bruxelles, unde participa la reuniunea Consiliului Europei, ca pentru Romania stadiul negocierilor privind Brexit arata foarte bine, scrie Agerpres.

Klaus Iohannis: Expulzarea unor diplomati rusi nu se decide in Consiliul European

Klaus Iohannis a mentionat ca expulzarea unor diplomati rusi nu se decide in Consiliul European fiind o o chestiune de securitate nationala in fiecare dintre tarile membre. Discutia despre ex.

Klaus Iohannis avertizeaza PSD privind Legile Justitiei: Am mai multe optiuni care pot fi luate in vizor

Klaus Iohannis vorbeste, de la Bruxelles, despre Legile Justitiei. Seful statului a declarat, vineri, ca intentioneaza, in momentul in care aceste legi vor ajunge la el, sa faca o prima analiza. in.

Teorie-bomba. Klaus Iohannis, negocieri cu Guvernul PSD

Reactie-surpriza a presedintelui Klaus Iohannis. Vineri, Iohannis, in mod neasteptat, a oferit un sprijin public actiunii PSD de a afla adevarul in cazul listelor negre dictate de la Bruxelles. Seful.

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2767 seconds )