Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, despre desemnarea lui Kovesi: ,,O victorie importanta pentru Romania

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis, despre desemnarea lui Kovesi: ,,O victorie importanta pentru Romania

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca votul in COREPER privind candidatura Laurei Codruta Kovesi pen. continuă pe România Liberă

Iohannis, dupa votul pentru Kovesi: O victorie importanta pentru Romania, in pofida Guvernului PSD. Voi continua sa sustin romani integri, competenti

Rezultatul de astazi reprezinta o victorie importanta pentru Romania, cu atat mai mult cu cat a fost obtinut in pofida faptului ca Guvernul PSD a incercat permanent sa blocheze candidatura unui profesionist, recunoscut pentru lupta sa impotriva coruptiei si in apararea statului de drept, a reactionat presedintele Klaus Iohannis dupa votul din Consiliul UE pentru Kovesi.

Presedintele Iohannis, despre numirea lui Kovesi la Parchetul European: Votul confirma aprecierea pentru pregatirea, experienta si competenta acesteia

Klaus Iohannis a declaratca votul primit de Laura Codruta Kovesi, joi, pentru preluarea sefiei Parchetului Europeanconfirma aprecierea pentru pregatirea si competenta fostei sefe a Directiei.

Stirile ProTV: CTP, despre votul pentru Kovesi: O victorie a tuturor oamenilor cinstiti din Romania

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a analizat joi consecintele votului pentru Laura Codruta Kovesi din Consiliul Reprezentantilor la Uniunea Europeana.

Iohannis: Votul pentru Kovesi este o victorie importanta pentru Romania. Voi continua sa sprijin romani integri in functii de conducere la nivelul UE

Presedintele Klaus Iohannis a transmis ca votul din COREPER pentru numirea Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror-sef european este o victorie importanta pentru Romania. Asa cum am actionat in acest caz, voi continua sa sprijin romani integri in functii de conducere la nivelul UE, a mai spus seful statului. Precizarea vine in contextul in care, potrivit unor informatii neoficiale, ambasadorul la UE nu a respectat mandatul Guvernului Dancila si ar fi votat in favoarea candidaturii fostei sefe a DNA.

Iohannis, anunt dupa ce Kovesi are drum liber catre sefia Parchetului European: Votul de azi, o victorie importanta cu atat mai mult cu cat a fost obtinut in ciuda faptului ca PSD a incercat sa blocheze un candidat profesionist

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca votul in COREPER privind candidatura Laurei Codruta Kovesi pentru functia de procuror-sef european reprezinta o victorie importanta pentru Romania, el aratand ca.

LUDOVIC ORBAN, DESPRE VOTUL PENTRU KOVESI: Este o victorie imensa pentru Romania

Liderul PNL, Ludovic Orban, spune ca votul din COREPER pentru Laura Codruta Kovesi este o victorie imensa pentru Romania, la care a contribuit decisiv presedintele Klaus Iohannis, alaturi de liderii si europarlamentarii PNL.

Presedintele Klaus Iohannis a discutat cu premierul polonez despre consolidarea cooperarii bilaterale

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit miercuri, la Palatul Cotroceni, pe premierul polonez, Mateusz Morawiecki, cei doi discutand despre consolidarea cooperarii bilaterale dintre cele doua state, informeaza.

KLAUS IOHANNIS: Romania nu mai poate fi condusa dupa principiile regimului comunist

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, marti, un mesaj la deschiderea Congresului Asociatiei Fostilor Detinuti Politici si Victime ale Dictaturii din Romania, organizat la Constanta, in care a vorbit despre o lipsa de implicare din partea autoritatilor in ceea ce priveste omagierea eroilor si a victimelor comunismului, precum si tragerea la raspundere a celor vinovati.

Klaus Iohannis, mesaj dur pentru Guvern: Romania nu mai poate fi condusa dupa principiile regimului comunist

Presedintele Klaus Iohannis a transmis marti un mesaj la deschiderea Congresului Asociatiei Fostilor Detinuti Politici si Victime ale Dictaturii din Romania, organizat la Constanta, in care a vorbit despre o.

Guvernul a castigat la CCR! Klaus Iohannis, obligat sa numeasca ministri interimari

A castigat Guvernul! CCR a decis: Iohannis este obligat sa numeasca ministri interimari. Dancila, obligata si ea sa vina in Parlament. Guvernul a castigat la CCR! Klaus Iohannis este obligat sa numeasca ministri interimari Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a discutat, miercuri, 18 septembrie, sesizarea privind conflictul juridic pe tema refuzului liderului de stat de .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )