Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, despre evolutia pandemiei: Avem motive pentru un optimism moderat

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis, despre evolutia pandemiei: Avem motive pentru un optimism moderat

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat vineri ca evolutia datelor in ceea ce priveste pandemia de coronavirus ofera motive pentru un optimism moderat. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis, despre organizarea targurilor de Craciun:Imposibila si inoportuna

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca targurile de Craciun nu se pot organiza anul acesta:Dupa parerea mea, organizarea unui targ de Craciun in plina pandemie, cand avem totusi inca aproape 10. 000 de cazuri noi in fiecare zi, mi se pare imposibila si inoportuna.

Klaus Iohannis, despre afirmatia lui Tataru: O afirmatie un pic nerumegata.Sunt de vina cei care au guvernat mai multi din ultimii 30 de ani

Presedintele Klaus Iohannis a calificat marti drept un pic nerumegata afirmatia ministrului Sanatatii Nelu Tataru privind vinovatia colectiva pentru situatia sistemului medical: Presedintele a declarat ca nu toti suntem de vina, ci sunt de vina cei care au guvernat mai multi din ultimii 30 de ani, marele PSD.

Klaus Iohannis, despre vizita in Republica Moldova: Cautam solutii pentru un nou pachet de spirjin care va fi cu siguranta necesar (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat in timpul conferintei de presa de marti ca va face o vizita in Republica Moldova, dupa investirea Maiei Sandu. Totodata, seful statului a oferit o serie de detalii cu pr.

Klaus Iohannis, despre decesul lui Ionut Anghel: imi pare rau pentru acest tanar. Este nevoie de o reforma profunda a sistemului de sanatate (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, in cadrul conferintei de presa de la Palatul Cotroceni, despre cazul lui IonutAnghel, tanarul de 33 de ani care astepta de 2 ani untransplantde plamani.

Klaus Iohannis, despre tragedia de la Piatra Neamt: Sistemul de sanatate trebuie regandit din temelii. Este meritul medicilor ca salveaza vieti in ciuda tuturor dificultatilor (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, marti, in conferinta de presade la Palatul Cotroceni, despre tragedia de la Piatra Neamt, unde 10 pacienti cu COVID-19 au murit in incendiul care a cuprins un salon al.

Klaus Iohannis, despre vaccinarea impotriva COVID-19: Se va face etapizat si va incepe cu anumite grupe de populatie, stabilite pe criterii epidemiologice si medicale (VIDEO)

In cursul zilei de marti, presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca strategia de vaccinare impotriva COVID-19 va fi facuta publica saptamana urmatoare. Totodata, el a anuntat ca vaccinarea se va face.

Klaus Iohannis, despre sistemul sanitar: E nevoie de interventie, de refacere a unor sisteme si crearea unor proceduri care pe viitor nu permit actiuni heirupiste (VIDEO)

Numarul depaturide Terapie Intensiva pentru pacientii cu COVID-19 va creste cu200, a anuntat premierul LudovicOrban. Asta inseamna o noua presiune, deci creste si consum de curent.

Klaus Iohannis: Datele ne arata ca avem motive pentru un optimism moderat Campania de vaccinare trebuie sa fie un succes si, ca atare, este o chestiune de securitate nationala

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri ca, in urma ultimului bilant, avem motive de un optimist moderat, avand in vedere canu a crescut numarul de cazuri fata de zilele anterioare, semn ca.

OMS, semnal de alarma despre evolutia pandemiei in Europa: Numarul deceselor a crescut cu 18%, in ultimele doua saptamani

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) deplange un numar tot mai mare de decese in Europa cauzate de pandemia de COVID-19. in ultimele doua saptamani, numarul deceselor a crescut cu 18%, a declarat.

Klaus Iohannis, despre spitalele care functioneaza fara autorizatie de securtiate de la incendiu: Se pot lua masuri, unele de urgenta, altele pe termen mediu (VIDEO)

In contextul tragediei de la Piatra-Neamt, autoritatile au efectuat mai multe controale in spitalele din Romania, iar mai multe unitati medicale functioneaza fara aviz de securitate la incendiu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )