Libnet.ro
UNICEF

00:07

Klaus Iohannis: Datele ne arata ca avem motive pentru un optimism moderat Campania de vaccinare trebuie sa fie un succes si, ca atare, este o chestiune de securitate nationala

B1 B1,
Klaus Iohannis: Datele ne arata ca avem motive pentru un optimism moderat Campania de vaccinare trebuie sa fie un succes si, ca atare, este o chestiune de securitate nationala

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri ca, in urma ultimului bilant, avem motive de un optimist moderat, avand in vedere canu a crescut numarul de cazuri fata de zilele anterioare, semn ca. continuă pe B1

Klaus Iohannis, despre evolutia pandemiei: Avem motive pentru un optimism moderat

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat vineri ca evolutia datelor in ceea ce priveste pandemia de coronavirus ofera motive pentru un optimism moderat.

Klaus Iohannis: Datele de astazi ale pandemiei ne arata motive de optimism; Campania de vaccinare este o chestiune de securitate nationala

Presedintele Klaus Iohannis s-a aratat optimist vineri in privinta evolutiei pandemiei dupa ce azi numarul de cazuri zilnice a scazut sub 10. Seful Statului a adaugat ca daca vor fi respectate masurile impuse de autoritati, peste o saptamana - doua vom putea sa avem rezultate care arata o imbunatatire neta. Presedintele a vorbit apoi si despre o viitoare campanie de vaccinare, catalogata drept o chestiune de securitate nationala.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea privinddeclararea zilei de 4 iunie Ziua Tratatului de la Trianon

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat miercuri Legea pentru declararea zilei de 4 iunie Ziua Tratatului de la Trianon, dupa ce Parlamentul a respins cererea de reexaminare. Legea privinddeclararea.

Klaus Iohannis: Exista un vinovat moral pentru tragedia de la Piatra Neamt. PSD a blocat Guvernul luna de luna

Presedintele Klaus Iohannis a lansat marti un nou atac la PSD, in contextul tragediei de la Piatra Neamt, considerandu-i pe social-democrati vinovatul moral. Acesta a explicat ca PSD a blocat Guvernul luna de luna si ca a cerut cetatenilor sa nu respecte normele de siguranta in plina pandemie. Autoritatile locale pesediste au aplicat dupa ureche masurile de la centru, in spirit electoral, a adaugat seful Statului.

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora despre vaccinare. I-a convocat, de urgenta

Klaus Iohannis a anuntat un mesaj de ultima ora despre vaccinare. Despre epidemia de coronavirus, presedintele Romaniei considera ca tara noastra se afla pe un platou in ceea ce priveste numarul de infectari cu coronavirus, ceea ce reprezinta motiv pentru un optimism moderat. Anuntul lui Klaus Iohannis despre programul de vaccinare. Este chestiune de securitate .

KLAUS IOHANNIS: Economia isi revine treptat si avem perspectiva unei cresteri consolidate in anii urmatori

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, marti, un mesaj in debutul evenimentului Topul National al Firmelor 2020 in care a vorbit despre perioada dificila pentru mediul economic, dar si pentru intreaga societate, din cauza pandemiei de coronavirus. Stiu ca ati depus eforturi consistente pentru a va mentine angajatii sanatosi si afacerile functionale, le-a transmis seful statului antreprenorilor, afirmand ca economia isi revine treptat si avem perspectiva unei cresteri consolidate in anii urmatori.

Klaus Iohannis: PSD aproape a adus in faliment sistemul sanitar, el e vinovatul moral pentru tragedia de la Piatra Neamt Noua majoritate va reforma sistemele publice Avem nevoie de o lupta anticoruptie eficienta

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, dupa o noua sedinta cu premierul, mai multi ministri si specialisti in Sanatate, pe tema evolutiei epidemiei de.

Klaus Iohannis, despre organizarea targurilor de Craciun:Imposibila si inoportuna

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca targurile de Craciun nu se pot organiza anul acesta:Dupa parerea mea, organizarea unui targ de Craciun in plina pandemie, cand avem totusi inca aproape 10. 000 de cazuri noi in fiecare zi, mi se pare imposibila si inoportuna.

Klaus Iohannis, reactie de ultima ora. Ce noi masuri ia in Romania

Klaus Iohannis, anunt de ultima ora cu noi masuri care se iau in Romania. Klaus Iohannis a chemat medici si specialisti la Cotroceni, pentru a lua in discutie situatia echipamentelor medicale si modul de intretinere a acestora in spitale, in aceasta perioada. Klaus Iohannis a convocate expertii in sanatate la Cotroceni. Ce au discutat Presedintele .

Ludovic Orban: Vom continua sa aparam Institutia Presedintelui si nu-l vom implica pe Klaus Iohannis in disputa partidelor politice Presedintele Iohannis este cel care a salvat imaginea Romaniei in lume

Prim-ministrul Ludovic Orban sustine ca presedintele Klaus Iohannis este cel care a salvat imaginea Romaniei in lume, intr-o perioada in care altii faceau tot posibilul pentru a ne duce la periferia lumii ci.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )