Libnet.ro
UNICEF

16:45

Klaus Iohannis, despre IMPOZITAREA BISERICII: Sa nu ne grabim foarte tare in a veni cu o solutie

B1 B1,
Klaus Iohannis, despre IMPOZITAREA BISERICII: Sa nu ne grabim foarte tare in a veni cu o solutie

Presedintele Klaus Iohannis este de parere ca o decizie privind impozitarea cultelor nu poate fi luata pana nu se va rezolva problema retrocedarii bunurilor confiscate de stat de la biserici. intrebat,. continuă pe B1

Iohannis, despre impozitarea Bisericii: O chestiune care trebuie bine gndita / Sa nu ne grabim foarte tare n a veni cu o solutie

Presedintele Klaus Iohannis spune ca impozitarea Bisericii este o chestiune care trebuie judecata foarte bine si ca mai intai trebuie rezolvate problemele care treneaza de la Revolutie incoace privind restituirea bunurilor bisericilor. Sa nu ne grabim foarte tare in a veni cu o solutie, a afirmat seful statului.

Klaus Iohannis, despre acuzatia de inalta tradare a lui Dragnea: Este o procedura foarte complicata. Nu are niciun suport

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, marti,despre depunerea unei plangeri penale impotriva sa pentru inalta tradare, ceruta de presedintele PSD, Liviu Dragnea. Iohannis spune ca acest.

Klaus Iohannis, despre audierea sotiei sale: Nu avem nimic de ascuns

PresedinteleKlaus Iohannis a declarat, marti, casotia sa se va prezenta la audieri la Parchetul General. Nu avem nimic de ascuns, a declarat presedintele. Carmen Iohannis a fost.

IOHANNIS, DESPRE REFERENDUMUL PRIVIND JUSTITIA: Cu siguranta despre acel referendum o sa mai vorbim

ACTUALIZARE - Iohannis, despre plangerea pentru inalta tradare: Este o procedura foarte complicata, parlamentara, care in primul rand nu are niciun suport. ------ Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, raspunzand unei intrebari, ca despre referendumul privind justitia se va mai vorbi, cu siguranta.

VIDEO Klaus Iohannis: Voi merge la sedintele de guvern / Despre OUG pe amnistie si gratiere: Ar fi o eroare foarte grava

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, la Viena, ca a constatat din partea premierului Viorica Dancila o dorinta de colaborare astfel incat va participa la sedintele de guvern.

Klaus Iohannis, intrebat daca ar mai numi un premier de la PSD: `Daca ar fi avut...`

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, marti, despre posibilitatea de a numi un nou premier de la PSD in cazul in care motiunea de cenzura depusa de opozitie ar trece. Aflat la o intalnire cu tinerii.

Klaus Iohannis: Nici dupa razboi persoane penale nu au ajuns la conducerea statului. Daca a dat Ceausescu decret de gratiere, a fost ca sa arate ca este marinimos, nu sa se albeasca dosarele colegilor de partid

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, referindu-se la discutiile din spatiul public despre iminenta adoptare de catre Guvern a unei Ordonante de urgenta privind amnistia si gratierea ca nici pe.

Klaus Iohannis, noi informatii desprepresedintia Consiliului UE

Presedintele Klaus Iohannis a precizat, marti, caRomania este pregatita sa exercite presedintia Consiliului Uniunii Europene. Suntem pregatiti si vom arata ca putem sa exercitam o presedinti.

Klaus Iohannis anunta de la Viena ca va merge la sedintele de guvern

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti dimineata, la Viena, ca a decis sa mearga la sedintele de Guvern pentru a impiedica adoptarea unei ordonante de urgenta privind amnistia si gratierea, despre care a spus ca ar fi o eroare grava pentru Romania.

IOHANNIS, DESPRE ARGUMENTELE PENTRU A FI VOTAT DIN NOU: Sunt un politician care asculta ce are de spus alegatorul

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat, astazi, la o intalnire cu tineri, care sunt argumentele sale pentru a fi din nou votat, el raspunzand, intre altele, ca a reusit in cateva randuri sa vina cu initiative bune, sa construiasca, asa cum in cateva randuri a reusit sa opreasca prostii care erau pe cale sa se intample si ca este realmente un presedinte care vrea sa dezvolte Romania.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )