Libnet.ro
UNICEF

01:05

IOHANNIS, DESPRE ARGUMENTELE PENTRU A FI VOTAT DIN NOU: Sunt un politician care asculta ce are de spus alegatorul

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IOHANNIS, DESPRE ARGUMENTELE PENTRU A FI VOTAT DIN NOU: Sunt un politician care asculta ce are de spus alegatorul

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat, astazi, la o intalnire cu tineri, care sunt argumentele sale pentru a fi din nou votat, el raspunzand, intre altele, ca a reusit in cateva randuri sa vina cu initiative bune, sa construiasca, asa cum in cateva randuri a reusit sa opreasca prostii care erau pe cale sa se intample si ca este realmente un presedinte care vrea sa dezvolte Romania. continuă pe Ziarul Bursa

IOHANNIS, DESPRE REFERENDUMUL PRIVIND JUSTITIA: Cu siguranta despre acel referendum o sa mai vorbim

ACTUALIZARE - Iohannis, despre plangerea pentru inalta tradare: Este o procedura foarte complicata, parlamentara, care in primul rand nu are niciun suport. ------ Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, raspunzand unei intrebari, ca despre referendumul privind justitia se va mai vorbi, cu siguranta.

Orasul care creste din nou salariile functionarilor. Cu cat sunt platiti politistiisau portarii

Salariile angajatilor Primariei Cluj-Napoca vor creste din ianuarie 2019. Majorarea are loc desi, in urma cu patruluni, lefurile fusesera din nou majorate. Un portar cu experienta de cel putin 20.

Guvernul Dancila, contrazis de DATELE OFICIALE: Romania, DIN NOU campioana la inflatie in Uniunea Europeana

Romania este din nou la coada Uniunii Europene UE). Tara noastra este campioana la inflatie, iar acest lucru se vede in traiul de zi cu zi al romanilor. in noiembrie, avansul preturilor de consum a fost de 3.

Klaus Iohannis, despre acuzatia de inalta tradare a lui Dragnea: Este o procedura foarte complicata. Nu are niciun suport

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, marti,despre depunerea unei plangeri penale impotriva sa pentru inalta tradare, ceruta de presedintele PSD, Liviu Dragnea. Iohannis spune ca acest.

Iohannis, despre planurile PSD privind nalta tradare: Este o fantezie a pesedistilor. Un demers sortit esecului

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca demersul anuntat de PSD privind punerea sa sub acuzare pentru inalta tradare este unul politicianist care este sortit esecului din start.

IOHANNIS DESPRE AGENDA SEDINTEI GUVERNULUI: Presedintele decide ce acte se incadreaza la articolul 87

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca presedintele, nu premierul are caderea sa spuna ce acte din agenda sedintei Guvernului se incadreaza la articolul 87 din Constitutie.

Klaus Iohannis, despre IMPOZITAREA BISERICII: Sa nu ne grabim foarte tare in a veni cu o solutie

Presedintele Klaus Iohannis este de parere ca o decizie privind impozitarea cultelor nu poate fi luata pana nu se va rezolva problema retrocedarii bunurilor confiscate de stat de la biserici. intrebat,.

Klaus Iohannis, despre audierea sotiei sale: Nu avem nimic de ascuns

PresedinteleKlaus Iohannis a declarat, marti, casotia sa se va prezenta la audieri la Parchetul General. Nu avem nimic de ascuns, a declarat presedintele. Carmen Iohannis a fost.

Iohannis, despre impozitarea Bisericii: O chestiune care trebuie bine gndita / Sa nu ne grabim foarte tare n a veni cu o solutie

Presedintele Klaus Iohannis spune ca impozitarea Bisericii este o chestiune care trebuie judecata foarte bine si ca mai intai trebuie rezolvate problemele care treneaza de la Revolutie incoace privind restituirea bunurilor bisericilor. Sa nu ne grabim foarte tare in a veni cu o solutie, a afirmat seful statului.

UPDATE Iohannis, despre amnistie si gratiere: Este o catastrofa / Nu a existat niciodata asa ceva n Romnia, nici pe vremea comunistilor

Presedintele Klaus Iohannis a spus, marti seara, intrebat despre o Ordonanta amnistie si gratiere, la o dezbatere cu tinerii, ca este o catastrofa si ca nu a existat niciodata asa ceva in Romania, nici macar pe vremea comunistilor. Daca a dat Ceausescu decret de gratiere a fost sa arate ca este marinimos, dar in niciun caz sa albeasca dosarele colegilor de partid, a afirmat Iohannis, avertizand ca democratia este in pericol.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )