Libnet.ro
UNICEF

19:00

Klaus Iohannis, despre numirea premierului Tudose: PSD raspunde de activitatea sa

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, despre numirea premierului Tudose: PSD raspunde de activitatea sa

Klaus Iohannis a raspuns si la o intrebare legata de numirea atat de rapida in functia de premier a lui Mihai Tudose la propunerea PSD si ALDE. intrebat daca suspiciunea de plagiat al. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, despre programul de guvernare: Schimbarile nu se decid in centrala de partid

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca modificarile fiscale nu se fac peste noapte, pentru ca asa s-a hotarat in centrala de partid. Mai mult, Iohannis atrage atentia ca premierul Mihai Tudose s-a aratat sceptic fata de.

Klaus Iohannis, despre presupusele inregistrari cu Kovesi: Am auzit prea multe asa-zise interceptari, ascultari, interpretari, ca sa mai cred in ele. La finalul verificarilor, vom afla cu totii unde este adevarul

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, marti, dupa sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), despre conflictul din interiorul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), dupa ce Laura Codruta Kovesi a cerut revocarea din functie a doi procurori, ca urmare a presupuselor inregistrari cu ea.

Klaus Iohannis, despre strategia UE pe securitate si aparare: Romania e interesata si doreste sa devina parte a proiectului

Update: O sedinta care a avut o ordine de zi bogata si ma refer la unele subiecte care au fost discutate astazi, strategia UE pe securitate. O tema importanta pentru noi, este vorba de o initiativa europeana.

VIDEO. Klaus Iohannis, intrebat daca suspiciunile de plagiat in cazul premierului Tudose vin in contradictie cu criteriile sale de integritate: Evident ca nu. Daca se adeveresc, problema trebuie rezolvata de PSD. Nu e Guvernul meu!

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, marti, dupa sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), despre numirea lui Mihai Tudose in functia de premier, in conditiile in care in spatiul public au aparut informatii privind un posibil plagiat.

Klaus Iohannis: Acuzatiile de plagiat care planeaza asupra lui Tudose nu contrazic criteriile de integritate pe care le sustin (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a tinut sa lamureasca, marti, criticile indreptate impotriva sa dupa ce a acceptat desemnarea ca premierului a lui Mihai Tudose in ciuda acuzatiilor de plagiat care.

Iohannis, despre modificarile fiscale din programul de guvernare: Astfel de schimbari nu se decid in centrala de partid

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, intr-o conferinta de presa dupa sedinta CSAT, ca schimbarile in domeniul fiscal aduse programului de guvernare nu se decid peste noapte, doar pentru ca asa s-a stabilit in centrala de partid, asta cu atat mai mult cu cat si premierul Tudose s-a aratat sceptic fata de modificarile facute de PSD in programul de guvernare.

Catalin Avramescu, despre plagiatul premierului Mihai Tudose: Greu imi pot imagina o proba de tembelism mai mare

Directorul editorial al cotidianului Romania Libera discuta, in emisiunea X-Press, alaturi de invitatii sai, Theodor Paleologu, Mihai Neamtu si publicistul Catalin Avramescu, despre plagiatul premierului Mihai Tudose. Ac .

Reactia PSD, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca este multumit de activitatea DNA

Senatorul PSD Serban Nicolae a reactionat, marti, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a afirmat ca este multumit de activitatea Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

Klaus Iohannis, reactie bomba in scandalul momentului. Anuntul facut despre sefa DNA

Klaus Iohannis a fost intrebat despre scandalul din DNA si cum se pozitioneaza in aceasta situatie. Totodata intrebat daca Kovesi ar trebui demisa, Iohannis a spus ca nu vede niciun.

Iohannis, despre scandalul din DNA: Nu vad niciun motiv de suspendare a sefei DNA

Klaus Iohannis a fost intrebat despre scandalul din DNA si cum se pozitioneaza in aceasta situatie. Totodata intrebat daca Kovesi ar trebui demisa, Iohannis a spus ca nu vede niciun.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )