Libnet.ro
UNICEF

05:00

Klaus Iohannis, despre oferta americana de gaz petrolier lichefiat pentru Europa de Est: Daca scade dependenta de gazul rusesc, toata lumea ar avea de castigat

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis, despre oferta americana de gaz petrolier lichefiat pentru Europa de Est: Daca scade dependenta de gazul rusesc, toata lumea ar avea de castigat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la Varsovia, unde participa la Summitul Initiativa celor trei mari, ca oferta americana de gaz petrolier lichefiat este o alternativa interesanta si, daca reduce dependenta europeana de importurile rusesti, toata lumea ar avea de castigat. continuă pe Hotnews

Daca scade dependenta de gazul rusesc, toata lumea ar avea de castigat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat la Varsovia, unde participa la Summitul Initiativa celor trei mari, ca oferta americana de gaz petrolier lichefiat este o alternativa interesanta si, daca reduce dependenta europeana de importurile rusesti, toata lumea ar avea de castigat.

Qatarul anunta un proiect foarte ambitios de majorare a productiei de gaz petrolier lichefiat, in plina criza diplomatica cu vecinii sai

Qatarul, cel mai mare exportator mondial de gaz petrolier lichefiat GPL), a anuntat marti intentia de a majora cu o treime productia de gaz, in plina criza cu vecinii sai, care i-au impus sanctiuni, scrie AFP.

Donald Trump mizeaza, la Initiativa celor trei mari, pe exporturile de gaz petrolier lichefiat in Europa de Est, regiune puternic dependenta de importurile din Rusia (Euractiv)

Una dintre componentele esentiale ale participarii presedintelui american Donald Trump la Summitul 'Initiativa celor Trei Mari', care are loc joi la Varsovia, si la care participa si Klaus Iohannis, este promovarea exporturilor de gaz natural lichefiat in Europa centrala si de est, regiune puternic dependenta de importurile din Rusia, scrie Euractiv, in editia in limba franceza.

Klaus Iohannis, despre programul de guvernare: Schimbarile nu se decid in centrala de partid

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca modificarile fiscale nu se fac peste noapte, pentru ca asa s-a hotarat in centrala de partid. Mai mult, Iohannis atrage atentia ca premierul Mihai Tudose s-a aratat sceptic fata de.

Klaus Iohannis, despre presupusele inregistrari cu Kovesi: Am auzit prea multe asa-zise interceptari, ascultari, interpretari, ca sa mai cred in ele. La finalul verificarilor, vom afla cu totii unde este adevarul

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, marti, dupa sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), despre conflictul din interiorul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), dupa ce Laura Codruta Kovesi a cerut revocarea din functie a doi procurori, ca urmare a presupuselor inregistrari cu ea.

Klaus Iohannis, despre numirea premierului Tudose: PSD raspunde de activitatea sa

Klaus Iohannis a raspuns si la o intrebare legata de numirea atat de rapida in functia de premier a lui Mihai Tudose la propunerea PSD si ALDE. intrebat daca suspiciunea de plagiat al.

Klaus Iohannis, despre strategia UE pe securitate si aparare: Romania e interesata si doreste sa devina parte a proiectului

Update: O sedinta care a avut o ordine de zi bogata si ma refer la unele subiecte care au fost discutate astazi, strategia UE pe securitate. O tema importanta pentru noi, este vorba de o initiativa europeana.

Klaus Iohannis, reactie bomba in scandalul momentului. Anuntul facut despre sefa DNA

Klaus Iohannis a fost intrebat despre scandalul din DNA si cum se pozitioneaza in aceasta situatie. Totodata intrebat daca Kovesi ar trebui demisa, Iohannis a spus ca nu vede niciun.

VIDEO. Klaus Iohannis, intrebat daca suspiciunile de plagiat in cazul premierului Tudose vin in contradictie cu criteriile sale de integritate: Evident ca nu. Daca se adeveresc, problema trebuie rezolvata de PSD. Nu e Guvernul meu!

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, marti, dupa sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), despre numirea lui Mihai Tudose in functia de premier, in conditiile in care in spatiul public au aparut informatii privind un posibil plagiat.

Iohannis, despre scandalul din DNA: Nu vad niciun motiv de suspendare a sefei DNA

Klaus Iohannis a fost intrebat despre scandalul din DNA si cum se pozitioneaza in aceasta situatie. Totodata intrebat daca Kovesi ar trebui demisa, Iohannis a spus ca nu vede niciun.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )