Libnet.ro
UNICEF

18:00

Klaus Iohannis, despre participarea lui Alexandru Rafila la sedinta de la Cotroceni: Este reprezentantul nostru la OMS si in acea calitate a fost invitat, nu in calitate de candidat la alegerile parlamentare (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, despre participarea lui Alexandru Rafila la sedinta de la Cotroceni: Este reprezentantul nostru la OMS si in acea calitate a fost invitat, nu in calitate de candidat la alegerile parlamentare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a explicat, in conferinta de presa sustinuta marti, ca l-a convocat la sedinta de la Palatul Cotroceni si pe medicul Alexandru Rafila, pentru ca acesta este reprezentantul. continuă pe B1

KLAUS IOHANNIS, DESPRE STOPAREA PANDEMIEI DE COVID-19: Depinde si de raspunsul oraselor si al marilor comunitati la necesitatea respectarii masurilor de protectie

Stoparea pandemiei de COVID-19 depinde si de modul de raspuns al oraselor si al marilor comunitati la necesitatea respectarii masurilor de protectie pentru limitarea raspandirii coronavirusului, afirma presedintele Klaus Iohannis, astazi, intr-un mesaj adresat de Ziua Mondiala a Oraselor, transmis printr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Ce spune Klaus Iohannis despre posibilitatea amanarii alegerilor la 10.000 de cazuri pe zi

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat ca expertii nu recomanda acum amanarea alegerilor, dar nici la 10. 000 de cazuri.

Klaus Iohannis, despre atacul din Viena: Condamn cu tarie aceste acte de teroare. Romania este solidara cu Austria Reactiile liderilor europeni

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat, in noaptea de luni spre marti, in urma atacului armat comis la Viena. intr-un mesaj publicat pe Twitter, seful statului condamna actele atroce de teroare din.

Klaus Iohannis, despre testarea in masa din Slovacia: OMS nu recomanda testarea in masa, ci testarea in baza unei anchete epidemiologice, asa cum se intampla si la noi

Presedintele Klaus Iohannisa vorbit, marti, intr-o conferinta de presa de la Palatul Cotroceni, despre testarea in masa facuta in Slovacia. ,,Slovacia este singuratara care si-a propus.

Klaus Iohannis, despre redeschiderea unitatilor de invatamant: Exista analize care recomanda trecerea scolii in sistemul online (VIDEO)

Seful statului a discutat marti, in timpul conferintei de presa si despre o posibila redeschidere a unitatilor de invatamant, desi numarul cazurilor de COVID-19 este increstere. Reamintim ca in.

Klaus Iohannis, despre numarul mare de decese cauzate de Covid-19: PSD a avut o politica sanitara foarte proasta. Sanatatea noastra publica nu e in parametri foarte buni. E trist, dar adevarat (VIDEO)

Romania inregistreaza un numar record de decese din cauza Covid-19 fata de tarile din jur. Doar in intervalul luni, ora 13. 00 marti ora 13. 00, u fost inregistrate 120 de decese in randul persoanelor.

Nelu Tataru, Raed Arafat si Alexandru Rafila, convocati de urgenta la Palatul Cotroceni. Decizia luata de Klaus Iohannis

Tensiune uriasa in Romania, in urma exploziei de imbolnaviri cauzate de COVID-19. Presedintele Klaus Iohannis i-a convocat de urgenta pe cei mai importanti reprezentanti din Sanatate pentru a se consulta cu acestia referitor la gestionarea pandemiei. Printre cele mai cunosute persoane care vor participa se numara Nelu Tataru, medicul Alexandru Rafila si seful DSU, Raed .

Presedintele Klaus Iohannis, sedinta privind gestionarea epidemiei de COVID-19, alaturi de ministrul Nelu Tataru, Raed Arafat, Alexandru Rafila si alti specialisti, marti, la ora 15

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va avea o sedinta de evaluare si prezentare a masurilor cu privire la gestionarea epidemiei de COVID-19 cu Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, si alti specialisti,.

Ora 18.00. Iohannis, conferinta de presa. Seful statului are o sedinta de urgenta cu specialistii. Printre participanti: Nelu Tataru, Raed Arafat si Alexandru Rafila

Administratia Prezidentiala a anuntat ca marti, de la ora 15. 00, va avea loc o sedinta referitoare la gestionarea pandemiei cu mai multi specialisti, printre care seful DSU, Raed Arafat, si reprezentantul Romaniei la OMS, Alexandru Rafila.

Alexandru Rafila, anuntul trist al momentului. Cu cat va creste mortalitatea pacientilor cu COVID-19 in urmatoarele saptamani

Vestile triste nu intarzie sa apara, asta dupa ce in ultimele zile, cazurile de COVID-19 au crescut alarmant. Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS a explicat duminica seara ce crede ca se va intampla pana la alegerile din decembrie. Din pacate, ultimele informatii nu sunt imbucuratoare, astfel ca romanii trebuie sa fie pregatiti pentru orice.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2783 seconds )