Libnet.ro
UNICEF

18:45

Presedintele Klaus Iohannis, sedinta privind gestionarea epidemiei de COVID-19, alaturi de ministrul Nelu Tataru, Raed Arafat, Alexandru Rafila si alti specialisti, marti, la ora 15

B1 B1,
Presedintele Klaus Iohannis, sedinta privind gestionarea epidemiei de COVID-19, alaturi de ministrul Nelu Tataru, Raed Arafat, Alexandru Rafila si alti specialisti, marti, la ora 15

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va avea o sedinta de evaluare si prezentare a masurilor cu privire la gestionarea epidemiei de COVID-19 cu Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, si alti specialisti,. continuă pe B1

KLAUS IOHANNIS: Ne asteptam ca vaccinul anti-COVID sa ajunga in primul trimestru al lui 2021

Presedintele Klaus Iohannis a declarat azi, dupa intalnirea cu mai multi specialisti din sanatate pe tema gestionarii epidemiei de COVID-19, ca autoritatile se asteapta ca vaccinul anti-COVID sa ajunga in Romania in primul trimestru al lui 2021, afirmand ca Romania va primi peste 10 milioane de doze intr-o prima etapa.

KLAUS IOHANNIS: in momentul acesta nu luam in calcul amanarea alegerilor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat azi ca in momentul acesta autoritatile nu iau in calcul amanarea alegerilor si expertii nu cred ca se impune amanarea alegerilor, argumentand ca astazi au loc alegeri in SUA, o tara mult mai greu lovita de pandemie.

KLAUS IOHANNIS, DESPRE STOPAREA PANDEMIEI DE COVID-19: Depinde si de raspunsul oraselor si al marilor comunitati la necesitatea respectarii masurilor de protectie

Stoparea pandemiei de COVID-19 depinde si de modul de raspuns al oraselor si al marilor comunitati la necesitatea respectarii masurilor de protectie pentru limitarea raspandirii coronavirusului, afirma presedintele Klaus Iohannis, astazi, intr-un mesaj adresat de Ziua Mondiala a Oraselor, transmis printr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Klaus Iohannis: Romania va primi peste 10.000.000 de doze de vaccin anti-COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis sustine marti seara o conferinta de presa la Palatul Cotroceni dupa ce s-a intalnit cu reprezentanti ai sistemului de sanatate pentru a discuta masurile pentru gestionarea epidemiei COVID-19.

Nelu Tataru, Raed Arafat si Alexandru Rafila, convocati de urgenta la Palatul Cotroceni. Decizia luata de Klaus Iohannis

Tensiune uriasa in Romania, in urma exploziei de imbolnaviri cauzate de COVID-19. Presedintele Klaus Iohannis i-a convocat de urgenta pe cei mai importanti reprezentanti din Sanatate pentru a se consulta cu acestia referitor la gestionarea pandemiei. Printre cele mai cunosute persoane care vor participa se numara Nelu Tataru, medicul Alexandru Rafila si seful DSU, Raed .

Klaus Iohannis a trimis Parlamentului spre reexaminare modificarile la legea privind regimul armelor si munitiilor. Presedintele critica relaxarea conditiilor privind detinerea armelor de catre condamnati

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Parlamentului spre reexaminare Legea ce modifica si completeaza Legea 2952004 privind regimul armelor si al munitiilor. Actul normativ in cauza relaxeza conditiile privind.

Klaus Iohannis, despre participarea lui Alexandru Rafila la sedinta de la Cotroceni: Este reprezentantul nostru la OMS si in acea calitate a fost invitat, nu in calitate de candidat la alegerile parlamentare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a explicat, in conferinta de presa sustinuta marti, ca l-a convocat la sedinta de la Palatul Cotroceni si pe medicul Alexandru Rafila, pentru ca acesta este reprezentantul.

Klaus Iohannis, intalnire cu Nelu Tataru si experti din domeniul vaccinologiei: Ministrul Sanatatii mi-a explicat cadrul privind vaccinarea, etapele de vaccinare, reteaua de stocare si distributie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, intr-o conferinta sustinuta la Palatul Cotroceni, ca a convocat o intalnire cu ministrul Sanatatii si experti din domeniul vaccinologiei, pentru a evalua.

Klaus Iohannis a promulgat legea privind confiscarea extinsa a bunurilor dobandite de persoanele condamnate

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, actul normativ care prevede confiscarea extinsa a averilor in cazul persoanelor care au primit o condamnare definitiva si o pedeapsa mai mare de 4 ani de inchisoare.

Legea privind regimul armelor, retrimisa in Parlament de catre Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a trimis in Parlament spre reexaminare modificarile la legea privind reg.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )