Libnet.ro
UNICEF

08:46

Klaus Iohannis, despre pesta porcina: Situatia ne-a gasit nepregatiti

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, despre pesta porcina: Situatia ne-a gasit nepregatiti

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, un mesaj la deschiderea celei de-a XXIII-a editii a Targului International INDAGRA, in care subliniaza ca era imperativ pentru Romania sa se fi reusit. continuă pe Antena3

Tariceanu dezvaluie o discutie avuta cu Klaus Iohannis despre justitie

Calin Popescu Tariceanu a dezvaluit, luni, la Sinteza zilei, o discutie avuta cu presedintele Klaus Iohannis despre legile justitiei. Am sa va spun ceva. La discutia pe care am avut-o cu presedintele.

Klaus Iohahnis, un nou ATAC la Guvernul PSD: Pesta porcina s-a extins agresiv. Este cel mai grav flagel cu care s-a confruntat zootehnia romaneasca, iar noi am fost NEPREGATITI

Pesta porcina s-a extins si in Dolj, fiind al 15-lea judet afectat de virus. Presedintele Klaus Iohannis a atras atentia, miercuri, ca este cel mai grav flagel cu care s-a confruntat zootehnia romaneasca.

Alerta in Dolj: A fost descoperit primul caz de pesta porcina

Pesta porcina a aparut in judetul dolj, fiind confirmata la un animal dintr-o gospodarie din din satul Comanicea, comuna Secu, potrivit datelor Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Al.

Primul caz de pesta porcina africana din judetul Dolj, confirmat intr-o gospodarie din satul Comanicea

Primul caz de pesta porcina africana din judetul Dolj a fost confirmat, marti, intr-o gospodarie din satul Comanicea, zona fiind plasata sub supraveghere oficiala. S-a stabilit o zona de protectie pe o raza de trei kilometri si o zona de supraveghere, pe o raza de zece kilometri in jurul focarului.

Pesta porcina africana, confirmata intr-o gospodarie din judetul Dolj

Pesta porcina africana PPA) a fost confirmata astazi la un porc dintr-o gospodarie din satul Comanicea, comuna Secu, din judetul Dolj, aceasta fiind plasata sub supraveghere oficiala, a anuntat, marti, Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA).

Focar de pesta porcina confirmat in judetul Buzau

Un nou focar de pesta porcina africana a fost confirmat in judetul Buzau, in timp ce in alte localitati autoritatile introduc porci santinela in incercarea de a inchide focarele de boala.

Klaus Iohannis, DISCUTIE cu un protestatar. Ce i-a cerut presedintelui, la 3 ani de la Colectiv (VIDEO)

Klaus Iohannis a marcat, marti, trei ani de la tragedia de la Colectiv. Presedintele adepuso coroana de flori in memoria celor 64 de victime. Iohannis a primit si o solicitare extrema din partea.

Sinteza zilei. Lovitura definitiva pentru Klaus Iohannis si Augustin Lazar

Mihai Gadea prezinta, miercuri, la Sinteza zilei, documentul devastator pentru Klaus Iohannis si Augustin Lazar. Antena 3 LIVE, AICI. Stire in curs de.

Scrisoare catre Klaus Iohannis

Domnule Presedinte, intru direct in subiect, ca nu sunt omul preambulurilor. Asadar, domnule Klaus Iohannis, remarc faptul ca e posibil sa nu aveti consilieri pe comunicare, pentru ca nu pare, dar daca totusi aveti, sa stiti ca sunt slabi.

Klaus Iohannis pleaca intr-o vizita oficiala in Franta la invitatia lui Emmanuel Macron

Presedintele Klaus Iohannis va efectua o vizita oficiala la Paris in perioada 10-11 noiembrie in urma unui invitatii lansate de omologul sau francez Emmanuel Macron. Invitatia vine cu ocazia eveimentelor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )