Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, despre remanierea ceruta de Dancila: Neavenita, nepotrivita si o refuz clar Doamna prim-ministru, trebuie sa va prezentati in fata Parlamentului! (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, despre remanierea ceruta de Dancila: Neavenita, nepotrivita si o refuz clar Doamna prim-ministru, trebuie sa va prezentati in fata Parlamentului! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi ca refuza noua remaniere ceruta de catre prim-ministru Viorica Dancila prin care propunea 6 nume noi de ministri. imi cere o remaniere guvernamentala,. continuă pe B1

Klaus Iohannis, despre remanierea ceruta de Dancila: Neavenita, nepotrivita si o refuz clar Doamna prim-ministru trebuie sa va prezentati in fata Parlamentului

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi ca refuza noua remaniere ceruta de catre prim-ministru Viorica Dancila prin care propunea 6 nume noi de ministri. imi cere o remaniere guvernamentala,.

Viorica Dancila raspunde la refuzul lui Klaus Iohannis pentru remanierea propusa

Viorica Dancila va sustine o declaratie de presa, la ora 19:00, la Palatul Victoria. Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi, la Palatul Cotroceni, ca refuza remanierea propusa de premierul.

Viorica Dancila raspunde la refuzul lui Klaus Iohannis pentru remanierea propusa: Face un abuz de putere. Se pozitioneaza impotriva romanilor

Viorica Dancila sustine o declaratie de presala Palatul Victoria. Premierul a declarat ca Presedintele s-a pozitionat impotriva romanilor si face un abuz de putere. Presedintele Klaus.

Iohannis: Remanierea este neavenita, nepotrivita, o refuz clar

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi, la Palatul Cotroceni, ca refuza remanierea propusa de pre.

Klaus Iohannis, o prima reactie astazi, la ora 17.00, dupa noile propuneri de ministri trimise de Viorica Dancila.

Presedintele Klaus Iohannis va avea o prima reactie dupa noile propuneri de ministri trimise de premier. Seful statului va sustine o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, la ora 17. 00, fiind de asteptat ca presedintele sa respinga si noile propuneri de ministri si sa ii ceara din nou Vioricai Dancila sa mearga in Parlament pentru votul de incredere.

Dan Barna, solicitare expresa pentru Klaus Iohannis. Liderul USR, miscare de ULTIM MOMENT dupa propunerile Vioricai Dancila

Dan Barna ii cere, miercuri, lui Klaus Iohannis sa respinga propunerile de ministri facute de Viorica Dancila. intr-o postare pe Facebook, liderul USR cere alegeri anticipate.

Dancila: Klaus Iohannis a incalcat Constitutia prin faptul ca refuzat numirea interimatelor pentru cele trei portofolii

Presedintele Partidului Social Democrat, Viorica Dancila, spune ca e convinsa ca presedintele Klaus Iohannis a incalcat Constitutia prin faptul ca a refuzat numirea ministrilor interimari pentru cele trei portofolii ramase vacante prin retragerea ALDE de la guvernare.

Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa la ora 17. Ce raspuns ar putea primi Viorica Dancila

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine joi la ora 17 o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, anunta Administratia Prezidentiala. Presedintele ar putea raspunde.

Dan Barna, apel catre Iohannis: Respingeti propunerile premierului Dancila si puneti capat acestui targ de parlamentari si de ministri

Liderul USR, Dan Barna, face apel la presedintele Klaus Iohannis sa respinga propunerile premierului Viorica Dancila ca membrii ALDE Gratiela Gavrilescu, Ion Cupa si Stefan Baisanu sa fie numiti la cele trei ministere ramase fara ministri dupa retragerea ALDE de la guvernare.

VIDEO Klaus Iohannis, incurcat de intrebarea unei tinere: Excede sfera preocuparilor mele

Aflat la evenimentul Future Skills and Future of Work, organizat marti, 10 septembrie, de Liga Studentilor Romani din Strainatate, Klaus Iohannis a parut luat prin surprinderea de intrebarea unei tinere despre universal basic income venitul minim neconditionat), o propunere tot mai dezbatuta de politicienii vestici.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )