Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila raspunde la refuzul lui Klaus Iohannis pentru remanierea propusa

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila raspunde la refuzul lui Klaus Iohannis pentru remanierea propusa

Viorica Dancila va sustine o declaratie de presa, la ora 19:00, la Palatul Victoria. Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi, la Palatul Cotroceni, ca refuza remanierea propusa de premierul. continuă pe Antena3

Viorica Dancila raspunde la refuzul lui Klaus Iohannis pentru remanierea propusa: Face un abuz de putere. Se pozitioneaza impotriva romanilor

Viorica Dancila sustine o declaratie de presala Palatul Victoria. Premierul a declarat ca Presedintele s-a pozitionat impotriva romanilor si face un abuz de putere. Presedintele Klaus.

De ce nu-l critica Dan Barna pe Klaus Iohannis si pentru cand pastreaza glontul de argint

Romania are fundamental nevoie de un presedinte care sa fie prezent si activ in comunitate nu doar la crize, nu doar la problemele majore, ci sa fie prezent zi de zi, a declarat intr-un interviu pentru HotNews. ro Dan Barna, prezidentiabilul aliantei USR-PLUS. Barna sustine insa ca a-l critica pe presedintele Klaus Iohannis pentru ce a gresit sau nu a facut destul in timpul mandatului sau este irelevant si atat de neinteresant pentru cetateni incat n-o sa merg pe directia asta . Chiar si asa, Barna spune ca are in buzunar un glont de argint, chiar si unul de aur, pe care le va folosi in campania electorala.

Dancila: Cand nu taie salariile, dreapta si Iohannis le blocheaza. Nu voi ceda. Tariceanu si Iohannis, alianta ipocriziei

Premierul Viorica Dancila a lansat un nou atac asupra presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce seful statului a anuntat joi ca refuza sa-i numeasca in functie pe cei sase ministri propusi de social-democrati. Cand nu taie salariile, dreapta si Iohannis le blocheza, a subliniat Dancila.

Prima sedinta de guvern, dupa retragerea ALDE. Viorica Dancila: Luam in calcul restructurarea Guvernului in Parlament

Prima sedinta de guvern dupa retragerea ALDE a avut loc luni dupa-amiaza. Viorica Dancila a sustinut ca presedintele Iohannis vrea sa sacrifice Romania si face un abuz de putere. Avem situatia sub.

LUDOVIC ORBAN: O somam pe Viorica Dancila sa retraga nominalizarea Rovanei Plumb

Liderul PNL, Ludovic Orban, o someaza pe Viorica Dancila sa retraga nminalizarea Rovanei Plimb pentru functia de comisar european, cat mai e timp, pentru a nu face Romania de rusine la nivelul UE. Este de neinteles de ce premierul Vasilica Viorica Dancila a refuzat pana acum sa faca alta nominalizare, in ciuda solicitarii exprese a presedintelui Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a transmis Orban.

SIEGFRIED MURESAN: Viorica Dancila a ratat obtinerea vicepresedintiei Comisiei Europene pentru Romania

Deputatul european, Siegfried Muresan, considera ca Viorica Dancila a ratat obtinerea pozitiei de vicepresedinte al Comisiei Europene pentru Romania, deoarece nu a stiut sa foloseasca niciunul dintre argumentele favorabile tarii noastre, se arata inr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Viorica Dancila, dupa ce Rovana Plumb a fost acceptata pentru functia de comisar european: E o reusita pentru Romania

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, ca acceptarea Rovanei Plumb pentru functia de comisar euroopean in echipa Ursula von der Leyen ar fi dovada si expresia increderii pe care Bruxelles-ul o are in Romania.

Viorica Dancila, la deschiderea noului an scolar: Pentru mine, ca prim-ministru, este important sa las in urma un numar cat mai mare de elevi din mediul rural care sa ajunga la facultate (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a participat, luni, la festivitatea de deschidere a anului scolar la Scoala Gimnaziala din Santamarie Orlea, judetul Hunedoara. Cu aceasta ocazie, sefa Guvernului a declarat ca.

Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa la ora 17. Ce raspuns ar putea primi Viorica Dancila

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine joi la ora 17 o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, anunta Administratia Prezidentiala. Presedintele ar putea raspunde.

VIORICA DANCILA: Luam in calcul restructurarea Guvernului in Parlament

Social-democratii iau in calcul restructurarea Guvernului in Parlament, a afirmat, luni, premierul Viorica Dancila, care l-a acuzat pe presedintele Klaus Iohannis ca, prin refuzul de a numi ministrii interimari, ignora intr-un dispret total reguli, legi si decizii ale Curtii Constitutionale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )