Libnet.ro
UNICEF

05:15

Klaus Iohannis, despre spitalul-suport pentru COVID. Este totul amenajat, este totul atipic

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, despre spitalul-suport pentru COVID. Este totul amenajat, este totul atipic

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a vizitat vineri spitalul suport pentru coronavirus. continuă pe Antena3

Discutii Klaus Iohannis - Monica Anisie pentru reluarea scolilor in Romania

Redeschiderea scolilor este discutata, miercuri dupa-amiaza, la Palatul Cotroceni.

Se vede luminita de la capatul tunelului. Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre iesirea din izolare dupa 15 mai

Intr-o interventie televizata care a avut loc, marti, presedintele Klaus Iohannis a vorbit pentru prima data despre relaxarea masurilor luate de autoritati pentru impiedicarea raspandirii noului virus gripal in Romania.

KLAUS IOHANNIS: Este timpul sa ne gandim la un plan de relaxare

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti ca este timpul sa ne gandim la un plan de relaxare a masurilor de izolare.

PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS: 1,5 miliarde euro alocati de Bruxelles, pentru reducerea efectelor generate de pandemia Covid-19 in tara noastra

Comisia Europeana a mobilizat pana acum, pentru reducerea efectelor negative generate de pandemia Covid-19 in tara noastra peste 1,5 miliarde euro, a declarat, ieri, presedintele Klaus Iohannis, inaintea intalnirii online a celor 27 de sefi de state sau de guvern din cadrul Consiliului European.

CORONAVIRUS. Klaus Iohannis a vizitat Unitatea de Suport Medical Bucurestii Noi, amenajata cu sprijinul unor entitati private si ONG-uri: Sunt bucuros ca antreprenorii au inteles sa nu lase statul singur in fata COVID-19 (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vizitat, vineri, Unitatea de Suport Medical Bucurestii Noi, realizata cu sprijinul unor companii din mediul privat si a unor organizatii nonguvernamentale. Apreciez foarte.

Klaus Iohannis, o noua sedinta cu membrii Guvernului pe tema masurilor pentru coronavirus

Presedintele Klaus Iohannis va avea marti, de la ora 12,30, la Palatul Cotroceni, o noua sedinta cu membri ai Guvernului cu privire la gestionarea epidemiei de COVID-19.

Klaus Iohannis: Trebuie sa respectam cu sfintenie masurile autoritatilor Romania are fonduri europene de 1,5 miliarde euro

Presedintele Klaus Iohannis a facut noi declaratii. Avand in vedere ca numarul cazurilor de COVID-19 a depasit pragul de 10. 000, Iohannis a declarat ca suntem in continuare pe un trend ascendent si ca trebuie sa respectam cu strictete masurile.

Klaus Iohannis: Suntem pe un trend ascendent al epidemiei si trebuie sa continuam sa respectam cu strictete masurile de distantare sociala si igiena. Nu ne putem permite sa slabim vigilenta (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a atras din nou atentia, joi, asupra faptului ca Romania se afla inca intr-un trend ascendent al imbolnavirilor cu COVID-19, astfel ca masurile de igiena si distansare sociala.

Klaus Iohannis, anunt pentru toti romanii. Ce li se pregateste dupa Paste

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o conferinta de presa, la Palatul Cotroceni, unde a facut declaratii legate de pandemia de coronavirus. Seful statului a vorbit despre o eventuala relaxare a masurilor, incepand cu data de 15 mai, dar a dat de pamant cu planul facut de medicul Adrian Streinu-Cercel. Declaratiile presedintelui vin insa dupa ce .

Klaus Iohannis, atac dur la planul de iesire din carantina propus de Institutul Matei Bals: Masuri aberante, totalitare, inumane

Presedintele Klaus Iohannis a lansat marti un atac dur la proiectul elaborat de Institutul Matei Bals - condus de Adrian Streinu-Cercel - de iesire din carantina, vorbind despre masuri aberante si cu accent totalitar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )