Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis despre viitorul presedinte PNL: Mai multe colege si colegi sunt calificati

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis despre viitorul presedinte PNL: Mai multe colege si colegi sunt calificati

Mai multe colege si colegi sunt calificati pentru a fi copresedinti PNL, a spus marti Klaus Iohannis intr-o conferinta de presa cand a fost intrebat pe cine sustine in locul sau la sefia PNL. continuă pe Hotnews

Alegeri prezidentiale 2014. Iohannis, presedinte pe Facebook: liderul PNL, mai apreciat decat premierul Ponta

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a devenit mai popular pe Facebook decat premierul Victor Ponta, contracandidatul sau la alegerile prezidentiale.

VIDEO Klaus Iohannis a votat la Sibiu Am cele mai mari sperante

Klaus Iohannis si-a exprimat speranta ca, la aceste alegeri, nu se va repeta situatia din primul tur, cand romanii din diaspora au intampinat probleme la vot.

Surse: Ludovic Orban va prelua sefia PNL, dupa ce Klaus Iohannis va deveni oficial presedinte

Potrivit unor surse citate de B1 TV, sefia Partidului National Liberal va fi preluata de Ludovic Orban, dupa ce Klaus Iohannis va fi instalat in functia de presedinte. De altfel, Alianta Crestin Liberala nu.

Aurora Liiceanu, scrisoare catre Klaus Iohannis: Vreau un presedinte cu urechi

Psihologa si autoarea Aurora Liiceanu ii transmite o scrisoare presedintelui ales al Romaniei, Klaus Iohannis, in care isi exprima asteptarile legate de mandatul pe care il va avea acesta. Aurora Liiceanu nu vorbeste despre ce ar vrea ca presedintele sau sa faca, ci despre ceea ce vrea ca acesta sa nu faca in urmatorii cinci ani.

Wikipedia: Klaus Iohannis devine cel de-al 50-lea presedinte al Romaniei

Klaus Iohannis este noul presedinte al Romaniei. Wikipedia a notat ca acesta este un politician de centru-dreapta si devine cel de-al 50-lea presedinte al Romaniei. Victoria sa este caracterizata drept surprinzat.

Wikipedia: Klaus Iohannis, noul presedinte al Romaniei

Klaus Iohannis este noul presedinte al Romaniei. Wikipedia a notat ca acesta este un politician de centru-dreapta care a devenit noul presedinte al Romaniei. Victoria sa este caracterizata drept surprinzatoare.

VIDEO. FOTO. UPDATE Romania si-a ales presedintele: Klaus Iohannis. Cifre BEC: Iohannis - 54,66%, Ponta 45,33%. PONTA: L-am sunat pe Iohannis si l-am FELICITAT pentru VICTORIE. IOHANNIS: A fost extraordinar. Votul in diaspora continua. Fiti atenti la numa

Klaus Iohannis este noul presedinte al Romaniei, cu 54,66% din voturi, dupa centralizarea a 96,50% din procesele verbale din sectiile de votare.

UPDATE Romania si-a ales presedintele: Klaus Iohannis. PONTA: L-am sunat pe Iohannis si l-am FELICITAT pentru VICTORIE. IOHANNIS: A fost extraordinar. Votul in diaspora continua. Fiti atenti la numaratoare!

Klaus Iohannis este noul presedinte al Romaniei, dupa numaratoarea paralela a ACL, cu 54,39% dupa numararea a peste 90% din sectii. Si Liviu Dragnea a confirmat victoria lui Klaus Iohannis, cu 53% fata de 47%, in numaratoarea paralela a PSD.

VIDEO. FOTO. UPDATE Romania si-a ales presedintele: Klaus Iohannis. Cifre BEC: Iohannis - 54,81%, Ponta 45,18%. PONTA: L-am sunat pe Iohannis si l-am FELICITAT pentru VICTORIE. IOHANNIS: A fost extraordinar. Votul in diaspora continua. Fiti atenti la numa

Klaus Iohannis este noul presedinte al Romaniei, dupa numaratoarea paralela a ACL, cu 54,39% dupa numararea a peste 90% din sectii. Si Liviu Dragnea a confirmat victoria lui Klaus Iohannis, cu 53% fata de 47%, in numaratoarea paralela a PSD.

Klaus Iohannis, presedintele ales (54,50%-45,49%): Cer Parlamentului ca MAINE sa pice legea amnistiei si gratierii, presedintele in functie sa ii retraga imediat pe diplomatii care nu si-au facut datoria, sa fie trasi la raspundere cei vinovati pentru pro

Klaus Iohannis este noul presedinte al Romaniei, cu 54,50% din voturi, dupa centralizarea a 99,07% din procesele verbale din sectiile de votare.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2549 seconds )