Libnet.ro
UNICEF

09:00

Klaus Iohannis: Dintr-o tanara speranta in politica romaneasca, Victor Ponta a devenit o tanara dezamagire. / Victor Ponta: Fac un apel la domnul Iohannis sa nu mai foloseasca copiii in campania electorala

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis: Dintr-o tanara speranta in politica romaneasca, Victor Ponta a devenit o tanara dezamagire. / Victor Ponta: Fac un apel la domnul Iohannis sa nu mai foloseasca copiii in campania electorala

Liderul PNL, Klaus Iohannis, a declarat, sambata, la Constanta, ca Victor Ponta a fost vazut ca o tanara speranta a politicii romanesti, care, in cel mai scurt timp, s-a transformat intr-o tanara dezamagire pentru o intreaga generatie. La randul sau, premierul a lansat, sambata, un apel la Klaus Iohannis sa nu mai foloseasca copiii in campania electorala, adaugand ca Iohannis este ultimul om care poate sa vorbeasca despre scoala si ca in scoala lucreaza profesori care nu fac averi din meditatii, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Iohannis: Dintr-o tanara speranta in politica romaneasca, Victor Ponta a devenit o tanara dezamagire

Liderul PNL, Klaus Iohannis, a declarat, sambata, la Constanta, ca Victor Ponta a fost vazut ca o tanara speranta a politicii romanesti, care, in cel mai scurt timp, s-a transformat intr-o tanara dezamagire pentru o intreaga generatie .

Iohannis: Dintr-o tanara speranta in politica romaneasca, Victor Ponta a devenit o tanara dezamagire

Liderul PNL, Klaus Iohannis, a declarat, sambata, la Constanta, ca Victor Ponta a fost vazut ca o tanara speranta a politicii romanesti, care, in cel mai scurt timp, s-a transformat intr-o tanara.

Scrisoare deschisa pentru Klaus Iohannis, din partea sibienilor: Sute de familii sufera din cauza arogantei si indiferentei dumneavoastra

O tanara din Sibiu urmeaza modelul celei care i-a scris o scrisoare deschisa lui Victor Ponta si a scris una pentru primarul Sibiului, Klaus Iohannis. Colceriu Elena-Denisa ii reproseaza edilului ca a plecat la.

Conducerea FDGR a decis sa acorde sustinerea totala candidaturii lui Klaus Iohannis la Presedintie

Conducerea FDGR reunita, vineri, la Sibiu, a decis sa acorde sustinerea totala candidaturii lui Klaus Iohannis pentru functia de presedinte al Romaniei, relateaza Mediafax. Consiliul Director al FDGR a.

Klaus Iohannis: PNL este compatibil in cel mai inalt grad cu Partidul Popular European

Liderul PNL, Klaus Iohannis, a afirmat, vineri, ca partidul sau este comptibil in cel mai inalt grad cu Partidul Popular European, in randurile caruia a intrat joi, relateaza Agerpres. Salut decizia PPE de a.

Klaus Iohannis: Ponta pune in pericol statul de drept. Stie ca nu poate castiga corect alegerile prezidentiale (VIDEO)

Liderul PNL, Klaus Iohannis, a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa a ACL, ca Victor Ponta pune in pericol statul de drept prin ordonantele de urgenta adoptate de Guvern, facand referire la OUG.

Ludovic Orban l-a facut de ras pe Klaus Iohannis, dupa ce a scos in evidenta lipsa de comunicare a liderului PNL (VIDEO)

Ludovic Orban si Klaus Iohannis au fost protagonistii unui moment jenant la o intrunire ACL care a avut loc la Targoviste. Orban a incercat sa ii faca presedintelui PNL o prezentare cat mai spectaculoasa.

Klaus Iohannis gafeaza din nou: Liberalul l-a incurcat pe Dimitrie Bolintineanu cu Spiru Haret, intr-un discurs despre educatie

Klaus Iohannis a gafat in timpul unui discurs sustinut la Oradea, la o intalnire cu membrii si simpatizantii PNL si PDL din judetul Bihor, pe tema educatiei. Astfel, candidatul ACL la prezidentiale a declarat c.

Klaus Iohannis, tradat la Sibiu: Forumul Democrat al Germanilor sustine proiectele PSD

Klaus Iohannis a fost abandonat la Sibiu, chiar de catre Forumul Democrat al Germanilor din Romania, formatiune pe care a condus-o timp de 11 ani. Consilierii Forumului au ales sa sustina proiectele PSD, in.

Adevarul Live, ora 11.00. Andreea Paul, prim-vicepresedinte PDL, despre atacul lui Traian Basescu la Klaus Iohannis

Prim-vicepresedintele PDL, Andreea Paul, va discuta, la Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, despre sansele lui Klaus Iohannis de a ajunge la Cotroceni, in contextul in care candidatul PSD, Victor Ponta, a lansat o serie de atacuri murdare, iar presedintele Traian Basescu si-a exprimat si el ostilitatea fata de primarul Sibiului. Emisiunea va fi moderata de jurnalistul Sebastian Zachmann.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )