Libnet.ro
UNICEF

05:15

Klaus Iohannis, discutie cu ministrul spaniol de Externe despre integrarea diasporei romane

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, discutie cu ministrul spaniol de Externe despre integrarea diasporei romane

Presedintele Klaus Iohannis a primit-o, miercuri, pe Arancha Gonzalez Laya, ministrul spaniol al Afacerilor Externe, Uniunii Europene si Cooperarii, cu prilejul vizitei oficiale pe care aceasta a efectuat-o la Bucuresti. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, intalnire cu ministrul spaniol de Externe, Arancha Gonzalez Laya. Presedintele a salutat modul in care autoritatile spaniole au facilitat integrarea diasporei romane

Presedintele Klaus Iohannis a primit-o miercuri, la Palatul Cotroceni, pe Arancha Gonzalez Laya, ministrul spaniol al Afacerilor Externe, Uniunii Europene si Cooperarii. Cei doi au discutat despre relatiile.

Presedintele Klaus Iohannis cheama la discutii premierul si reprezentanti din Guvern pe tema deschiderii scolilor

Klaus Iohannis urmeaza sa aiba o sedinta de lucru la Palatul Cotroceni, marti, la care vor participa mai multi membri ai guvernului, printre care ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu si ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu, alaturi de care, cel mai probabil, va discuta despre conditiile pentru deschiderea scolilor incepand cu 8 februarie.

George Simion, lovitura dura pentru Klaus Iohannis. Ce plan de razbunare ii pregateste: De asta am aparut noi AUR, de asta suntem aici

Liderul partidului AUR, George Simion, a vorbit marti despre planurile de atac pe care le are impotriva coalitiei de guvernare PNL-USR-PLUS-UDMR, cat si impotriva sefului statului. Presedintele tarii, amenintat de partidul AUR George Simion ameninta ca nu se lasa pana nu va inlatura rivalii politici, folosindu-se de proteste pasnice, motiuni de cenzura si alte actiuni .

KLAUS IOHANNIS: incepand de luni, majoritatea copiilor merg fizic la scoala

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, astazi, ca scolile se vor redeschide in format fizic pe 8 februarie pentru majoritatea copiilor.

Klaus Iohannis a semnat decretele pentru eliberarea din functie a zece magistrati

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat miercuri decretele pentru eliberarea din functie a zece magistrati de la mai multe tribunale din tara, ca urmare a pensionarii. Astfel, potrivit Administratiei.

Legea referitoare la constituirea Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, declarata neconstitutionala: Sesizarea depusa de Klaus Iohannis, admisa de CCR

Judecatorii de la Curtea Constitutionala au admis sesizarea presedintelui Klaus Iohannis cu privire la legea referitoare la constituirea Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii. Decizia de miercuri a CCR a fost.

CCR a admis sesizarea presedintelui Klaus Iohannis referitoare la legea privind constituirea Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii

Curtea Constitutionala a admis miercuri, cu unanimitate de voturi, sesizarea formulata de presedintele Klaus Iohannis referitoare la modificarea legii 821993 privind constituirea Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii. Astfel, actul normativ este neconstitutional in ansamblul sau si se reintoarce in Parlament pentru a fi pus in acord cu decizia CCR.

CCR discuta miercuri sesizarea presedintelui Klaus Iohannis referitoare la legea privind constituirea Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii

Curtea Constitutionala dezbate miercuri sesizarea formulata de presedintele Klaus Iohannis referitoare la modificarea legii 821993 privind constituirea Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii.

Klaus Iohannis: Nu am scapat de pandemie, dar trendul este descendent. Majoritatea copiilor vor merge fizic la scoala, din 8 februarie (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a anuntat ca majoritatea copiilor vor relua cursurile cu prezenta fizica, incepand cu data de 8 februarie, cand debuteaza oficial semestrul II. Redeschiderea scolilor.

Scrisoare dura a exportatorilor catre Klaus Iohannis: Claudiu Nasui a blocat promovarea exporturilor si refuza consultarea cu mediul de afaceri

Exportatorii il acuza pe Claudiu Nasui, printr-o scrisoare foarte dura transmisa, luni, presedintelui Klaus Iohannis, de blocarea promovarii exporturilor si de refuzul de a discuta cu acestia. S-a incercat in toata luna ianuarie prin secretarii de stat din minister, prin patronatele afectate) sa primim explicatiile d-lui ministru la masurile aberante, dar nu a fost posibil, se arata in aceasta scrisoare consultata de HotNews. ro. Exportatorii spun ca este grava lipsa de experienta manageriala a ministrului Nasui, iar pagubele acestui sabotaj sunt imense.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )