Libnet.ro
UNICEF

09:01

George Simion, lovitura dura pentru Klaus Iohannis. Ce plan de razbunare ii pregateste: De asta am aparut noi AUR, de asta suntem aici

Playtech Playtech,
George Simion, lovitura dura pentru Klaus Iohannis. Ce plan de razbunare ii pregateste: De asta am aparut noi AUR, de asta suntem aici

Liderul partidului AUR, George Simion, a vorbit marti despre planurile de atac pe care le are impotriva coalitiei de guvernare PNL-USR-PLUS-UDMR, cat si impotriva sefului statului. Presedintele tarii, amenintat de partidul AUR George Simion ameninta ca nu se lasa pana nu va inlatura rivalii politici, folosindu-se de proteste pasnice, motiuni de cenzura si alte actiuni . continuă pe Playtech

George Simion, umilinta totala pentru Traian Basescu: Cel care baga intrigi in AUR este acest turnator la Securitate

Tensiune mare pe scena politica, dupa ce George Simion, liderul partidului AUR i-a raspuns fostului presedinte, Traian Basescu, la un atac mai vechi in care ii trimitea pe acesta si pe Diana Sosoaca in galeriile de fotbal. Fara a avea prea multe retineri, George Simion l-a jignit in termeni duri, numindu-l turnator la Securitate, dar .

Lovitura dura pentru Las Fierbinti. E clar, serialul PRO TV nu mai are magie. Ce se intampla

Lovitura dura pentru Las Fierbinti. Este clar, serialul PRO TV nu mai are magie. Ce se intampla cu productia PRO, cititi in randurile de mai jos. Las Fierbiti nu mai este in topul preferintelor romanilor. Ce urmaresc acum cei mai multi romani la televizor Este lovitura dura pentru serialul Las Fierbinti. Este foarte clar, serialul .

George Simion si Diana Sosoaca dau lovitura UDMR-ului. Ce se intampla acum la AUR

Dupa alegerile parlamentare de anul trecut, Alianta AUR a castigat un procent uimitor de 8%. Procentul a propulsat noul partid in cele doua camere ale Parlamentului Romaniei. Deja, in Senat, Diana Sosoaca are functia de sef al Comisiei Juridice. Acum informatiile spun ca alti doi membri AUR vor ocupa functii importante in comisiile de specialitate .

George Simion, atac nemilos la adresa presedintelui Romaniei: Cati mai trebuie sa moara? Domnul Iohannis s-a dus la schi, noi vrem sa facem ceva

George Simion, liderul AUR, a vorbit duminica seara despre neregulile care au loc in sistemul medical romanesc. Acesta acuza autoritatile competente pentru lipsa de implicare si profesionalism, sugerand ca banii platiti de cetateni sunt folositi in avantajul marilor companii farmaceutice. Ce le transmite George Simion colegilor din Guvern si Sanatate Vizibil revoltat de tragedia petrecuta .

Scrisoare dura a exportatorilor catre Klaus Iohannis: Claudiu Nasui a blocat promovarea exporturilor si refuza consultarea cu mediul de afaceri

Exportatorii il acuza pe Claudiu Nasui, printr-o scrisoare foarte dura transmisa, luni, presedintelui Klaus Iohannis, de blocarea promovarii exporturilor si de refuzul de a discuta cu acestia. S-a incercat in toata luna ianuarie prin secretarii de stat din minister, prin patronatele afectate) sa primim explicatiile d-lui ministru la masurile aberante, dar nu a fost posibil, se arata in aceasta scrisoare consultata de HotNews. ro. Exportatorii spun ca este grava lipsa de experienta manageriala a ministrului Nasui, iar pagubele acestui sabotaj sunt imense.

Adevarul despre relatia dintre Diana Sosoaca si George Simion, liderul AUR. Cum s-au schimbat lucrurile intre ei

Care este adevarul despre relatia dintre senatorul Diana Sosoaca si liderul partidului AUR, George Simion. Ce a iesit la iveala dupa incendiul de la Matei Bals. Diana Sosoaca si George Simion, proteste separate Dupa incendiul de la Matei Bals, senatorul Diana Sosoaca si co-presedintele partidului AUR, George Simion, au ales sa apara separat, atat in .

Ce a facut George Simion de la AUR la intalnirea cu Vlad Voiculescu: Sunt socat

In urma cu doua zile a fost protest spontan in strada cu AUR. Gruparea politica cerea demisia ministrului Vlad Voiculescu, ca urmare a tragediei de la Institutul Matei Bals. George Simion, liderul partidului, s-a intalnit ulterior cu oficialul. Cei doi au discutat despre conditiile precare din sistemul de sanatate si despre cei culpabili pentru drama .

George Simion, propunere pentru Ministrul Sanatatii: Cu banii alocati pentru AUR, aproape 4 milioane de euro, sa se construiasca un spital

Opt dintre parlamentarii din Partidul AUR, printre care si liderul partidului George Simion, au asteptat duminica in fata Ministerului Sanatatii sa fie primit de Ministrul Vlad Voiculescu la discutii. Acestia ii cer demisia Ministrului dar si sefului DSU Raed Arafat, in urma incendiului de la Spitalul Matei Bals din Capitala.

Ruptura in AUR? George Simion si Diana Sosoaca, vazuti tot mai des pe cai separate

Primele indicii ca George Simion si Diana Sosoaca aleg sa faca lucrurile separat s-au vazut dupa incendiul de la Spitalul Matei Bals. Cei doi au ales sa apara public separat, atat in interventiile televizate, cat si la proteste.

George Simion: Azi au negociat comisiile serviciilor secrete. SRI a luat-o PNL-ul, SIE a luat-o USR-ul

Presedintele AUR, George Simion, a declarat marti, in emisiunea Sinteza Zilei, ca in Parlament s-au impartit comisiile pe serviciile secrete.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )