Libnet.ro
UNICEF

12:00

Klaus Iohannis, anunt despre romanii din Diaspora, in plenul Parlamentului. Ce masuri vrea sa ia

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis, anunt despre romanii din Diaspora, in plenul Parlamentului. Ce masuri vrea sa ia

Astazi, in plenul Parlamentului Romaniei, Klaus Iohannis, Presedintele Romaniei, a avut cateva declaratii politice legate de romanii din diaspora. Klaus Iohannis, anunt despre romanii din Diaspora, in plenul Parlamentului. Apelul public facut de Presedintele Romaniei de astazi, din Parlamentul Romaniei a avut ca subiect principal romanii din diaspora si numarul reprezentantilor acestora in cele doua . continuă pe Playtech

Rares Bogdan, reactie virulenta la adresa lui Badalau, dupa ce senatorul PSD a jignit din nou romanii din Diaspora

Rares Bogdan a avut o reactie dura pe Facebook, dupa ce Niculae Badalau a jignit romanii din Diaspora. Liberalul i-a reamintit lui Badalau ca printre cei aflati in strainatate se afla rude ale celor care fac parte din PSD. Rares Bogdan il ataca pe Niculae Badalau pe tema Diasporei Este atat de cumplita jignirea pe .

Presedintele Klaus Iohannis, mesaj catre romanii de pretutindeni, cu ocazia Sfantului Andrei: Astazi cinstim identitatea spirituala a poporului roman, care si-a infaptuit destinul sau, Marea Unire

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a facut un apel la unitate si coeziune nationala cu ocazia Sfantului Andrei, ocrotitorul spiritual al romanilor. Dragi romani, ma bucur sa impartasesc cu.

Klaus Iohannis: Prin votul lor, romanii au spus clar si raspicat ca vor o tara pro-europeana. Devotamentul Diasporei trebuie recunoscut prin sporirea numarului reprezentantilor legitimi ai romanilor de peste hotare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a facut un apel, luni, in discursul sustinut in cadrul sedintei solemne din Parlament, la sporirea numarului de alesi care sa-i reprezinte pe romanii din Diaspora, in conditiile.

Klaus Iohannis a fost decorat de noul ministru al Apararii. Presedintele a primit distinctia Emblema de Onoare a Armatei Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a primit, vineri, din partea Ministerului Apararii Nationale, in cadrul ceremoniei de decorare a unor cadre militare si personal civil cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, care a av.

Klaus Iohannis: Mi-as dori ca romanii care traiesc in strainatate sa se reintoarca acasa. Sa gaseasca aici o tara normala

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, duminica seara, ca romanii au aparat democratia in strada, dar si in cabina de vot, precizand ca isi doreste ca cei plecati in strainatate sa se reintoarca.

Klaus Iohannis, marturisire de Ziua Nationala a Romaniei. Ce dorinta are Presedintele

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, duminica seara, ca romanii au aparat democratia in strada, dar si in cabina de vot, precizand ca isi doreste ca cei plecati in strainatate sa se reintoarca.

Gestul facut de Klaus Iohannis la finalul paradei militare

Presedintele Klaus Iohannis i-a salutat, la finalul paradei militare, pe o parte dintre romanii care au asistat la eveniment, avand scurte dialoguri cu cei mici, dar si cu adultii. Seful statului a dat mana cu.

Mesajul mamei Luizei Melencu pentru presedinte! Ce i-a spus lui Klaus Iohannis, dupa ce a aflat ca nu va discuta personal cu ea

Mama Luizei Melencu a mers, vineri, la Palatul Cotroceni, pentru a-i transmite presedintelui Klaus Iohannis ca familia ei a fost umilita de autoritati si ca vrea sa afle adevarul despre disparitia fiicei sale. Monica Melencu a discutat la Cotroceni cu un consilier al sefului statului. Mesajul mamei Luizei Melencu pentru Klaus Iohannis: Am fost umiliti! .

Klaus Iohannis, avertisment de la tribuna Parlamentului: Orice atac la adresa demnitatii umane si a statului de drept, necombatut eficient, poate deschide oricand calea unor abuzuri (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, luni, in discursul sustinut in sedinta solemna din Parlament, cu ocazia Zilei Nationale, despre mostenirea grea si dureroasa, reprezentata de anii grei ai.

Klaus Iohannis: Am mesaje pentru PNL in toate domeniile, dar le voi doza

Presedintele Klaus Iohannis, prezent luni la Parlament, unde participa la sedinta Biroului Politic National al PNL, a declarat ca urmeaza sa discute cu liberalii despre aspecte legate de campania.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )