Libnet.ro
UNICEF

14:15

Klaus Iohannis: Dupa aproape trei ani, SUA si-au trimis din nou ambasador in Romania, pe domnul Hans Klemm. ii urez bun venit la noi in tara. Romania va fi acelasi partener de incredere al SUA

B1 B1,
Klaus Iohannis: Dupa aproape trei ani, SUA si-au trimis din nou ambasador in Romania, pe domnul Hans Klemm. ii urez bun venit la noi in tara. Romania va fi acelasi partener de incredere al SUA

Presedintele Klaus Iohannis, care l-a primit luni la Palatul cotroceni, pe noul ambasador al SUA in Romania i-a urat acestuia bun venit in tara noastra, printr-un mesaj postat pe Facebook. Cu aceasta ocazie,. continuă pe B1

Klaus Iohannis il primeste la Cotroceni pe noul ambasador al SUA

Ambasadorul agreat al Statelor Unite ale Americii in Romania, Hans Klemm, ii prezinta, luni, la Palatul Cotroceni, scrisoarea de acreditare presedintelui Klaus Iohannis, informeaza Administratia Prezidentiala,.

Klaus Iohannis se va intalni cu Joe Biden, vicepresedintele SUA

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni cu vicepresedintele SUA, Joe Biden, in cadrul unei vizite care va avea loc in America, saptamana viitoare, potrivit unor surse oficiale din Administratia Prezidentiala. Pe langa intrevederea cu Biden, seful statului va participa saptamana viitoare la sesiunea Adunarii Generale a ONU, care va avea loc la New York.

Klaus Iohannis l-a primit luni, la Cotroceni, pe noul ambasador al SUA in Romania

Noul ambasador agreat al SUA in Romania, Hans G. Klemm, a fost primit, luni, la Cotroceni, de catre presedintele Klaus Iohannis, in cadrul unei ceremonii scurte de preluare a functiei. Bine ati venit in.

Klaus Iohannis il primeste luni, la Cotroceni, pe ambasadorul agreat al SUA in Romania

Presedintele Klaus Iohannis il va primi luni, la Palatul Cotroceni, pe ambasadorul agreat al Statelor Unite ale Americii in Romania, Hans Klemm, cu ocazia prezentarii scrisorii de acreditare, informeaza.

Ce mesaj i-a transmis Klaus Iohannis lui Hans Klemm

Presedintele Klaus Iohannis a scris, luni, pe Facebook, ca l-a primit, la Palatul Cotroceni, pe ambasadorul SUA in Bucuresti, Hans Klemm, unde si-a prezentat prezentat scrisoarea de acreditare.

Surse: Klaus Iohannis se va intalni cu Joe Biden, la New York

Klaus Iohannis se va intalni, la finalul lunii septembrie, cu vicepresedintele SUA, Joe Biden, in cadrul vizitei pe care seful statului o va face la New York.

FOTO: Hans Klemm i-a prezentat lui Klaus Iohannis scrisoarea de acreditare

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit luni, la Palatul Cotroceni, pe noul amabsador al Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Hans Klemm, cu ocazia prezentarii scrisorii sale de acreditare.

Monica Macovei: Klaus Iohannis nu prea s-a tinut de promisiunile din campanie. De cate ori a promis votul prin corespondenta? (VIDEO)

Monica Macovei a spus, duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician, moderata de Silviu Manastire si difuzata la postul B1 TV, ca presedintele Klaus Iohannis, pe care l-a sustinut in turul doi la.

Klaus Iohannis: S-a incheiat primul stagiu de practica pentru studenti desfasurat in cadrul Administratiei Prezidentiale. Vom continua acest demers si anul viitor

Presedintele Klaus Iohannis a a anuntat, sambata, pe pagina de Facebook, ca s-a incheiat primul stagiu de practica pentru studenti desfasurat in cadrul Administratiei Prezidentiale. Seful statului a mai.

Klaus Iohannis: Avem nevoie de un mediu de afaceri performant, care sa fie bazat pe institutii economice si juridice de calitate si predictibile

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, un mesaj cu ocazia Galei Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Franceza din Romania CCIFER) in care a afirmat ca Romania are nevoie de un mediu de afaceri.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2863 seconds )