Libnet.ro
UNICEF

20:30

Klaus Iohannis, dupa incheierea summit-ului Consiliului European: Regatul Unit va respecta in acesta perioada libertatea de circulatie a cetatenilor si drepturile muncitorilor europeni (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, dupa incheierea summit-ului Consiliului European: Regatul Unit va respecta in acesta perioada libertatea de circulatie a cetatenilor si drepturile muncitorilor europeni (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, la finalul summit-ului Consiliului European de la Bruxelles, ca liderii care au participat la reauniunii au convenit asupra faptului ca, in contextul votului. continuă pe B1

Klaus Iohannis, dupa incheierea summit-ului Consiliului European: Regatul Unit va respecta in aceasta perioada libertatea de circulatie a cetatenilor si drepturile muncitorilor europeni (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, la finalul summit-ului Consiliului European de la Bruxelles, ca liderii care au participat la reauniunii au convenit asupra faptului ca, in contextul votului.

Klaus Iohannis, singurul sef de stat care a parut stingher la fotografia de grup de la Consiliul European (VIDEO)

Seful statului roman, Klaus Iohannis, a parut stingher la fotografia de grup de la prima reuniune a Consiliului European de dupa Brexit. in imaginile postate pe site-ul Consiliului, se poate vedea cum.

Klaus Iohannis a declinat invitatia la summitul popularilor europeni pe tema viitorului UE dupa Brexit: Romania, singura tara din PPE care nu are reprezentant

Presedintele Klaus Iohannis nu participa la summitul PPE care preceda sedinta consiliului European, absenta inexplicabila in conditiile in care tema discutiei este viitorul UE dupa.

Klaus Iohannis: Regretam rezultatul referendumului din Marea Britanie. Dreptul de libera circulatie si la munca va fi respectat in continuare

Presedintele Klaus Iohannis a tinut o declaratie de presa, miercuri, dupa sedintele Consiliului European, acesta dand asigurari ca dreptul la circulatie si de munca al romanilor din Marea Britanie nu va fi afectat in urmatoarea perioada.

Ce mesaj va transmite presedintele Iohannis la reuniunea Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis va participa, marti si miercuri, la reuniunea Consiliului European, unde va transmite un mesaj privind necesitatea unitatii si solidaritatii Uniunii Europene, informeaza Administratia Prezidentiala. Conform sursei citate, principalul subiect de pe agenda Consiliului European va viza discutarea rezultatelor referendumului din Marea Britanie.

Klaus Iohannis va sublinia ca recastigarea increderii populatiei in viabilitatea UE este esentiala

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va transmite un mesaj clar privind necesitatea unitatii si solidaritatii Uniunii Europene, precum si convingerea ca numai printr-o actiune comuna si in spiritul valorilor europene, Uniunea va putea depasi si raspunde cel mai bine provocarilor actuale la reuniunea Consiliului European care se va desfasura la Bruxelles maine si poimaine, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Klaus Iohannis: Am primit asigurari din partea premierului Cameron ca romanii vor putea sa ramana si sa munceasca in Marea Britanie (VIDEO)

Prezent in a doua zi a Consiliului European de la Bruxelles, presedintele Klaus Iohannis a declarat presei: Am primit asigurari de la premierul Cameron, in numele Marii Britanii, nu in nume.

Calin Popescu Tariceanu, reprosuri pentru Klaus Iohannis: Presedintele trebuia sa se adreseze Parlamentului, inainte de a pleca la Bruxelles

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat marti seara, intr-o emisiune televizata, ca ar fi fost oportun, intr-un moment politic atat de important, ca presedintele Klaus Iohannis sa se adreseze Parlamentului inainte de a pleca la Bruxelles la reuniunea Consiliului European.

Klaus Iohannis, la Bruxelles: Pana cand paraseste UE, Marea Britanie va respecta libertatea de circulatie a cetatenilor si drepturile cetatenilor europeni

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, la finalul primei intalniri a liderilor europeni dupa Brexit, ca cele 27 de state care raman in Uniunea Europeana se angajeaza sa pastreze unitatea si coeziunea uniunii. In ceea ce priveste demararea procesului de iesire a Marii Britanii din UE, liderii europeni au convenit ca este necesara derularea procesului intr-o maniera predictibila, astfel incat este necesara o notificare din partea Regatului. Iohannis a adaugat ca, pana la Brexitul efectiv, Marea Britanie isi pastreaza statutul de stat membru cu toate drepturile si obligatiune, astfel incat va respecta, la randul sau, libertatea de circulatie a cetatenilor si drepturile cetatenilor europeni.

Migratia si politica externa a UE, printre temele reuniunii Consiliului European, dincolo de Brexit

Reuniunea Consiliului European, care incepe marti la Bruxelles, urmeaza sa fie dominata de discutii privind decizia istorica a Marii Britanii de a parasi blocul comunitar. Totusi, rezultatul referendumului din Regatul Unit nu reprezinta singura tema, urmand sa fie abordate si subiecte precum migratia, referendumul olandez referitor la Ucraina, comertul, politica externa a UE si piata unica, noteaza DPA in pagina sa electronica.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )