Libnet.ro
UNICEF

05:45

Klaus Iohannis, dupa ce membrii Guvernului au depus juramantul: Apreciez votul din Parlament. S-a transmis un mesaj de unitate (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, dupa ce membrii Guvernului au depus juramantul: Apreciez votul din Parlament. S-a transmis un mesaj de unitate (VIDEO)

Guvernul Orban III a depus, sambata seara, juramantul de investitura la Palatul Cotroceni, in conditii speciale, impuse de criza generata de extinderea noului coronavirus pe teritoriul tarii. La finalul c. continuă pe B1

Klaus Iohannis, acuzat ca a mintit de USR si Pro Romania. Orban nu a fost singura propunere de premier

Mai multi alesi ai USR il critica pe Klaus Iohannis, dupa ce seful statului a declarat ca a primit o singura propunere de premier, desi mai fusese avansat cel putin inca un nume.

Klaus Iohannis, declaratii de presa la 19.30 dupa ce Citu si-a depus mandatul

Presedintele Klaus Iohannis urmeaza azi, de la ora 19. 30, sa sustina o declaratie de presa, anunta Administratia Prezidentiala. Iesirea acestuia vine in contextul in care premierul desemnat, Florin Citu, s-a retras inaintea votului de investitura din Parlament.

Iohannis, dupa ce Citu si-a depus mandatul: Un gest politic pe care-l respect

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, , dupa ce premierul desemnat Florin Citu si-a depus mand.

Klaus Iohannis, dupa retragerea lui Citu: Decizia dovedeste maturitate politica

Klaus Iohannis a facut o declaratie de presa dupa ce Florin Citu si-a depus mandatul de premier. Presedintele sustine ca hotararea luata de Citu dovedeste maturitate politica.

ALERT KLAUS IOHANNIS: Stare de urgenta, incepand de luni

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, dupa votul de investire al Guvernului Orban III ca va decreta stare de urgenta incepand de saptamana viitoare.

Klaus Iohannis: Am decis sa decretez stare de urgenta in Romania

Klaus Iohannis a facut declaratii de presa, dupa investirea guvernului Orban. Presedintelea sustinut ca va decreta stare de urgenta.

Klaus Iohannis, consultari cu partidele parlamentare la Palatul Cotroceni. Presedintele anunta numele noului premier desemnat

Klaus Iohannis se intalneste vineri cu partidele parlamentare la consultari, fiind a treia runda de discutii in vederea formarii unui guvern dupa demiterea Guvernului Orban prin motiune de cenzura, in luna februarie.

Decizii dupa intrarea in scenariul 3 al epidemiei: Membrii Guvernului pot iesi din izolare, pentru exercitarea atributiilor, se interzic adunarile de peste 50 de persoane in spatii inchise Reguli pentru postasi si soferi de tir

Membrii Guvernului si oficiali de rang inalt din institutiile apartinand sistemului national de securitate si aparare pot iesi din izolare, cu pastrarea distantei de minimum 5 m fata de alte persoane care nu se afla in izolare si cu obligativitatea portului mastii de protectie, exclusiv pentru exercitarea obligatiilor expres prevazute de Constitutie si strict pe durata exercitarii acestor obligatii, a decis sambata Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta, in contextul in care Romania a intrat in scenariul trei al epidemiei de coronavirus, cu infectarea a 102 persoane.

Membrii Guvernului si inaltii demnitari pot iesi din izolare pe durata exercitarii obligatiilor constitutionale

Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta CNSSU) a adoptat o hotarare prin care membrii Guvernului si oficialii de rang inalt din institutiile apartinand sistemului national de securitate si aparare pot iesi din izolare, cu pastrarea.

Descoperire bizara la Palatul Cotroceni. Ce se intampla in locul unde Klaus Iohannis isi petrece majoritatea timpului

Palatul Cotroceni, o resedinta regala din Bucuresti, care serveste azi ca sediu al Presedintiei Romaniei, reprezinta o cheltuiala enorma pentru stat. Ce se intampla in locul unde Klaus Iohannis isi petrece majoritatea timpului? Descoperire la Palatul Cotroceni. Ce se intampla in locul unde Klaus Iohannis isi petrece majoritatea timpului? Palatul Cotroceni a devenit dupa Revolutia .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )