Libnet.ro
UNICEF

11:15

ALERT KLAUS IOHANNIS: Stare de urgenta, incepand de luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ALERT KLAUS IOHANNIS: Stare de urgenta, incepand de luni

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, dupa votul de investire al Guvernului Orban III ca va decreta stare de urgenta incepand de saptamana viitoare. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis: Am decis sa decretez stare de urgenta in Romania

Klaus Iohannis a facut declaratii de presa, dupa investirea guvernului Orban. Presedintelea sustinut ca va decreta stare de urgenta.

BREAKING Romania intra in stare de urgenta de luni

Presedintele Klaus Iohannis a instituit starea de urgenta in Romania, incepand de luni, in contextul evolutiei ingrijoratoare a pandemiei de coronavirus.

Presedintele declara stare de urgenta incepand de saptamana viitoare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, dupa votul de investire al Guvernului Orban III ca va decreta stare de urgenta incepand de saptamana viitoare.

Romania intra in starea de urgenta, incepand de luni. Declaratia oficiala a lui Klaus Iohannis

Presedintele a facut recent o noua declaratie, in ceea ce priveste epidemia cu noul Covid-19. Ce trebuie sa faca romanii in aceasta situatie de criza? Romania intra in starea de urgenta, incepand de luni. Declaratia oficiala a lui Klaus Iohannis Presedintele Romaniei, a anuntat astazi 14 martie 2020, ca Romania va intra in starea de .

Ludovic Orban, desemnat de Klaus Iohannis in functia de premier. Cum va avea loc procedura de vot

Ludovic Orban a fost desemnat din nou de catre presedintele Klaus Iohannis, in functia de premier. Dar din cauza noii pandemii, procedura se va efectua intr-un mod neobisnuit. Ludovic Orban, desemnat de Klaus Iohannis in functia de premier Presedintele Klaus Iohannis, a facut anuntul oficial in care il va desemna pe Ludovic Orban in functia .

Consultarile presedintelui Klaus Iohannis cu partidele parlamentare, prin teleconferinta

Presedintele Klaus Iohannis va face consultarile cu partidele parlamentare, in vederea desemnarii candidatului pentru functia de premier, prin sistem de teleconferinta, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Presedintele Iohannis decreteaza stare de urgenta de luni, din cauza epidemiei coronavirus

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, sambata seara, ca Romania va intra in stare de urgenta incepand de luni. Anuntul a fost facut la Palatul Cotroceni dupa depunerea juramantului de catre Cabinetul Orban 2. Aceasta stare de urgenta va face posibila alocarea de noi resurse, mai multi bani pentru medicamente si aparatura medicala necesara, cu proceduri simplificate. in Romania, pana la aceasta ora, au fost inregistrate 109 cazuri de infectii coronavirus. SUA, Italia, Bulgaria si Spania sunt printre statele care au decretat si ele stare de urgenta din cauza pandemiei.

Stare de urgenta in Romania incepand de luni

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, sambata seara, ca Romania va intra in stare de urgenta incepand de luni. Anuntul a fost facut la Palatul Cotroceni dupa depunerea juramantului de catre Cabinetul Orban 2. Aceasta stare de urgenta va face posibila alocarea de noi resurse, mai multi bani pentru medicamente si aparatura medicala necesara, cu proceduri simplificate. in Romania, pana la aceasta ora, au fost inregistrate 109 cazuri de infectii coronavirus. SUA, Italia, Bulgaria si Spania sunt printre statele care au decretat si ele stare de urgenta din cauza pandemiei. Ce se intampla atunci cand este declarata starea de urgenta.

VIDEO Klaus Iohannis: Nu vor fi probleme cu platile in urmatoarele luni

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca nu vor fi probleme cu platile in urmatoarele luni si a cerut populatiei sa evite panica si isteria in conditiile in care persoanele depistate pozitiv la infectia cu noul coronavirus au in general o stare de sanatate buna, iar multi nu au niciun fel de simptom.

Klaus Iohannis, dupa ce a fost intrebat cand se va declara stare de urgenta in Romania: Autoritatile sunt pe faza!

Intrebat cand ar putea declara stare de urgenta in Romania, Klaus Iohannis a ezitat raspunsul si a cerut poporului roman sa asculte sfaturile autoritatilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )