Libnet.ro
UNICEF

00:07

Klaus Iohannis, dupa summitul UE: Am obtinut pentru Romania 79,9 de miliarde de euro. Vom folosi suma pentru a reface infrastructura, pentru a construi spitale, scoli (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, dupa summitul UE: Am obtinut pentru Romania 79,9 de miliarde de euro. Vom folosi suma pentru a reface infrastructura, pentru a construi spitale, scoli (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti dimineata, dupa ce liderii Uniunii Europene au ajuns la un acord pe tema planului de relansare economica post-coronavirus, ca Romania a obtinut fonduri europene in. continuă pe B1

Klaus Iohannis, dupa summitul UE: Am obtinut pentru Romania 79,9 de miliarde de euro. Vom folosi suma pentru a reface infrastructura, pentru a construi spitale, scoli (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti dimineata, dupa ce liderii Uniunii Europene au ajuns la un acord pe tema planului de relansare economica post-coronavirus, ca Romania a obtinut fonduri europene in.

VIDEO Iohannis, dupa summitul european: Am obtinut pentru Romania o suma impresionanta - 80 de miliarde de euro

Este un acord exterm de important pentru Romania, a declarat presedintele Klaus Iohannis marti dimineata, dupa ce liderii europeni s-au inteles in privinta planului de relansare a blocului european, in urma unor discutii maraton, care s-au intins pe 4 zile. Romania a obtinut 79,9 miliarde de euro pentru proiecte europene.

Cristian Busoi, dupa summitul UE: Klaus Iohannis a obtinut 80 de miliarde de euro pentru tara noastra. Romania trebuie sa absoarba si ultimul eurocent care ne-a fost alocat

Europarlamentarul PNL Cristian Busoi a declarat ca Romania a inregistrat, prin presedintele Klaus Iohannis, un succes major la summitul UE privind planul de relansare economica. in urma negocierilor, tara.

KLAUS IOHANNIS: Am obtinut pentru Romania o suma de 79,9 miliarde de euro

Presedintele Klaus Iohannis a declarat azi, dupa ce liderii UE au ajuns la un acord pe tema pachetului de relansare economica post-coronavirus, ca Romania a obtinut fonduri in valoare de 79,9 miliarde de euro.

Cum a fost surprins presedintele Iohannis, la summitul UE de la Bruxelles. Sigurul fara masca - GALERIE FOTO

Presedintele Klaus Iohannis a fost surprins fara masca de protectie, la summitul UE de la Bruxelles, in timp ce se afla in interior si sta de vorba cu alti demnitari care se protejeaza de coronavirus.

Iohannis: Am obtinut pentru Romania o suma impresionanta, 79,9 miliarde de euro. Pentru ce vor fi folositi banii

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat marti, dupa summitul UE privind planul de stimulare a economiei, ca a obtinut pentru Romania o suma impresionanta.

Anuntul presedintelui Iohannis. Cati bani a obtinut de la Bruxelles pentru Romania. Ne-am pregatit bine si am obtinut un rezultat frumos

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti dimineata, ca Romania a obtinut aproape 80 de miliarde de euro, bani europeni, dupa patru zile de negocieri dure la Bruxelles.

ULTIMA ORA. Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea carantinei si izolarii

Legea privind carantina si izolarea a fost promulgata, sambata, de presedintele Klaus Iohannis. Dupa ce actul normativ va fi publicat in Monitorul Oficial, va incepe sa isi produca efectele.

Klaus Iohannis a promulgat Legea carantinei si izolarii. De cand intra in vigoare si ce modificari aduce

Presedintele Klaus Iohannis a semnat sambata decretul pentru promulgarea Legii carantinei, a anuntat Administratia Prezidentiala. Legea care va da Guvernului din nou parghii legale sa blocheze externarile persoanelor infectate cu COVID-19 intra in vigoare de marti.

Florin Citu, dupa ce Romania a obtinut aproape 80 de miliarde de euro la summitul UE: PSD in depresie!

Florin Citul-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru reusita de la summitul UE, unde Romania a obtinut aproape 80 de miliarde de euro, dupa patru zile de negocieri tensionate. Ministrul Finantelor nu a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )