Libnet.ro
UNICEF

22:15

KLAUS IOHANNIS: Dupa ce se termina aceasta criza, vom face o evaluare la sange a intregului sistem spitalicesc din Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Dupa ce se termina aceasta criza, vom face o evaluare la sange a intregului sistem spitalicesc din Romania

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, sambata, dupa ce a vizitat spitalul militar de campanie amenajat in curtea Institutului de Geriatrie Ana Aslan de langa Bucuresti, ca dupa ce criza sanitara va trece autoritatile vor face o evaluare la sange a sistemului sanitar romanesc. Iohannis a spus ca autoritatile continua sa se pregateasca pentru a face fata cazurilor de Covid-19 si a cerut populatiei sa pastreze distanta sociala. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis: Dupa ce se termina aceasta criza, vom face o evaluare la sange a intregului sistem spitalicesc din Romania. Lucrurile vor fi mai grave, ne asteptam la cresterea numarului bolnavilor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, dupa ce a vizitat Spitalul Militar de Campanie ROL 2, amenajat in incinta Institutului National de Gerontologie si Geriatrie Ana Aslan Otopeni, ca va fi facuta o evaluare la sange a intregului sistem.

Iohannis: Dupa ce se termina aceasta criza, care din pacate va mai dura, vom face o evaluare la sange a intregului sistem spitalicesc din Romania

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, sambata, dupa ce a vizitat spitalul militar de campanie amenajat in curtea Institutului de Geriatrie Ana Aslan de langa Bucuresti, ca dupa ce criza sanitara va trece autoritatile vor face o evaluare la sange a sistemului sanitar romanesc. Iohannis a spus ca autoritatile continua sa se pregateasca pentru a face fata cazurilor de Covid-19 si a cerut populatiei sa pastreze distanta sociala.

Spitalul Militar de Campanie Rol II va primi toate acreditarile in urmatoarele ore. Iohannis: Dupa ce se termina aceasta criza, care din pacate va mai dura, vom face o evaluare la sange a intregului sistem spitalicesc (VIDEO)

Spitalul Militar de Campanie Rol II, sectie externa a Spitalului Militar Central din incinta Institutului National de Gerontologie si Geriatrie Ana Aslan din Otopeni, va primi toate acreditarile si va intra.

Cand spune Klaus Iohannis ca s-ar putea termina criza. Economia isi va reveni!

Klaus Iohannis a avut miercuri o sedinta de lucru la Palatul Cotroceni pentru criza sanitara. Presedintele a vorbit despre amanarea ratelor pana la 9 luni, a indemnat insistent la statul in casa si, pozitiv, a vorbit si despre economia tarii. Cand spune Klaus Iohannis ca s-ar putea termina criza? Seful statului a avut miercuri o .

VIDEO Klaus Iohannis, despre criza provocata de COVID-19: Ne asteptam la o crestere a numarului bolnavilor

Presedintele Klaus Iohannis a spus sambata, dupa ce a mers in vizita la Spitalul Militar de Campanie ROL II, ca lucrurile vor fi mai grave in ceea ce priveste criza provocata in Romania de coronavirus si ca se asteapta la o crestere a numarului bolnavilor. Totodata, el a subliniat ca dupa ce se termina criza pandemiei cu coronavirus, va avea loc o evaluare la sange a spitalelor.

Iohannis, vizita la Spitalul Militar de Campanie: Este o perioada foarte grea, aceasta criza va mai dura

Presedintele Klaus Iohannis a vizitat astazi Spitalul Militar de Campanie ROL II, sectie externa a Spitalului Militar Central, din incinta Institutului National de Gerontologie si Geriatrie Ana Aslan Otopeni.

Klaus Iohannis, noi masuri dupa dezbateri cu ministrii cabinetului Orban. Ce anunta presedintele

La ora 14:00, presedintele Klaus Iohannis va avea o sedinta de evaluare si prezentare a masurilor cu privire la gestionarea epidemiei de coronavirus cu premierul Ludovic Orban, dar si mai multi ministri, este anuntul Administratiei Prezidentiale. Klaus Iohannis, noi masuri dupa dezbateri cu ministrii cabinetului Orban La aceasta sedinta va participa si ministrul de Interne, .

Mesajul lui Klaus Iohannis catre SRI. Ce se intampla in aceste zile

Aniversarea a 30 de ani de la infiintarea Serviciului Roman de Informatii a fost o ocazie pentru presedintele Klaus Iohannis sa reitereze ideea ca implicarea acestei institutii, in plina criza pandemica, este de un real folos factorilor de decizie. Iohannis catre SRI: Va revin responsabilitati sensibile Presedintele a insistat pe ideea ca, mai ales intr-o .

Teodorovici, atac dur la Klaus Iohannis. Iesi afara, Iohannis, si fii presedinte de tara!

Eugen Teodorovici a lansat in aceasta dimineata un atac dur la adresa lui Klaus Iohannis. Acesta il acuza pe Presedinte de lipsa totala de implicare in contextul crizei provocate de coronavirus.

MASURILE AUTORITATILOR IN PANDEMIA DE CORONAVIRUS KLAUS IOHANNIS: Executivul pregateste o rectificare bugetara extraordinara

Guvernul pregateste o rectificare bugetara menita sa acopere cheltuielile din sanatate cauzate de pandemia Covid-19 si sa asigure sumele necesare platii somajului tehnic pentru angajatii care vor fi trimisi acasa in aceasta perioada de companiile care isi suspenda activiatea, a anuntat presedintele Klaus Iohannis, in urma intalnirii pe care a avut-o cu premierul Ludovic Orban, ministrul finantelor publice - Florin Citu, ministrul de interne - Marcel Vela, ministrul Apararii Nationale - Nicolae Ciuca, ministrul Transporturilor - Lucian Bode, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri - Virgil Popescu, ministrul Sanatatii - Victor Costache si ministrul Muncii - Violeta Alexandru.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )