Libnet.ro
UNICEF

19:45

Mesajul lui Klaus Iohannis catre SRI. Ce se intampla in aceste zile

Playtech Playtech,
Mesajul lui Klaus Iohannis catre SRI. Ce se intampla in aceste zile

Aniversarea a 30 de ani de la infiintarea Serviciului Roman de Informatii a fost o ocazie pentru presedintele Klaus Iohannis sa reitereze ideea ca implicarea acestei institutii, in plina criza pandemica, este de un real folos factorilor de decizie. Iohannis catre SRI: Va revin responsabilitati sensibile Presedintele a insistat pe ideea ca, mai ales intr-o . continuă pe Playtech

Klaus Iohannis, catre ministrul Sanatatii: Medicii sa poata acorda consultatii de la distanta. Daca se impune, se poate lua decizia suspendarii cardului de sanatate (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut, marti, ministrului Sanatatii, Victor Costache, in cadrul unei videoconferinte, sa ia masuri pentru ca medicii de familie sa poata acorda consultatii de la distanta,.

Klaus Iohannis, catre managerii spitalelor: Asigurati protejarea medicilor si a personalului medical. Testarea personalului medical trebuie sa constituie o prioritate absoluta (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a facut un apel, marti, la managerii de spitale, sa asigure protejarea personalului medical in lupta cu noul coronavirus. Apelul sefului statului a venit in cadrul unei.

Klaus Iohannis, mesaj pentru SRI: Anticiparea excelenta a Serviciului, de folos in stoparea noului coronavirus

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a felicitat SRI pentru anticiparea excelenta a Serviciului Roman de Informatii care s-a dovedit a fi de un real folos factorilor de decizie angrenati intr-o lupta dificila de stopare a raspandirii infectiilor cu noul coronavirus.

Klaus Iohannis: Dragi pensionari, nu va expuneti inutil unui risc urias A incerca sa castigi capital politic in aceste clipe denota un cinism infiorator si o lipsa de responsabilitate de neimaginat (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a lansat un apel catre toti cetatenii romani, indemnandu-i sa respecte cu strictete recomandarile si masurile impuse de autoritati pentru limitarea raspandirii.

Klaus Iohannis, mesaj pentru SRI, la implinirea a 30 de ani de la infiintare: in plina pandemie rolul dumneavoastra este esential

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, un mesaj cu ocazia aniversarii a 30 de ani de la infiintarea Serviciului Roman de Informatii. Seful statuluia vorbit despre rolul important al resprezentantilor.

Klaus Iohannis, anunt important despre romanii din strainatate. Ce se va intampla cu ei

Presedintele Klaus Iohannis a facut un anunt important despre repatrierea romanilor ramasi in strainatate, ca urmare a masurilor luate in contextul COVID-19. Anunt Klaus Iohannis: ce se va intampla cu romanii din strainatate Pe 17 martie, seful statului cerea membrilor Consiliului European crearea unor coridoare umanitare care sa permita repatrierea cetatenilor romani blocati in strainatate.

Klaus Iohannis, mesaj pentru toti romanii. Ce se intampla cu batranii zilele acestea

Klaus Iohannis a vorbit astazi intr-o conferinta de presa. Le recomanda indeosebi batranilor sa stea in casa si sa nu se expuna pandemiei cu coronavirus. Klaus Iohannis, mesaj pentru toti romanii Klaus Iohannis a vorbit despre marurile care vor fi luate in Romania, in plina pandemie de coronavirus. Sa depasim cu bine aceasta criza in .

Klaus Iohannis, noi masuri dupa anuntarea carantinei totale. Ce a cerut acum pentru personalul medical

Klaus Iohannis a transmis, intr-o videoconferinta, noi masuri pentru a ingradi raspandirea virusului. Mesajul sefului de stat a vizat personalul medical, care este cel mai expus in aceasta lupta. Klaus Iohannis, noi masuri dupa anuntarea carantinei totale. Cereri pentru personalul medical Stimati manageri de spitale, stiu ca va confruntati cu probleme, iar presiunea pe sistemul .

Klaus Iohannis, apel catre pensionari: Nu va expuneti inutil unui risc urias

Presedintele Klaus Iohannis va sustine astazi, de la ora 14. 00, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, transmite Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis, apel catre pensionari: Nu va expuneti inutil la un risc urias!

Klaus Iohannis a facut declaratii de la Palatul Cotroceni. Presedintele face un apel la pensionari si ii roaga sa nu iasa din casa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )