Libnet.ro
UNICEF

07:15

Viorica Dancila ii da o noua replica extrem de dura lui Klaus Iohannis, dupa decizia CCR

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila ii da o noua replica extrem de dura lui Klaus Iohannis, dupa decizia CCR

Viorica Dancila ii da o noua replica extrem de dura lui Klaus Iohannis, dupa decizia Curtii Constitutionale. Premierul spune ca presedintele este obisnuit sa incalce Legea Fundamentala si ar face oric. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, mesaj special pentru Laura Codruta Kovesi dupa ce a fost votata ca procuror-sef european

Viorica Dancila a reactionat dupa ce Consiliul Uniunii Europene a votat-o pe Laura Codruta Kovesi pentru functia de procuror-sef al Parchetului European. Premierul spera ca dosarele care sunt acum in spatiul public sa nu se concretizeze, intrucat ar insemna ca Romania va primi o lovitura dura. Viorica Dancila, mesaj special pentru Laura Codruta Kovesi Sper .

Premierul Viorica Dancila, dupa decizia CCR: Klaus Iohannis a incalcat legea fundamentala. Nu cred ca presedintele trebuie sa-mi spuna cand sa merg in Parlament

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri seara la Sinteza Zilei dupa decizia CCR care prevede numirea ministrilor interimari ca presedintele Klaus Iohannis a incalcat legea fundamentala si a tinut.

Premierul Viorica Dancila, la Sinteza Zilei: Klaus Iohannis a incalcat legea fundamentala (LIVE TEXT si VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat la Sinteza Zilei ca nu evita Parlamentul si asteapta momentul potrivit constitutional pentru a face acest lucru. Nu as vrea sa privim acest conflict asa cum.

VIORICA DANCILA: Iohannis reinterpreteaza dupa bunul plac o decizie a CCR care este obligatorie

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca, obisnuit sa incalce Constitutia, presedintele Klaus Iohannis a trecut la urmatorul nivel: reinterpreteaza dupa bunul plac, in cheie electorala, o decizie a CCR care este obligatorie pentru toata lumea.

Viorica Dancila, dupa decizia CCR: Vom merge in Parlament cu o noua propunere de guvern pentru care vom cere un vot de incredere

Viorica Dancila reactioneaza, miercuri, dupa ce Curtea Constitutionala a admis sesizarea Guvernului, care a reclamat un conflict juridic de natura constitutionala dupa refuzul sefului statului de a numi.

Viorica Dancila sustine ca Luminita Odobescu a votat impotriva lui Kovesi: Imaginea Romaniei ar avea de suferit

Intrebata de Europa Libera cum a votat Luminita Odobescu in Consiliul UE, Viorica Dancila a raspuns: Asa cum am spus, impotriva. Surse diplomatice sustin pentru Adevarul ca Odobescu nu a primit mandat scris din partea MAE, asa cum cere procedura, prin urmare a votat in favoarea Codrutei Kovesi. A contat si telefonul pe care Odobescu l-a primit de la presedintele Klaus Iohannis in aceasta dimineata.

Viorica Dancila se bazeaza pe voturile femeilor si batranilor: Cred in femei si in seniori pentru care am facut foarte multe

Viorica Dancila a transmis miercuri seara, din studioul Antena 3, ca este ferm convinsa de victoria in fata lui Klaus Iohannis in cursa prezidentiala si ca se bazeaza pe votul femeilor si al batranilor pentru a reusi acest lucru:.

Viorica Dancila: Un gest de onoare ar fi ca presedintele Iohannis sa isi dea demisia

Premierul Viorica Dancila i-a sugerat presedintelui Klaus Iohannis sa demisioneze in semn de onoare, dupa decizia CCR, prin care se constata ca a generat un conflict juridic de natura constitutionala prin.

Viorica Dancila, despre viitorul ministru al Justitiei: Cred ca vom veni tot cu o persoana din randul magistratilor

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri seara, la Antena 3, ca isi doreste sa nominalizeze tot o persoana din randul magistratilor pentru functia de ministru al Justitiei, dupa ce Curtea Constitutionala a decis ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa o revoce din functie pe Ana Birchall.

Viorica Dancila: Iohannis face rau propriei tari.Ne-a spus ca a citit Pactul pentru romani si a trecut mai departe. Cum rade de Opozitie premierul

Prim-ministrul Viorica Dancila i-a criticat, luni seara, pe cei din opozitie si pe Klaus Iohannis, pentru faptul ca nu au vrut sa semneze pana la acest moment Pactul pentru bunastarea romanilor pe care PSD l-a propus saptamana trecuta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )