Libnet.ro
UNICEF

22:00

Klaus Iohannis a eliberat din functie sase magistrati. Cine sunt acestia

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis a eliberat din functie sase magistrati. Cine sunt acestia

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat joi, sase decrete de eliberare din functie pentru magistrati din tara, judecatori si procurori. Anuntul a fost facut printr-un comunicat oficial al. continuă pe Antena3

Prabusire pentru Klaus Iohannis si Victor Ponta in sondaje. Cine e liderul incontestabil al preferintelor politice ale romanilor

Conform datelor publicate intr-un sondaj al Sociopol, PSD domina in continuare scena politica. PSD evolueaza in jur de 50%, in continuare liderul incontestabil al preferintelor politice.

Doi judecatori si patru procurori, ELIBERATI DIN FUNCTIE. Iohannis a anuntat despre cine este vorba

Presedintele Klaus Iohannis a semnat azi decretele privind eliberarea din functie a doi judecatori si patru procurori, anunta Administratia Prezidentiala. Decret privind eliberarea din functia de.

Klaus Iohannis: Plumb si Shhaideh ar fi trebuit sa demisioneze

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti seara, ca ministrii Rovana Plumb si Sevil Shhaideh, vizate de anchete DNA, ar fi trebuit sa demisioneze sau sa fie retrase din functie, informeaza Agerpres.

VIDEO Klaus Iohannis: Plumb si Shhaideh ar fi trebuit sa demisioneze

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti seara, ca ministrii Rovana Plumb si Sevil Shhaideh, vizate de anchete DNA, ar fi trebuit sa demisioneze sau sa fie retrase din functie.

Tudorel Toader ii da replica lui Klaus Iohannis. Ce ii transmite presedintelui

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, i-a dat replica presedintelui Klaus Iohannis, care i-a criticat abordarea de profesor/rector in legatura cu legalitatea hotararilor de guvern. Eu sunt.

Klaus Iohannis s-a intalnit cu presedintele Parlamentului Republicii Moldova

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, astazi, la Palatul Cotroceni, pe presedintele Parlamentului Republicii Moldova, Andrian Candu, informeaza un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Klaus Iohannis: Moldova e foarte aproape de sufletul meu. Sunt un prieten al Moldovei si o vad orientata spre Vest

Seful Legislativului de la Chisinau, Andrian Candu, s-a intalnit joi, 28 septembrie, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Romaniei, Klaus Iohannis. Demnitarii au trecut in revista ultimele evolutii si realizari privind agenda europeana a Republicii Moldova si alte aspecte de politica externa, dar si interna.

Declaratii de ultim moment de la Presedintie. Klaus Iohannis ii raspunde lui Tariceanu

Purtatorul de cuvant al sefului statului, Madalina Dobrovolschi, a declarat joi ca presedintele Klaus Iohannis a luat act de avizul CSM in cazul legilor justitiei, subliniind ca Guvernul si.

Klaus Iohannis: Sistemul educational din Romania este ingrijorator. Nu putem spune ca el ofera sanse egale tuturor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca situatia sistemului educational din Romania este in continuare ingrijoratoare, acesta neoferind sanse egale tuturor. Seful statului a mai subliniat si nevoia unei mai mari implicari a parintilor in relatia cu scoala.

Klaus Iohannis: Realitatea sistemului educational este in continuare ingrijoratoare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca educatia trebuie sa fie nucleul societatii romanesti, adaugand ca, din pacate, realitatea sistemului educational este in continuare ingrijoratoare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )