Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tudorel Toader ii da replica lui Klaus Iohannis. Ce ii transmite presedintelui

Antena3 Antena3,
Tudorel Toader ii da replica lui Klaus Iohannis. Ce ii transmite presedintelui

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, i-a dat replica presedintelui Klaus Iohannis, care i-a criticat abordarea de profesor/rector in legatura cu legalitatea hotararilor de guvern. Eu sunt. continuă pe Antena3

Iohannis, ingrijorat profund de reforma justitiei propusa de ministrul Tudorel Toader

Klaus Iohannis s-a declarat marti ingrijorat profund de propunerile de reforma a Justitiei promovate de Tudorel Toader, exemple concrete fiind eliminarea presedintelui din procedura de numire a procurorilor sefi si trecerea Inspectiei Judiciare in subordinea ministrului Justitiei.

Klaus Iohannis: Shhaideh si Plumb ar fi trebuit sa demisioneze. Nu e de bun augur ca PSD a facut scut. Sunt multumit de DNA. Toader s-a crezut profesor

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca Sevil Shahideh si Rovana Plumb ar trebui sa demisioneze sau sa fie demise din Guvernul Tudose dupa ce procurorii au inceput cercetarea in dosarul Belina. Seful statului l-a criticat si pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, dupa ce acesta a spus ca procurorii DNA si-au depasit atributiile cand au decis sa ancheteze hotararile de guvern prin care lacul Belina a fost trecut la CJ Teleroman.

Klaus Iohannis: Ministrul Toader confunda functia pe care o detine cu cea de profesor universitar. Abordarea sa, inadecvata

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, marti, la Palatul Cotroceni, ca abordarea ministrului Tudorel Toader, care a declarat ca legalitatea unei hotarari de guvern este verificata de judecatorul specializat.

Iohannis, avertisment pentru PSD-ALDE: Nu ignorati ca CSM a respins legile justitiei propuse de Tudorel Toader

Administratia Prezidentiala, prin intermediul purtatorului de cuvant Madalina Dobrovolschi, a anuntat ca presedintele Klaus Iohannis a luat act de respingerea de catre CSM a proiectului de lege de.

Klaus Iohannis, critici dure la adresa ministrului Justitiei: A confundat pozitia domniei sale cu cea de profesor universitar. Abordarea mi se pare inadecvata (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat marti, dupa ce ministrul Justitiei Tudorel Toader a vorbit despre cazul Belina, precizand ca este cunoscut faptul ca legalitatea unei hotarari de.

Dragnea, replica dura pentru Iohannis: Sa se incite lumea sa iasa in strada este o iesire din democratie

Liderul PSD Liviu Dragnea a catalogat drept o iesire din democratie indemnul presedintelui Klaus Iohannis ca oamenii sa ia pozitie fata de atacurile asupra justitiei pentru a avea un st.

Ora 13:00 Declaratie de presa a purtatorului de cuvant al presedintelui Klaus Iohannis

Purtatorul de cuvant al presedintelui Klaus Iohannis, Madalina Dobrovolschi, sustine o declaratie de presa miercuri, la ora 13. 00, la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis reactie in SCANDALUL MOMENTULUI. il pune la PUNCT pe ministrul Justitiei

Klaus Iohannis: Ministrul Toader confunda functia pe care o detine cu cea de profesor universitar.

Tudorel Toader a EXPLODAT dupa lovitura pe care a incasat-o de la CSM! Atac furibund la sefii din Justitie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, reactioneaza dur dupa ce CSM a dat aviz negativ privind legile justitiei. Detalii AICI) Toader a spus ca unii nu doresc reformarea justitiei si a mai.

Tudorel Toader: Ambasadorul SUA nu cunoaste mecanismele statului de drept din Romania

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat joi ca ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, nu este jurist si nu este la curent cu felul in care functioneaza statul roman, informeaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )