Libnet.ro
UNICEF

10:31

Klaus Iohannis: Este un moment simbolic pentru Romania. Ne bucuram sa preluam presedintia Consiliului UE de la Austria

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: Este un moment simbolic pentru Romania. Ne bucuram sa preluam presedintia Consiliului UE de la Austria

Update: La finalul intalnirii,Klaus Iohannis si Sebastian Kurz au sutinut o declaratie de presa comuna. Este un moment simbolic pentru Romania si ne bucuram ca preluam aceasta. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis isi cere scuze pentru afirmatiile despre persoanele cu autism

Purtatorul de cuvant al presedintelui, Madalina Dobrovolschi, a declarat, marti seara, ca seful statului nu a avut sub nicio forma intentia de a incalca dreptul la demnitate al persoanelor care sufera de au.

Cancelarul Austriei: Klaus Iohannis este garantul statului de drept si al democratiei in Romania

Romania a preluat vineri, in mod simbolic, presedintia Consiliului UE de la Austria. Cancelarul Sebastian Kurz, primit la Palatul Cotroceni, a declarat ca predarea presedintiei rotative a UE nu este.

Sebastian Kurz, despre predarea presedintiei UE catre Romnia: Iohannis este garantul statului de drept si al democratiei / Specialistii romni sunt pregatiti

Cancelarul Austriei, Sebastian Kurz, a precizat vineri, la Palatul Cotroceni, ca presedintele Klaus Iohannis este un partener de dialog, cu experienta in consiliile UE si garantul statului de drept si al democratiei in Romania, iar, din acest punct de vedere, predarea presedintiei rotative a UE nu este problematica.

Klaus Iohannis: M-am gandit ca Romania sa fie republica prezidentiala. Nu sunt dispus sa fac compromisuri cu privire la independenta justitiei si statul de drept

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca ia in calcul posibilitatea ca Romania sa devina, dintr-o republica semi-prezidentiala, una prezidentiala. Eu m-am gandit si multi s-au gandit la.

Klaus Iohannis: M-am gandit ca Romania sa fie republica prezidentiala. Nu sunt dispus sa fac compromisuri cu privire la independenta justitiei si statul de drept (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca ia in calcul posibilitatea ca Romania sa devina, dintr-o republica semi-prezidentiala, una prezidentiala. Eu m-am gandit si multi s-au gandit la.

Klaus Iohannis, despre IMPOZITAREA BISERICII: Sa nu ne grabim foarte tare in a veni cu o solutie

Presedintele Klaus Iohannis este de parere ca o decizie privind impozitarea cultelor nu poate fi luata pana nu se va rezolva problema retrocedarii bunurilor confiscate de stat de la biserici. intrebat,.

Klaus Iohannis, mutare in plin scandal. Se intalneste cu un grup de tineri la restaurant

Presedintele Romaniei are o aparitie-soc in plin scandal. Klaus Iohannis este asteptat la un restaurant din Bucuresti. Acolo ar trebui sa se intalneasca cu finalistii unui concurs care a avut ca scop.

Iohannis: Este clar ca exista o problema cu bugetul

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca este clar ca exista o problema cu bugetul, din moment ce a fost anuntat un proiect de ordonanta privind diverse majorari de taxe.

Klaus Iohannis a depus o coroana de flori la troita din Piata Universitatii, in memoria victimelor Revolutiei (VIDEO)

Klaus Iohannis a ajuns vineri dimineata in Piata Universitatii, pentru a depune o coroana de flori inmemoria eroilor Revolutiei din 1989. Presedintele a tinut si un moment de.

Klaus Iohannis a depus o coroana de flori in memoria eroilor Revolutiei

Presedintele Klaus Iohannis a depus, vineri, la Troita din Piata Universitatii, o coroana de flori in memoria victimelor Revolutiei din 1989. Seful statului a tinut si un moment de reculegere. Klaus.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )