Libnet.ro
UNICEF

16:15

KLAUS IOHANNIS: Nu va exista nicio schimbare de ministri in aceasta saptamana

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Nu va exista nicio schimbare de ministri in aceasta saptamana

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca a primit, la interval de doua zile, a doua propunere de remaniere guvernmentala, precizand ca in acesta saptamana nu va exista nicio schimbare de ministri si ca a doua remaniere va fi discutata cel mai devreme in prima saptamana dupa sarbatorirea Centenarului. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis amana decizia numirii in Guvern a Olgutei Vasilescu si a lui Mircea Draghici pana dupa 1 Decembrie: Guvernul Dragnea-Dancila e un accident al democratiei

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit joi despre remanierile guvernamentale, dupa ce in urma cu doua zile, sase noi ministri au depusjuramantul de investitura,la Palatul Cotroceni. Am.

Klaus Iohannis amana decizia privind nominalizarea Olgutei Vasilescu si a lui Mircea Draghici: Nu voi accepta noi numiri de ministri pana la sarbatorile Centenarului

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi ca nu va accepta nicio numire noua in Guvernul Romaniei pana la 1 decembrie. Aceasta declaratie vine in contextul in care PSD a anuntat marti ca Lia Olguta.

Klaus Iohannis refuza noii ministri propusi de PSD: Pana dupa 1 Decembrie nu se va schimba nimic

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi ca nu va lua nicio decizie in privinta noilor ministri propusi de PSD pana dupa Ziua Nationala de 1 Decembrie. De asemenea, el a precizat ca nu va semna nici decretul de revocare din functie a ministrului.

Klaus Iohannis, despre noii ministri propusi de PSD: Pana dupa 1 Decembrie nu se va schimba nimic

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi ca nu va lua nicio decizie in privinta noilor ministri propusi de PSD pana dupa Ziua Nationala de 1 Decembrie. De asemenea, el a precizat ca nu va semna nici decretul de revocare din functie a ministrului.

Tariceanu, replica acida pentru Klaus Iohannis

Calin Popescu-Tariceanu sustine ca presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa justifice de ce a ales sa refuze numirea in functie a celor doi ministri, Lia Olguta Vasilescu si Ilan Laufer. N-as fi refuza.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa ce PSD a decis sa remanieze Guvernul Dancila. Va accepta noii ministri? LIVE TEXT si VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa, la Cotroceni, incepand cu ora 13. Este prima reactie a presedintelui dupa ce PSD a a decis remanierea Guvernului Dancila si inlocuirea a opt.

Klaus Iohannis nu se lasa intimidat de PSD: Nu ma tem de suspendare, nici de Curtea Constitutionala (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi ca nu va accepta nicio noua numire in Guvernul Romaniei pana de 1 decembrie si nici nu va semna vreun decret de revocare. intrebat daca se teme de raspunsul PSD,.

KLAUS IOHANNIS: Remanierea, o solutie slaba. Solutia corecta era inlocuirea Guvernului

ACTUALIZARE - Eugen Nicolicea PSD): Nu exista o motivatie sa refuze o revocare din functie a unui ministru Nu cred ca exista o motivatie ca un presedinte sa se opuna unei revocari, a declarat Nicolicea. ------ Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca remanierea guvernamentala este o solutie slaba si ca este in continuare de parere ca solutia corecta ar fi fost inlocuirea acestui Guvern care a creat foarte multe probleme Romaniei.

KLAUS IOHANNIS: Curtea Europeana de Conturi sprijina utilizarea eficienta a fondurilor europene

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit ieri, la Palatul Cotroceni, pe presedintele Curtii Europene de Conturi, Klaus-Heiner Lehne, context in care a mentionat ca prin rapoartele emise si prin recomandarile facute, aceasta institutie europeana reuseste sa ofere o baza importanta pentru cresterea eficientei si a corectitudinii in ceea ce priveste utilizarea fondurilor europene.

Klaus Iohannis, declaratii de presa de la ora 13.00

Presedintele Klaus Iohannis va face declaratii de presa marti, la ora 13. 00, aceasta fiind prima reactie dupa remanierea guvernamentala stabilita de PSD in CEx. Pe agenda sefului statului s-au mai aflat astazi intalnirea cu presedintele Curtii Europene de Conturi,Klaus-Heiner Lehne, dar si primirea Vicepresedintelui Consiliului Federal al Confederatiei Elvetiene, Sef al Departamentului Federal de Finante, Ueli Maurer.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )