Libnet.ro
UNICEF

01:05

KLAUS IOHANNIS: Curtea Europeana de Conturi sprijina utilizarea eficienta a fondurilor europene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Curtea Europeana de Conturi sprijina utilizarea eficienta a fondurilor europene

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit ieri, la Palatul Cotroceni, pe presedintele Curtii Europene de Conturi, Klaus-Heiner Lehne, context in care a mentionat ca prin rapoartele emise si prin recomandarile facute, aceasta institutie europeana reuseste sa ofere o baza importanta pentru cresterea eficientei si a corectitudinii in ceea ce priveste utilizarea fondurilor europene. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis, declaratii de presa de la ora 13.00

Presedintele Klaus Iohannis va face declaratii de presa marti, la ora 13. 00, aceasta fiind prima reactie dupa remanierea guvernamentala stabilita de PSD in CEx. Pe agenda sefului statului s-au mai aflat astazi intalnirea cu presedintele Curtii Europene de Conturi,Klaus-Heiner Lehne, dar si primirea Vicepresedintelui Consiliului Federal al Confederatiei Elvetiene, Sef al Departamentului Federal de Finante, Ueli Maurer.

Klaus Iohannis o respinge pe Adina Florea la sefia Directiei Nationale Anticoruptie

Presedintele Klaus Iohannis o respinge pe Adina Florea, propusa de ministrul Tudorel Toader pentru conducerea DNA. Anuntul a fost facut facut de Administratia Prezidentiala, fiind invocate motive de legalitate. Presedintele Iohannis a respins alti patru procurori propusi de ministrul Justitiei pentru pozitii de conducere in Ministerul Public.

Klaus Iohannis o respinge pe Adina Florea la sefia DNA. Cum a reactionat ministrul Justitiei

Presedintele Klaus Iohannis o respinge pe Adina Florea, propusa de ministrul Tudorel Toader pentru conducerea DNA. Anuntul a fost facut facut de Administratia Prezidentiala, fiind invocate motive de legalitate. Tot azi, presedintele Iohannis a respins alti patru procurori propusi de ministrul Justitiei pentru pozitii de conducere in Ministerul Public. Ma surprinde faptul ca a terminat de citit si de inteles asa de repede!, a reactionat Toader.

Klaus Iohannis, dupa ce a fost acuzat de antisemitism: Ilan Laufer a picat testul maturitatii

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a raspuns, miercuri, acuzatiilor lansate de Ilan Laufer. Iohannis spune ca referintele la antisemitism si nazism in disputa politica sunt iresponsabile si denota.

KLAUS IOHANNIS: Remanierea, o solutie slaba. Solutia corecta era inlocuirea Guvernului

ACTUALIZARE - Eugen Nicolicea PSD): Nu exista o motivatie sa refuze o revocare din functie a unui ministru Nu cred ca exista o motivatie ca un presedinte sa se opuna unei revocari, a declarat Nicolicea. ------ Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca remanierea guvernamentala este o solutie slaba si ca este in continuare de parere ca solutia corecta ar fi fost inlocuirea acestui Guvern care a creat foarte multe probleme Romaniei.

De ce a refuzat Klaus Iohannis desemnarea Olgutei Vasilescu si a lui Ilan Laufer in noua varianta de guvern Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a refuzat marti desemnarea Olgutei Vasilescu in functia de ministru al Transporturilor si a lui Ilan Laufer la Ministerul Economiei. Presedintele Iohannis a explicat ca nu consider?.

Klaus Iohannis pleaca in Franta, in vizita oficiala. Va lipsi de la sedinta solemna a Parlamentului pe tema Centenarului

Klaus Iohannis va lipsi de la sedinta solemna a Parlamentului pe tema Centenarului. Cele doua Camere se vor reuni pe 28 noiembrie pentru a celebra implinirea a 100 de ani de la Marea Unire, zi in care, potrivit .

Liviu Dragnea se gandeste la suspendarea lui Klaus Iohannis: Tot timpul avem cel putin inca doua planuri (VIDEO)

Liviu Dragnea se gandeste la suspendarea lui Klaus Iohannis, daca presedinte va refuza numirea Liei Olguta Vasilescu la Ministerul Dezvoltarii, dupa ce a respins-o la Transporturi. in cazul in care.

Lovitura pentru Klaus Iohannis! Ministrul Justitiei: Olguta Vasilescu nu mai poate fi refuzata

Presedintele Klaus Iohannis nu are dreptul sa refuze revocarea unui ministru, a spus miercuri seara ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Olguta Vasilescu nu mai poate fi refuzata, a precizat Tudorel.

Tariceanu, replica acida pentru Klaus Iohannis

Calin Popescu-Tariceanu sustine ca presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa justifice de ce a ales sa refuze numirea in functie a celor doi ministri, Lia Olguta Vasilescu si Ilan Laufer. N-as fi refuza.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )