Libnet.ro
UNICEF

17:15

KLAUS IOHANNIS: Exista o sansa mare ca primul vaccin sa fie aprobat chiar inainte de Craciun

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Exista o sansa mare ca primul vaccin sa fie aprobat chiar inainte de Craciun

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, azi, ca exista o sansa mare ca primul vaccin impotriva coronavirus sa fie aprobat inainte de Craciun, caz in care toate statele vor primi un lot simbolic pentru a incepe vaccinarea. continuă pe Ziarul Bursa

LIVE TEXT: Klaus Iohannis - consultari cu partidele pentru guvernare. Barna: Suntem optimisti ca exista o sansa reala pentru o majoritate de centru-dreapta

ACTUALIZARE - 17:38 - Hunor: N-ar trebui sa trecem in 2021 cu guvernul interimar; nu sustinem un tehnocrat --- *ACTUALIZARE - 17:17 - Hunor, despre traseismul politic: Daca nu se poate interzice prin lege, ar trebui sa amendam Constitutia --- *ACTUALIZARE - 16:48 - Presedintele Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa la ora 18:00 --- *ACTUALIZARE - 16:47 - Sosoaca AUR): Mi s-a spus ca nu pot sa intru fara masca - am aratat adeverinta --- *ACTUALIZARE - 16:31 - Hunor: Un guvern de uniune nationala nu este o solutie potrivita in acest moment --- *ACTUALIZARE - 16:15 - Hunor: Cea mai buna formula este o coalitie PNL - USR PLUS - UDMR --- *ACTUALIZARE 16:04 - Au inceput discutiile presedintelui Iohannis cu reprezentantii minoritatilor nationale --- *ACTUALIZARE 15:15 - Au inceput discutiile presedintelui Iohannis cu delegatia UDMR --- *ACTUALIZARE 15:10 - Simion: Am hotarat sa propunem tarii un nume de prim-ministru, domnul Calin Georgescu --- *ACTUALIZARE 14:45 - Barna: Suntem optimisti ca exista o sansa reala pentru o majoritate de centru-dreapta --- *ACTUALIZARE 13:30 - Ludovic Orban: PNL ramane dedicat obiectivului de a forma un guvern de centru-dreapta --- *ACTUALIZARE 13:00 - Consultarile cu reprezentantii USR PLUS au inceput --- *ACTUALIZARE 12:30 - Discutiile cu reprezentantii PNL s-au incheiat --- *ACTUALIZARE 12:20 - Ciolacu: Am mentionat ca nu ne permitem o majoritate fragila in Parlament si consideram ca un guvern de uniune nationala, care sa includa si PNL, e cea mai buna solutie pentru Romania. --- *ACTUALIZARE 12:00 - Reprezentantii PNL discuta cu Klaus Iohannis --- *ACTUALIZARE 11:25 - Discutiile cu delegatia PSD s-au incheiat dupa 20 de minute. --- *ACTUALIZARE 11:00 - Discutiile cu reprezentantii PSD au inceput --- Consultarile presedintelui Klaus Iohannis cu partidele pentru desemnarea noului premier dupa alegeri incep la ora 11. 00, cand primii intrati la discutii vor fi reprezentantii PSD, care merg cu propunerea Alexandru Rafila premier si guvern de uniune nationala.

LIVE TEXT: Klaus Iohannis - consultari cu partidele pentru guvernare. Iohannis: Intentionez sa convoc noul Parlament pe 21 decembrie

ACTUALIZARE - 18:08 - Iohannis: Intentionez sa convoc noul Parlament pe 21 decembrie --- *ACTUALIZARE - 18:07 Iohannis: Nu sunt inca intrunite conditiile pentru desemnarea unui candidat pentru a forma un nou Guvern --- *ACTUALIZARE - 17:38 - Hunor: N-ar trebui sa trecem in 2021 cu guvernul interimar; nu sustinem un tehnocrat --- *ACTUALIZARE - 17:17 - Hunor, despre traseismul politic: Daca nu se poate interzice prin lege, ar trebui sa amendam Constitutia --- *ACTUALIZARE - 16:48 - Presedintele Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa la ora 18:00 --- *ACTUALIZARE - 16:47 - Sosoaca AUR): Mi s-a spus ca nu pot sa intru fara masca - am aratat adeverinta --- *ACTUALIZARE - 16:31 - Hunor: Un guvern de uniune nationala nu este o solutie potrivita in acest moment --- *ACTUALIZARE - 16:15 - Hunor: Cea mai buna formula este o coalitie PNL - USR PLUS - UDMR --- *ACTUALIZARE 16:04 - Au inceput discutiile presedintelui Iohannis cu reprezentantii minoritatilor nationale --- *ACTUALIZARE 15:15 - Au inceput discutiile presedintelui Iohannis cu delegatia UDMR --- *ACTUALIZARE 15:10 - Simion: Am hotarat sa propunem tarii un nume de prim-ministru, domnul Calin Georgescu --- *ACTUALIZARE 14:45 - Barna: Suntem optimisti ca exista o sansa reala pentru o majoritate de centru-dreapta --- *ACTUALIZARE 13:30 - Ludovic Orban: PNL ramane dedicat obiectivului de a forma un guvern de centru-dreapta --- *ACTUALIZARE 13:00 - Consultarile cu reprezentantii USR PLUS au inceput --- *ACTUALIZARE 12:30 - Discutiile cu reprezentantii PNL s-au incheiat --- *ACTUALIZARE 12:20 - Ciolacu: Am mentionat ca nu ne permitem o majoritate fragila in Parlament si consideram ca un guvern de uniune nationala, care sa includa si PNL, e cea mai buna solutie pentru Romania. --- *ACTUALIZARE 12:00 - Reprezentantii PNL discuta cu Klaus Iohannis --- *ACTUALIZARE 11:25 - Discutiile cu delegatia PSD s-au incheiat dupa 20 de minute. --- *ACTUALIZARE 11:00 - Discutiile cu reprezentantii PSD au inceput --- Consultarile presedintelui Klaus Iohannis cu partidele pentru desemnarea noului premier dupa alegeri incep la ora 11. 00, cand primii intrati la discutii vor fi reprezentantii PSD, care merg cu propunerea Alexandru Rafila premier si guvern de uniune nationala.

Maia Sandu: Vizita presedintelui Klaus Iohannis de la sfarsitul acestui an este o vizita importanta pentru tara noastra si speram sa insemne primul pas intr-o colaborare de durata si productiva

Presedinta-aleasa Maia Sandu a avut luni o intrevedere cu ambasadorul Romaniei la Chisinau, Daniel Ionita, iar la finalul intalnirii a declarat, printre altele, ca vizita presedintelui Klaus Iohannis de la.

Klaus Iohannis: Nu ne putem permite, la nesfarsit, ca Revolutia Romana din Decembrie 1989 sa fie umbrita de o rusinoasa neputinta a statului. Avem nevoie de adevar si dreptate

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis,a transmis un mesaj, miercuri, cu ocazia marcarii a 31 de ani de la inceputul Revolutiei Romane din Decembrie 1989. Onorarea memoriei victimelor inseamna apararea.

Klaus Iohannis, despre motivul blocarii negocierilor intre PNL, USR PLUS si UDMR: Au incercat, unii sa negocieze via media Optimal ar fi sa fie instalat noul Guvern imediat dupa Craciun

Intrebat despre motivul blocarii negocierilor dintre partidele de centru-dreapta pentru formarea noului guvern, presedintele Klaus Iohannis a precizat ca incercarea unor partide, pe care nu le-a nominalizat, de a ne.

Inamicul no. 1 al lui Klaus Iohannis a murit. El a scos adevarul la iveala despre casele presedintelui

Presedintele Klaus Iohannis, alaturi de sotia sa, Carmen Iohannis, sunt mplicati intr-un dosar nefinalizat nici pana astazi. Este vorba de celebrul proces Sase case, iar dezvaluirile pe aceasta tema erau facute de un jurnalist din Sibiu. Pe numele sau, Marius Albin Marinescu, jurnalistul a fost primul care scotea la iveala ilegalitatile din spatele acestei averi.

Klaus Iohannis: Un lucru pot sa va spun clar. Nu voi lasa tara fara guvern

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat miercuri ca nu sunt sanse ca urmatorul Cabinet sa fie investit inainte de Craciun, dar a subliniat ca indiferent de rezultatul negocierilor dintre partidele parlamentare nu va lasa tara fara guvern.

Maia Sandu: Klaus Iohannis va face o vizita in Republica Moldova la sfarsitul anului, dupa cinci ani

Presedintele Klaus Iohannis va vizita Republica Moldova la sfarsitul acestui an, dupa cinci ani de la ultima sa vizita la Chisinau, a anuntat presedintele ales Maia Sandu, care ar urma sa fie investita in functie in 24 decembrie.

Vasile Dincu, dupa anuntul lui Klaus Iohannis: Guvernul de uniune nationala nu este exclus

Presedintele Consiliului National al PSD, Vasile Dincu, a sustinut luni, dupa anuntul presedintelui Klaus Iohannis ca nu a decis cine sa fie candidatul pentru functia de premier, ca varianta Guvernului de uniune nationala, propunerea PSD, nu este exclusa.

Klaus Iohannis, decizie istorica. E prima data in 6 ani cand face asta

Presedintele Klaus Iohannis merge intr-o vizita oficiala la Chisinau in Republica Moldova. Seful statului roman il va intalni pe presedintele ales, Maia Sandu. Este pentru prima data in 6 ani cand Klaus Iohannis face asta Klaus Iohannis merge in Republica Moldova in semn de sustinere a presedintelui ales, Maia Sandu. Sefii de stat se vor .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2424 seconds )