Libnet.ro
UNICEF

20:31

Klaus Iohannis: Panacand nu se reduce numarulde noi infectari, nu se va putea renuntala restrictii

B1 B1,
Klaus Iohannis: Panacand nu se reduce numarulde noi infectari, nu se va putea renuntala restrictii

Starea de alerta a fost prelungita in Romania in data de 12 ianuarie 2021. Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a declarat in cadrul unei conferinte de presa faptul ca cel putin pentru moment, nu este. continuă pe B1

Klaus Iohannis a facut anuntul momentului. Cand se va vaccina anti-covid-19, de fapt

Marti, in cadrul unei conferinte de presa de la Palatul Cotroceni, presedintele Romaniei a declarat ca se va vaccina public impotriva coronavirusului. De asemenea Klaus Iohannis a spus si care este motivul pentru care nu a facu acest lucru pana acum. Cand se va vaccina presedintele Klaus Iohannis anti-COVID-19 Marti seara, Klaus Iohannis a declarat .

Pensii 2021. S-a redus varsta de pensionare pentru acesti romani. Klaus Iohannis a aprobat legea

In 2016 la nivelul Camerei Deputatilor era depus un proiect de lege. Proiectul facea referire la varsta de pensionare a unei categorii de angajati din cadrul serviciilor de ambulanta la nivel national. Conform proiectului se dorea reducerea varstei de pensionare a acestei categorii. Proiectul a devenit lege si a fost promulgata de Presedintele Klaus Iohannis .

Presedintele Klaus Iohannis se va vaccina public vineri. Ce spune despre certificatele de vaccinare

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti, la Palatul Cotroceni, ca se va vaccina anti-COVID-19 pu.

Klaus Iohannis despre inghetarea salariilor: Asta este!

Presedintele Klaus Iohannis a comentat, marti seara, masura inghetarii salariilor in sectorul de stat, in contextul crizei economice agravate de pandemie. Este o masura care a determinat mai multe sindicate, intre care ale politistilor si ale lucratorilor din sectorul sanitar, sa organizeze actiuni de protest.

Klaus Iohannis, intrebat despre disputele din coalitie: Nu e ca la armata, unul comanda si toti executa. Este absolut normal sa existe opinii, poate foarte diferite

Intrebat despre unele dispute intre partenerii de guvernare, presedintele Klaus Iohannis a precizat marti seara ca toate acestea nu sunt neintelegeri in sanul coalitii, ci discutii in urma carora se ajunge.

Klaus Iohannis: Masura inghetarii salariilor mi se pare una justa

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca masura inghetarii salariilor i se pare una justa sica trebuie sa fim foarte constienti ca economia a suferit. Masura inghetarii.

Klaus Iohannis: Masura inghetarii salariilor mi se pare una justa. Trebuie sa fim constienti ca economia a suferit

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca masura inghetarii salariilor i se pare una justa sica trebuie sa fim foarte constienti ca economia a suferit. Masura inghetarii.

Klaus Iohannis, despre campania de informare privind vaccinarea impotriva COVID-19: Trebuie promovata mult mai intens. Motoarele necesita inca foarte multa turare

Presedintele Klaus Iohannis a declatrat marti seara ca in prezent campania de informare cu privire la vaccinarea impotriva COVID-19 ar trebui a s edesfasoare mult mai intens. Seful statului a apreciat ca in ce.

Klaus Iohannis: Numirea directorilor de scoli si licee - o actiune facuta de azi pe maine

Klaus Iohannis a fost intrebat, marti, la conferinta de presa de la Cotroceni, de reporterul Antena 3 Vasile Marcu, daca este la curent cu schimbarile de directori de scoli si licee din toata tara si ce parere are despre scandalul pe care acestea le-au produs.

Klaus Iohannis, despre crearea unui certificat de vaccinare: Nu este o idee buna. Prin asta s-ar crea un cadru de discriminare care este inacceptabil

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, marti seara, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu considera o idee buna crearea unui certificat de vaccinareanti-Covid-19, deoarece s-ar crea un cadru.

ştiri de la B1

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )