Libnet.ro
UNICEF

21:15

Klaus Iohannis face primele declaratii in urma alegerilor parlamentare 2020, in direct pe B1 TV, de la ora 18:00

B1 B1,
Klaus Iohannis face primele declaratii in urma alegerilor parlamentare 2020, in direct pe B1 TV, de la ora 18:00

Klaus Iohannis va oferi prima reactie dupa comunicarea rezultatelor alegerilor parlamentare din 2020. Declaratiile presedintelui vor putea fi urmarite in aceasta seara, de la ora 18:00, in direct, pe B1. continuă pe B1

Klaus Iohannis face primele declaratii in urma alegerilor parlamentare 2020, in direct pe B1 TV, de la ora 18:00

Klaus Iohannis va oferi prima reactie dupa comunicarea rezultatelor alegerilor parlamentare din 2020. Declaratiile presedintelui vor putea fi urmarite in aceasta seara, de la ora 18:00, in direct, pe B1.

Klaus Iohannis, prima declaratie de presa dupa alegerile parlamentare, la ora 18:00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine luni, de la ora 18:00, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa. Este vorba de prima declaratie a sefului statului dupa alegerile parlamentare de duminica, unde rezultatele provizorii indica o victorie a PSD, dar fara conturarea unei majoritati de stanga.

Klaus Iohannis: Alegerile nu se castiga in sondaje, alegerile se castiga la urne!

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a facut declaratii de presa la iesirea de la urne, unde si-a exercitat dreptul de vot.

Klaus Iohannis: Avem sansa istorica de a alege un Parlament mai bun. Dragi romani, va rog, mergeti la vot! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a votat duminica, la alegerile parlamentare, la Liceul Jean Monnet din Capitala. Seful statului s-a prezentat la sectia de votare la ora 9. La iesirea de la vot, Klaus Iohannis a.

VIDEO Klaus Iohannis, prima declaratie de presa dupa parlamentare: Se cristalizeaza rapid o coalitie de centru dreapta care va putea propune un guvern PSD poate in fine sa ramana in afara deciziei politice

Partidele de centru dreapta au obtinut peste 50% din voturi la alegerile parlamentare si se cristalizeaza rapid o coalitie din acest spectru politic care va putea propune un guvern, a declarat luni presedintele Klaus Iohannis, in prima declaratie dupa parlamentarele de duminica, in care PSD este pe primul loc, cu aproape 30%, urmat de PNL 25,53%) si USR-PLUS 15,53%).

Sociologul Marius Pieleanu, anunt important in ziua alegerilor parlamentare: Se naste un nou partid

Directorul Avangarde, Marius Pieleanu, afirma ca in urma alegerilor parlamentare se va naste un nou partid, conservator crestin. Potrivit sociologului, numarul femeilor care voteaza la alegerile parlamentare 2020 e mult mai mic decat al barbatilor.

Klaus Iohannis, primele declaratii dupa alegeri: PSD poate ramane in afara actului de decizie politica

Presedintele Klaus Iohannis a facut, luni seara, primele declaratii in legatura cu rezultatele alegerilor parlamentare din 6 decembrie si estimat ca noul guvern va fi sustinut de o alianta de centru-dreapta.

Klaus Iohannis: Va indemn sa veniti in numar cat mai mare la urne. Alegeti cu responsabilitate! Daca vom respecta normele, nu vor fi motive de ingrijorare suplimentare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a indemnat, vineri, pe romani sa se prezinte cu incredere duminica la urne, in cadrul alegerilor parlamentare. intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, seful.

Klaus Iohannis, ultimele declaratii inainte de incheierea campaniei: Avem o sansa istorica! Voi conduce personal coagularea fortelor democratice si reformiste

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri seara, un mesaj de la Palatul Cotroceni, cu cateva ore inainte de incheierea campaniei electorale pentru alegerile parlamentare.

Klaus Iohannis: Rezultatele arata ca nu exista un castigator clar al alegerilor. Se cristalizeaza rapid deja o coalitie de centru-dreapta care va putea sa propuna un guvern de coalitie. PSD poate sa ramana in afara deciziei politice (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a anuntat ca peste doar cateva zile va convoca o serie de consultari cu partidele parlamentare, cu scopul de a gasi cea mai buna solutie pentru tara.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )