Libnet.ro
UNICEF

00:07

Klaus Iohannis: Va indemn sa veniti in numar cat mai mare la urne. Alegeti cu responsabilitate! Daca vom respecta normele, nu vor fi motive de ingrijorare suplimentare (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: Va indemn sa veniti in numar cat mai mare la urne. Alegeti cu responsabilitate! Daca vom respecta normele, nu vor fi motive de ingrijorare suplimentare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a indemnat, vineri, pe romani sa se prezinte cu incredere duminica la urne, in cadrul alegerilor parlamentare. intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, seful. continuă pe B1

VIDEO. Klaus Iohannis, catre romani: Va indemn sa veniti in numar cat mai mare la urne

Presedintele Klaus Iohannis a facut, vineri, un apel privind prezenta la vot, aratand ca votul este .

Ludovic Orban: Optiunea noastra este pentru un guvern cu o majoritate parlamentara cat mai stabila si cat mai larga. imi doresc sa pastrez un guvern cat mai suplu, cu un numar cat mai mic de portofolii (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat ca, in cazul unei victorii la alegerile legislative din 6 decembrie, PNL si doreste sa formeze un guvern, sustinut de o majoritate parlamentara cat mai stabila si cat mai.

Strategia de vaccinare anti-COVID, aprobata in CSAT. Klaus Iohannis: Este foarte posibil ca la inceputul anului viitor, Romania sa beneficieze de prima transa de vaccin, un numar de aproximativ 1 milion de doze

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la finalul vizitei pe care a facut-o la Centrul de vaccinare anti-COVID-19 de la Romexpo, ca strategia nationala de vaccinare impotriva noului coronavirus a fost.

Klaus Iohannis a decorat cadre medicale din linia intai a luptei cu COVID-19: Onorati vocatia de medic indiferent cat de periculos este mediul de lucru. Dragostea dumnevoastra pentru semeni ne inspira si ne responsabilizeaza

Presedintele Klaus Iohannis a decorat marti seara, la Palatul Cotroceni mai multe cadre medicale care se afla in prima linie a luptei cu epidemia de coronavirus, cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei. in.

Ce se va intampla cu infectarile covid-19 dupa alegeri. Klaus Iohannis a facut un anunt dubios

Miza alegerilor parlamentare din 6 decembrie este una foarte mare, mai ales in aceasta perioada. Fiecare politician sau partid se agata de orice pentru a-si atrage voturile romanilor. Ultimele declaratii facute de Presedintele Kaus Iohannis arata disperarea si pierderea de sub control a situatiei de catre PNL. Presedintele Klaus Iohannis: Mergem in siguranta la alegerile .

KLAUS IOHANNIS: Se pare ca peste 80% din persoanele din zona medicala doresc sa se vaccineze anti-COVID

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca intentia de vaccinare impotriva noului coronavirus este la un grad foarte mare in randul personalului din zona medicala.

Cati medici din Romania refuza vaccinarea. Klaus Iohannis a facut anuntul oficial

Imunizarea pentru COVID-19 este, cu siguranta, cel mai discutat subiect in Romania. Legat de acest lucru, presedintele Klaus Iohannis a facut anuntul oficial. Cati medici refuza, de fapt, vaccinarea?! Cadrele medicale refuza vaccinarea impotriva COVID-19?! De cand gigantii farmaceutici au anuntat ca vaccinul impotriva coronavirusului este pregatit de lansare, o serie de controverse legate de .

KLAUS IOHANNIS: Misiunea justitiei a ramas la fel de actuala si de importanta

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la sedinta de bilant a CSM, ca, in ciuda anului dificil pe care-l traversam, justitia trebuie sa asigure in continuare respectarea drepturilor fundamentale ale cetatenilor. intr-o Romanie europeana, nimeni nu este mai presus de lege, a afirmat presedintele, referindu-se la mesajul transmis in acest sens de catre romani, la referendumul din 2019.

Klaus Iohannis a decorat mai multi doctori si asistente medicale, de Ziua Nationala a Romaniei: Dvs, cei din linia intai, luptati neobosit pentru viata, de multe ori cu riscul propriei sigurante VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a decorat marti, de Ziua Nationala a Romaniei, mai multi doctori si asistente medicale, precum si universitati de medicina.

Ludovic Orban: Cel mai mare numar de teste s-a efectuat in noiembrie, 864.819. Noi am crescut constant capacitatea in functie de nevoia de testare Permanent se rostogolesc aceleasi neadevaruri (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban sustine ca, in ceea ce priveste capacitatea de testare a Romaniei, permanent se rostogolesc aceleasi neadevaruri, care nu au nicio legatura cu realitatea. Cel mai mare numar de.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )