Libnet.ro
UNICEF

22:00

Klaus Iohannis: O felicit pe Maia Sandu pentru castigarea alegerilor din Republica Moldova

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis: O felicit pe Maia Sandu pentru castigarea alegerilor din Republica Moldova

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, o felicita pe Maia Sandu pentru castigarea turului al II-lea . continuă pe România Liberă

Iohannis o felicita pe Maia Sandu pentru castigarea alegerilor: Cetatenii au ales continuarea drumului european

Presedintele Klaus Iohannis a felicitat-o pe Maia Sandu pentru castigarea alegerilor prezidentiale din Republica Moldova. intr-o postare pe twitter, seful statului spune ca cetatenii au ales astfel continuarea drumului european si democratic.

Iohannis o felicita pe Maia Sandu pentru castigarea alegerilor: Cetatenii au ales continuarea drumului european si democratic, un drum al progresului

Presedintele Klaus Iohannis o felicita pe Maia Sandu pentru castigarea alegerilor prezidentiale din R. Moldova, afirmand ca cetatenii au ales continuarea drumului european si democratic, un drum al progresului.

Ludovic Orban a felicitat-o telefonic pe Maia Sandu pentru castigarea alegerilor prezidentiale: Ai surprins aproape toata Europa! (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a felicitat-o telefonic pe Maia Sandu pentru victoria in alegerile prezidentiale din Republica Moldova. Data fiind legatura puternica dintre tarile noastre, am tinut sa fiu primul.

KLAUS IOHANNIS O FELICITA PE MAIA SANDU: Romania va ramane alaturi de Republica Moldova in eforturile de apropiere de UE

Presedintele Klaus Iohannis o felicita pe Maia Sandu pentru castigarea alegerilor prezidentiale din Republica Moldova.

Ursula von der Leyen o felicita pe Maia Sandu pentru victoria in alegeri

Ursula von der Leyen a felicitat-o pe Maia Sandu pentru victoria sa in alegerile prezidentiale din Republica Moldova. Presedinta Comisiei Europene i-a transmis Maiei Sandu, pe Twitter, ca Uniunea Europeana este pregatita sa sustina Moldova, conform Digi24.

SUA o felicita pe Maia Sandu pentru realizarea istorica de a fi aleasa in calitate de prima femeie presedinte a R. Moldova

Ambasada SUA la Chisinau a comunicat ca Statele Unite o felicita pe Maia Sandu pentru realizarea istorica de a fi aleasa in calitate de prima femeie Presedinte a Republicii Moldova.

Statele Unite o felicita pe Maia Sandu si o avertizeaza ca trebuie sa apere integritatea tarii

Statele Unite o felicita pe Maia Sandu pentru castigarea alegerilor prezidentiale si o avertizeaza c.

Ludovic Orban o felicita pe Maia Sandu: A demonstrat ca alegerile pot fi castigate si cu o campanie onesta si decenta

Premierul Ludovic Orban o felicita pe Maia Sandu pentru castigarea alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, afirmand ca aceasta a demonstrat ca alegerile pot fi castigate si cu o campanie onesta si decenta si exprimandu-si convingerea ca va fi presedintele asteptat de oamenii buni care au votat pentru schimbare.

ANDREI NASTASE, PRESEDINTELE PARTIDULUI PLATFORMA DEMNITATE SI ADEVAR: O felicitam pe doamna Maia Sandu pentru victoria reusita astazi

Presedintele Partidului Platforma Demnitate si Adevar Platforma DA), Andrei Nastase, i-a transmis, duminica seara, un mesaj de felicitare Maiei Sandu pentru succesul il al doilea tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova.

Klaus Iohannis s-a rugat pentru victimele incendiului de la Piatra-Neamt: Este o imensa tragedie Tehnicienii trebuie sa se asigure ca aparatele functioneaza asa cum trebuie pentru a preveni incidente similare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un nou mesaj de condoleante familiilor indurerate de la Piatra Neamt. Totodata, seful statatului a declarat ca s-a rugat in biserica pentru victilele care au scapat din in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )