Libnet.ro
UNICEF

16:00

Klaus Iohannis, felicitat de Porosenko si invitat in Ucraina pentru o vizita oficiala

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis, felicitat de Porosenko si invitat in Ucraina pentru o vizita oficiala

Petro Porosenko, presedintele Ucrainei, l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru victoria la alegerile prezidentiale din Romania. Totodata, Porosenko l-a invitat pe Iohannis sa viziteze Ucraina, multumindu-i pentru sprijinul acordat tarii sale, conform. continuă pe Wall-Street Ro

Klaus Iohannis a fost felicitat telefonic de Petro Porosenko si a fost invitat in Ucraina

Presedintele ucrainean Petro Porosenko l-a sunat pe Klaus Iohannis si l-a invitat sa efectueze o vizita in Ucraina, potrivit unui comunicat emis luni seara, serviciul de presa al presedintiei de la Kiev,.

Porosenko l-a felicitat pe Iohannis si l-a invitat in Ucraina, multumindu-i pentru sprijin

Presedintele ucrainean Petro Porosenko l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru victoria la alegerile prezidentiale din Romania si l-a invitat sa viziteze Ucraina, multumindu-i pentru sprijinul acordat tarii sale, informeaza agentia Interfax Ucraina.

Presa din Republica Moldova: Klaus Iohannis va face vineri o vizita la Chisinau

Presedintele ales Klaus Iohannis, va face o vizita la Chisinau, a anuntat presa din Republica Moldova, care sustine ca informatia a fost confirmata de staff-ul din Romania al luiIohannis. Potrivit.

Klaus Iohannis a petrecut primul weekend in compania apropiatilor, dupa castigarea alegerilor prezidentiale

Klaus Iohannis a petrecut primul weekend in compania apropiatilor sai, dupa castigarea alegerilor prezidentiale. Acesta si-a invitat aseara prietenii la cina in locuinta sa din Sibiu. Printre musafirii lui.

Klaus Iohannis a petrecut primul weekend in compania apropiatilor, dupa castigarea alegerilor prezidentiale (VIDEO)

Klaus Iohannis a petrecut primul weekend in compania apropiatilor sai, dupa castigarea alegerilor prezidentiale. Acesta si-a invitat aseara prietenii la cina in locuinta sa din Sibiu. Printre musafirii lui.

Black Friday 2014: Klaus Iohannis a fost cel mai cautat autor, stabilind un record de vanzari

Black Friday 2014 s-a derulat si la elefant. ro. Printre miile de produse la reducere, cartea Pas cu pas a lui Klaus Iohannis a fost adevarata vedeta a sarbatorii reducerilor. Black Friday 2014 le-a adus celor de la elefant. ro mii de comenzi pentru cartea Pas cu pas a lui Klaus Iohannis. Romanii au comandat 2. 000 de exemplare digitale a cartii presedintelui Romaniei. Mai mult, intr-o singura zi magazinul a reusit sa vanda 100. 000 de carti tiparite si digitale, ajungand per total [].

Klaus Iohannis multumeste Guvernului SUA pentru felicitari: Reiterez increderea mea in importanta parteneriatului strategic cu Statele Unite ale Americii, un element fundamental al politicii noastre externe

Presedintele ales Klaus Iohannis a postat, sambata, pe pagina sa de Facebook, un mesaj de multumire pentru Guvernul SUA, care il felicitare vineri pentru victoria in alegeri: Multumesc Guvernului SUA pentru felicitari si pentru mesajul de solidaritate, incredere si speranta in continuitatea bunelor relatii dintre Romania si SUA. Reiterez increderea mea in importanta parteneriatului strategic cu Statele Unite ale Americii, un element fundamental al politicii noastre externe, a scris Klaus Iohannis pe Facebook.

Victor Ponta: Imi pare rau pentru multe lucruri spuse in campanie la adresa lui Klaus Iohannis

Victor Ponta a fost intrebat daca isi mentine afirmatia facuta in urma cu cateva saptamani, respectiv faptul ca presedintele ales, Klaus Iohannis, va primi un verdicat nefavorabil de la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Zi extrem de importanta pentru presedintele ales, Klaus Iohannis. Magistratii Curtii Supreme stabilesc daca recursul ANI va fi sau nu admis

Zi importanta astazi pentru Klaus Iohannis. Magistratii Curtii Supreme ar trebui sa stabileasca daca recursul Agentiei Nationale de Integritate va fi sau nu admis. Potrivit ANI, primarul Sibiului a fost in.

The Telegraph: Este victoria lui Klaus Iohannis o dovada ca social media poate ajuta la castigarea unor alegeri?

Klaus Iohannis si sustinatorii sai au valorificat puterea social media pentru a obtine victoria in alegerile prezidentiale din Romania si pentru a-l transforma pe acesta in cel mai popular politician european.

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )